Poziv Doors of Perception...pa ostalima...

  • Začetnik teme San Pedro de Peyote
  • Datum pokretanja
Hempatia Soma Seeds Herbies Headshop
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
S

San Pedro de Peyote

Guest
Razmisljao sam...( Rimbaude je imao obièaj da kaže - Mišljen sam - ) da li da Razaznam NaGlas ( ovde ovako ), mada mošda je to i od muzike...hoæe ponekad da me zanese oseæajem slušanje muzike, da u tom èasu iskazana misao, stvara utisak da se može dopasti i drugima...

Razmišljao sam... da Te javno pitam da Mi kažeš da li bi mogli da KONSTRUIŠEMO MENTALNU MAŠINU DALEKOG DOMETA, radi više nekih Razloga, i ne bih sad da definišem Njenu Sve-Moguæu Primenu...

Dakle, kako æeš mi odgovoriti?
 
S

San Pedro de Peyote

Guest
sacekaj da dobijes darove da se lepo nagledas odmoris nacitas saznas i slicno....pa cemo nekako vec krenuti... :petak :pivo ::eek:ladi ~)
 
S

San Pedro de Peyote

Guest
eh psihonaut...kad bih sad poceo da brbljam o tome, zatvorili bi forum zbog mene...post bi se oduzio...bilo bi ispisano sijaset slova i brojeva, sa dodatim ili ne-dodatim objasnjenjima...( a zamisli tek odgovore i pitanja ??? ) tako da bi na sredini negdje, vecina odmahnula glavom, Vutrabashi bi mi skinuo chin, i sve bi zavrsilo na licnoj prepisci, sto je moguce i dalje, sa Doors, posto Doors i ja smo se nekako razumjeli, a da nijesmo vise od tri private message razmjenili ( evo tu je pa njega pitaj ).

izvjesne agencije kao sto su CIA BIA i ostale, bi se onda nakacile na ovaj sajt, on bi dobio tonu posjetilaca doslo bi do zagusenja ( kao sa jednim sajtom kad sam ga ja preuzeo ...svjevremeno )


i od Konekcije ne bi bilo nista. projekat bi propao, a ja sam zelio da ga pocnem sasvim kako treba...cool sa minimumom aspiracija prema namjeri kao takvoj, da sad ja kao nesto znam a drugi ne znaju...i sl. ovo je projekat u kojem znanje igra vaznu ulogu ali nije na prvom mjestu.

Inteligentna Energetska Informacija... o tome ce se tek slusati.

IEI.
 

brend

Power of Marihuana
04.06.2005
323
25
0
49
Ja se izvinjavam zmajevi sto vas prekidam,na cemu ste vi?Ako bi ste mi odgovorili,ja bih se rado uradio sa time.
 

Vutragenjo

Sutra Genjo
Administrator
23.10.2004
5.389
8.651
298
Čikago, USA
www.vutra.org
brend je napisao(la):
Ja se izvinjavam zmajevi sto vas prekidam,na cemu ste vi?Ako bi ste mi odgovorili,ja bih se rado uradio sa time.

Jebiga nestalo je goriva za Talasnu Masinu molimo vas da se strpite ocekujemo Novu Godinu i deda mraza da nam donese intelegentnog energetskog C12 visoko optimizovanog goriva.
 
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.