Pozdrav svima

Hempatia Soma iGrow Hemps garden

Štaćukadjevolim

420ツ
Banovan
26.02.2017
934
1.639
188
Vutrograd, Bosna i Hercegovina
Pa evo da se i ja malo prestavim :)

Iz Bosne i Hercegovine sam.
Prvi susret s vutrom je bio s 12 \ 13 god nije me niko natjerao sam sam htjeo da vidim tog zmaja :lol:
, onda sam rijetko i s 15 počeo svaki dan i nisam se pokajao nemam nikakve posljedice nit slično funkcionišem normalno ko i pre vutre.

Volim igrat košarku, fudbal, odbojku.

Volim druženje, životinje i biljke.
Volim bleju i da se koje pivo u ograničenoj mjeri popije, volim prirodu i u prirodi sjedit i malo roštiljat u finom društvu.
Volim da duvam, osjećam se fantastično marihuana je dio mene, dio mog života, ko me takvog prihvatit, prihvati ko ne nek produži i neka 'tišu mišu' ko me stvarno voli neće htjeti da me mjenja.
Volim slušat zabavnu muziku, Hip Hop, tehno, PSY sve zavisi kakva je situacija, volim rejv.
Volim lijepe i dobre cure, prije svega pametne i fino odgojene kojih je sve manje, zato sam slobodan i fino mi je, hehe ali nekako razmišljajući
Jebem li ga svaka cura ima nesto u sebi sto je cini lijepom i privlacnom naravno ima izuzetaka, jbg nije svakom majka priroda podarila ljepotu i zdravlje, al' nekako ne mogu da se otmem utisku da vecini muskarca glavnu ulogu igra koliko dupe i sisu cura ima nego velicina njenog intelekta. Kad malo bolje skontamo dupe se oklembesi, a sise se vremenom razvuku do pupka, a intelekt zauvjek ostaje lijep.


Nepodnosim dvolične osobe, ljubomorne i zavidne.
U mom životu su samo iskreni i pravi prijatelji kojih je sve manje, ostale ignorišem ili se to svodi na ''ćao, zdravo''
Ne volim nacionaliste volim svoje poštujem tuđe pogotovo ovaj Balkan,
Pa zato molim sve "muslimane", "srbe" i "hrvate" da me zaobiđu, pricam samo sa ljudima.

Legalizacija marihuane bi bila pun pogodak za svaku državu, bilo bi više para, čak mislim da bi se bolje živilo, manje bi mladeži bilo u zatvoru i u domu.
Bolje da se više zanimaju većim kriminalcima koji stavljaju u promet mdmu, speed, kokain, heroin, krek itd bilo bi manje smrtni slučaj. Volio bi da se legalizuje, kao što reko bilo bi više para više zaposlenih kada bi se prije svega ljudi zaposlili u uzgoju marihuane u medicinskim i industrijskim svrhe.
Pa fino da se otvore fabrike za proizvodnju papira, stakla, plastike, odjeća, cigli, stakla, ma svega, zna se šta se od marihuane može pravit i da je sve duplo bolje i kvalitetnije, pa i biogorivo od marihuana imaju i dokazi da je ovo sve postojalo. Živilo bi se bolje, a Boga mi i zdravlje jer je sve bio.

Našao sam vas 2015, nešto malo čitao i to je to.
Posle sam se registrovao 26.02.2017 kucao sam "kako uzgojit marihuanu vani", a sad šta god ukucam za biljke ili neke mrvilice, sorte i slično izađe vutra.org jer ima drama tema.

Našao sam vas iz razloga jer mi je pun rac ulični dilera i uličnog stanja (rijetko se naleti na dobru), pušio sam stalno i od prošle godine smanjim, smanjim i po gradu hodat, zadnji put sam u maju pušio, dosta sam novca uštedio i uložio siću u moju biljku, smirio sam se ulica ko ulica znaju panduri ko vari, a ko ne manjr godine sam se smirio nekad spalim, da bi se moje ime malo izbacilo iz pandurskih usta, pa se odluči za prvi pokušaj sa uzgojom marihuane za sad ide dobro, stvorila se ljubav između mene i same biljke Marihuane, kada joj odem izljubim je, izmirišem je, gledam, ležim kraj nje i tako, nekad je sanjam volim san kad u snu varim i počnem se smijat otvorim oči osmjeh je tu hehehe, i tako smirio sam se sad ću samo kod kuće da varim ništa grad bolje je, sada je to već više od ljubavi i hobija imam dosta biljaka i cvijeća koje nisu marihuana al sam počeo i to da njegujem.

Moj prvi grow - Domaja

Iduće godine će biti više naravno vidjet i neki dobar PC Box napravit.

Nadam se da nisam pretjerano u pisanju hehe:banana_rasta::popcorn:::joint::joint2:


Da napomenem da mi je ovo najbolji forum dosad i da vam se zahvalim na svemu dosta ste mi pomogli hvala vam od srca super ste.
:vutra:

Legalize it!
 
Poslednja izmena:

Štaćukadjevolim

420ツ
Banovan
26.02.2017
934
1.639
188
Vutrograd, Bosna i Hercegovina
Bolje vas našao, eh to mi je drago. :thumb:

Edit:

Samo da ispravim ovo što sam napisao da ne bi neko pogrešno skontao ovako stvari stoje.
Volim Balkan, al ne volim ljude koji su nacionalisti, pa sam ono napisao da pričam samo s ljudima odnosno samo s onim koji ne vređaju tuđe već poštuju, a vole svoje.
Nisam se lijepo izrazio.

Ne volim nacionaliste volim svoje poštujem tuđe pogotovo ovaj Balkan,
Pa zato molim sve "muslimane", "srbe" i "hrvate" da me zaobiđu, pricam samo sa ljudima.
 
Poslednja izmena: