PPM pojašnjenje omjera i količine gnojiva za hydro

Hempatia Soma iGrow Hemps garden
07.02.2011
8
0
0
45
bok svima,
odlučio sam napraviti mali aeroponični vrt, dečki s foruma su me uputili gdje da nađem hydro gnojiva međutim sada me zanima kako napraviti točan omjer nutrijenata koji stavljamo u vodu.

seemorebuds1avisnapshot.jpg
http://img141.imageshack.us/i/seemorebuds1avisnapshot.jpg/

ovo je link na snapshot iz filmića "see more buds" gdje je prikazan omjer nutrijenata za fazu rasta i fazu cvjetanja. napominjem da se PPM tijekom uzgoja penjao od 400 PPM do 1200 ppm.

molim nekog tko zna o čemu priča da meni i svim forumašima objasni čisto laički onak kao debilu kako se mješaju ti omjeri i to na slijedećem primjeru:

koliko ide ml micra, koliko ml grow i koliko ml bloom gnojiva da bi dobio npr 500 PPM u jednoj litri vode (prema formuli iz snapshota za grow fazu) i isto to za flower fazu. (bez upotrebe Ec metra)

ako slučajno postoji neka formula molim da je objasniš.

moje isprike ako je ova tema već bila postana.
seemorebuds1avisnapshot.th.jpg
a%3E
 

Z&N

Aktivan Član
27.12.2009
3.360
5.539
298
Ne ide hydro bez Ec metra,a još manje bez Ph metra...mislim,možeš probati,ali ... vrlo komplicirano,a može bit jednostavno.
Nemoj me krivo shvatiti,nemam namjeru vrijeđati,ali ne možeš kao malo dijete; Ja bi to! Onda pripremi keš i u nabavku. I ja bi hydro,ali nemam pare i ništa od toga.