Pravljenje e tecnosti sa THC-om

Hempatia Soma iGrow Hemps garden
03.12.2019
3
0
1
27
Ja sam na ovo naleteo, izvanredna stvar, dolazi sa svojim grejačem i šafi se na bateriju od cigare. Vrlo lepo upakovano i piše od kog je strejna a tvrde da je više od 70 % thc-a a efekat je na tom nivou, 3 dima i šou počinje na 2-3 sataPogledajte prilog 321893
ovo trazim za kupit po cijeloj europi, mislio sam cak da ima u amsterdamu al nigdje ne nalazim. inace prosle godine u americi sam samo ovo koristio, predobra stvar.

pokusao sam napraviti i doma kako je netko napisao sa pg i vg tekucinama, isti postupak sam napravio, na kraju dobio ulje al efekt nikakav, pusis pusis i nista. pogledao sam na ju tjubu video di zenska kaze da na gram zelenog ide 8ml mjesavine(pg i vg), pa sam stavio na 5g 40 ml tekucine i u staklenci pario 3 i pol sata. u kojim omjerima ti radis? kolko tekucine pomjesat s gramom?
 
03.12.2019
3
0
1
27
Jesi li radio dekarboksilaciju trave?
naravno, izmrvio, i na 30 min u pecnici. dal je mozda moguce da sam sjebo s krivom temperaturom? jer imo sam tad stariju pecnicu i iako sam ja na onom orkuglom namjestio na cca 110-115 stupnjeva, nisam imo digitalni pokazivac temperature.
iako ne vjerujem da do tog bas.
a i trava koju sam koristio je bila dobre kvalitete, kad bi ju smoto u đoju zatukla bi.
 

FatOne

Budi dobar, da bi bio sretan!
Poznanik Foruma
09.10.2016
1.642
7.505
258
Ja sam radio sa THC uljem nije funkcioniralo jer je ulje pre gusto i uvjek bi mi sjeb grijac, jos uvjek imam negdje bocicu toga, Jedino je bilo korisno na drip atomizerima gdje kapas direkt na grijac.
Bolja opcija je raditi na principu gdje trava prelazi u tekuce stanje. Kuvas 3 puta u cistom VG obavezno na ako se dobro sjecam 300°c po pola sata. U jednom postupku uspije se izdvojiti nekih 30% kanabioda zato se ponavlja 3 puta. Stvarno sam davno radio da bi ti opisao tocan postupak. Ali guglaj "How to make THC e-Liquid" i gdje vidis da se spominje kuvanje na preko 250°c to funkcionira, ja sam to pretprosle godine pario po cjele dane na poslu doma bi se vratio ugruvan da sam mogao direkt u krevet :D
 
  • Sviđa mi se
Reactions: Grona

daktilograf

Aktivan Član
03.09.2019
197
712
93
Somalirana de Pufna
Ovo jeste iz Amerike. Elem, bocica dolazi sa svojim grejacem koji se safi na bateriju elektricne cigare i nije moguce otvoriti je (da je ne slomis ili iseces). Stize u vakum pakovanju. Zao mi je sto ne mozes da dodjes do toga, ali mozda je i sreca, citao sam dosta o tome kako je poprilicno opasno za disajne puteve.

Ako uspes da dobijes smolu (ono zuto cudo sto izgleda kao staklo) ona ide u bocicu i kasnije se natapa necim (ide 1 kap) sto je razlaze. Ali ja mislim da je fora u grejacu koji mora da bude adekvatan za taj tip ulja. Ono je jako gusto (otvarao sam bocicu).
 
18.05.2020
29
162
28
Ja kad čistim cooling chamber od vape-a uronim ga u 99% (il kolko vec) alkohol u čaši, cca 1dcl, čašu u plastičnu vrećicu, da ne hlapi, i uz drmuskanje čaše jednom dnevno tako stoji dok ne dođe red na čišćenje rezervnog cooling chamber-a, cca tjedan dana. Tad potopim rezervni u istu čašu, a ovaj od prije isperem i koristim. Nakon nekoliko tura, uglavnom dok ne povejpam zelenilo koje imam :D, alkohol u čaši postane amber boje. Procijedim taj alkohol kroz filter za kavu i ostavim u čaši, negdi na toplom, da ispari kroz dan-dva. Na dnu čaše ostane tanki amber sloj. Onda u čašu ulijem PG/VG, cca 10ml, i miješam nekim štapićem dok se amber sloj totalno ne rastopi pa ulijem u praznu boćicu od neke potrošene e-tekućine i imam za crne dane. Efekt je blag i češće treba mijenjat atomizer, al posluži kad nema zelenila :D
 

caspe

Aktivan Član
23.01.2012
558
6.794
233
34
najbolje sta sam probao, španjolci... koncentrat dobiven co2 ekstrakcijom. o okusu i mirisu ne treba puno govorit
team flavour hunting_es na instagramu. platio paypalom doslo iz austrije
IMG_2100.jpg
 
  • Sviđa mi se
Reactions: Talicni
17.06.2018
23
40
13
ne poslujes sa firmom, nego sa fizickom osobom. dodje u malo debljoj kuverti... eu smo nitko nista ne gleda
Jel tako ni ovom nisu ništa gledali?

 
  • Haha
Reactions: dzidzo