Pozdrav iz Dalmacije

Hempatia Soma Seeds Herbies Headshop

Cyric

Aktivan Član
Poznanik Foruma
01.03.2009
300
1.890
143
Dalmacija
Evo da se i ja predstavim. Iz okolice Splita sam, tocnije s jednog obliznjeg otoka. Neka vas ne zavara datum registracije jer sam evo tek polako krenuo bit aktivan nakon 10+godina sto imam account. Nisam ni znao nego neki dan krenem s registracijom kad ono moj mail se vec koristi i evo posadio sam par automata indoor, pokrenuo dnevnik procitao nelos dio foruma a citam i dalje jer sam cesto u putu poslom pa imam dosta vremena dok vozi trajekt. (2ipo sata u jednom smjeru )
Nisam sadio godinama ali imam neko osnovno znanje pa sam se odvazio krenut bez mentora samo s otvorenim dnevnikom. Racunam da ce mi komentari kolega usera u dnevniku bit dovoljni da skuzim u cemu je problem. Eto..36g, ozenjen, imam sincica malog, i vec mi je puna kapa one smrdljive crne albanke. Osim kad dodje ona svjetlo zelena ona je mmm ☺️☺️ I eto to je to, pozdrav svima i tipkamo se

Bizzzo

- Fly Me To The Moon
Urednik
Moderator
11.02.2008
6.531
25.114
1.218
vutra.org
Dobro ti nama dosao. Samo pomalo i pamet u glavu. Takodjer, neznam ni jedan otok osim Hvara gdje se ide preko 2 sata od Splita. :D Ajd reci cemo onda da nije Hvar :D U svakom slucaju dva puta promuckaj pa onda pitaj :D Sretno ti zelim svakako i u citanju i u uzgoju. Imas odredjene sorte vec?

Cyric

Aktivan Član
Poznanik Foruma
01.03.2009
300
1.890
143
Dalmacija
Ja mislim da se do Hvara ide oko dva sata, malo manje ako se ne varam hehe a Vis je negdje oko tri sata ja mislim..a tko ce ga znat sad… znaci moga bit Hvar a moga bi bit i Vis ccc
Kad kazes “imas odredjene sorte vec” mislis dal sadim atm? Da, imam par biljcica u boksu, jedan purple skuknk auto i critical kush auto. I eto polako i pametno pa cemo vidit sta ce ispast.
u svakom slucaju tu sam da ostanem jer namjeravam si sadit svoju vutru, dosta mi je vise davanja para na svakakvo smece. Vidim da je forum pun pogodak a i citam dosta koliko mogu razne teme. Lajkam sta procitam da znam di sam hehe.

• Sviđa mi se
Reactions: dzidzo and Bizzzo