Pozdrav svima...!

Hempatia Soma iGrow Hemps garden

Extra

Aktivan Član
24.08.2013
151
145
43
10
Pozdrav cijeloj ekipi i sire :wave:
Da se predstavim kao i svi pocetnici na ovom forumu kako je i red, jeld...
Imam 32g. iz istocne sam Hrvatske, gdje su i velika polja :icon_smile: , zavrsio sam poljoprivrednu skolu ali nazalost nisam iso dalje (mozda sam ipak trebo)... :icon_sad:
A sad se vec niz godina bavim informatikom i opcenito elektronikom tako da mi nista nije problem sastavit a tako i moj prvi PC-grow box kojeg ujedno i najavljujem i takodjer vodjenje dnevnika ako mi uspije to sve kako je i u planu !!
Tom prilikom sam se i registrirao na vasu stranicu kako bi dobio sto vise informacija oko uzgoja da nesto ne zabrljam, a ujedno nesto i pridonio ovom forumu oko znanja elektronike jer svasta sam radio i napravio u zadnjih 15-tak god.
U zadnje vrijeme mi je jako interesatna LED tehnologija i pratim ju u stopu, imam cega nemam od 100mw - 100w ledice svih boja i okusa :dada
Mislim da ce to bit ovdje dosta zanimljivo za razglabat jer vidim da krecu i da su aktualna i LED rasvjeta za grow box-ove...!!
I da, naso sam vas, naravno, preko Googla, upiso rijeci "uzgajanje-marihuana-grow box" i eto me ovdje !
Zanimaju me jos i alternativna pomagala i lijecenje tako da mi je jos i zanimljiv "hemp oil" ...
Nadam se da nisam pretjero u pisanju, jos jednom pozdravljam cijelu ekipu i nadam se obostranoj suradnji/pomoci !! :icon_wink:
Pozz-73 !
 

Extra

Aktivan Član
24.08.2013
151
145
43
10
Zaboravio rec da sam vas prvi put pronasao/posjetio prije cca 2g. ali sam se tek regao u 8mj. 2013.g i sad se javljam zbog pravljenja prvog GrowBox-a...!
I puno stvari sam unaprijed procitao na forumu :read: i prikupio dosta info koje ce mi pomoci u buduce ali naravno da ce tu biti i puno pitanja o... :watchplant:
Eto, informacije radi.
Pozz !
 
  • Sviđa mi se
Reactions: weedoye

Strijela

Aktivan Član
16.05.2011
98
46
28
105
Dobrodošao :)
Ja sam isto nedavno odlučio da krećem, no nemam baš opreme jer ne bavim elektronikom, no prvi growk ću krenuti sa LED-om, no od 300W kupljenim :)
Za drugi grow sam si mislio složit neki arduino (ili nesto jace na sto mogu mogu senzore i kontrolere zakačit). Pa one scheme sa automatskim grijanje/hlađenjem/održavanjem vlage.
 
  • Sviđa mi se
Reactions: Extra

zlavjestica

Superstrpljiva neurotichna konsultantica
Poznanik Foruma
12.05.2012
1.026
1.565
188
dobrodoshao i bolje se snashao kolega ( nesto sam starija...ali...davnih dana sam i ja zavrshila za teh.opche biljne proizvodnje )
i..sto se growa tiche..vishe ce ti koristiti to znanje..jer..mozhes ti imati opremu kakvu hochesh-uostalom ..sve se mozhe kupiti...ali..ako ne poznajesh biljku..njezine cikluse,mehanizme itd...djabe ti sva oprema..
sretno kompa :)
 
  • Sviđa mi se
Reactions: Extra

Extra

Aktivan Član
24.08.2013
151
145
43
10
Ok, primio na znanje i ravnanje, hvala svima na dobrodoslici... Evo ja se raspiso vec uveliko po raznim temama... !! :ludak!!
Valjda nisam brzoplet, ah sta cu kad volim sve znat i naucit... pozz :vb_wave: !