Ime vašeg dnevnika: Praznični duh - 2x THE CHURCH ispod 200W sunca
Datum nicanja sjemenke: 16.11.2020
Početak vegetacije: 18.11.2020
Breeder: GreenHouseSeeds
Strain: TheChurch
Vrsta uzgoja: Zemlja + Perlit
Tehnika uzgoja: Low Stress Training, Topping i najvjerovatnije SCROG
Rasvjeta u vegetaciji:18/6 2x Full Spectrum panel sa modovima VEG & BLOOM
Snaga svijetla u vegetaciji (W): 150W skupa na VEG modu, a po potrebi dodam jos ledica
Rasvjeta u cvjetanju:12/12 2x FullSpectrum panel
Snaga svijetla u cvjetanju (W): 200W + dodam josu koju ledicu, vidjeti cu jos, nikad nije viska
Nutrijenti: BioBizz Grow + BioBizz Bloom + BioBizz TopMax ( hraniti cu po tablici )
GrowBox: Zelzius 80x120x180
Potovi: Root Pouch 2x 8l
Ostala oprema: Lux metar, 2x mini vent za cirkualciju zraka, jedan veliki uspravni ventilator kad malo ojaca, Mikroskop, Prskalica na pritisak ( veze nemam ima li neki spec naziv haha ), Mini Termo stanica, Carbon filter al o tom po tom ima jos do toga
Dodatne informacije: Pozdrav dnevnice
Nakon zadnjeg growa, nisam dugo cekao da se bacim na posao. Kao sto sam u jednom od postova rekao, dezinficiran citav stan, sobe, box premjesten u drugu sobu totalno, manju, tako da se ispostavilo super jer mogu lakse kontrolirati uvijete, mada nemam poteskoca. Sta reci, odlucio sam se za TheChurch, iz nekog razloga mi privlacno i zvuci i izgleda, a nisam se do sada sreo, upratio sam po forumu da je par Vas uzgajalo i svu su zadovoljni, pa reko hajde zasto ne.
Nema se nista puno za reci, sve nedostatke iz proslog growa sam ispravio i nadoknadio, pa se nadam da ce me sve fino posluziti, eh da da ne zaboravim par tehnickih informacija iz boxa pa da mogu poceti i evo koja slika da vidite kako to izgleda.
TEMP i VLAGA:
* DAN: 26-27temp - 55-70%vlaga
*NOC: 23-24temp - 60-70%vlaga
oprostite ako su slike lose
Da ste mi zivi i zdravi !
Datum nicanja sjemenke: 16.11.2020
Početak vegetacije: 18.11.2020
Breeder: GreenHouseSeeds
Strain: TheChurch
Vrsta uzgoja: Zemlja + Perlit
Tehnika uzgoja: Low Stress Training, Topping i najvjerovatnije SCROG
Rasvjeta u vegetaciji:18/6 2x Full Spectrum panel sa modovima VEG & BLOOM
Snaga svijetla u vegetaciji (W): 150W skupa na VEG modu, a po potrebi dodam jos ledica
Rasvjeta u cvjetanju:12/12 2x FullSpectrum panel
Snaga svijetla u cvjetanju (W): 200W + dodam josu koju ledicu, vidjeti cu jos, nikad nije viska
Nutrijenti: BioBizz Grow + BioBizz Bloom + BioBizz TopMax ( hraniti cu po tablici )
GrowBox: Zelzius 80x120x180
Potovi: Root Pouch 2x 8l
Ostala oprema: Lux metar, 2x mini vent za cirkualciju zraka, jedan veliki uspravni ventilator kad malo ojaca, Mikroskop, Prskalica na pritisak ( veze nemam ima li neki spec naziv haha ), Mini Termo stanica, Carbon filter al o tom po tom ima jos do toga
Dodatne informacije: Pozdrav dnevnice

Nema se nista puno za reci, sve nedostatke iz proslog growa sam ispravio i nadoknadio, pa se nadam da ce me sve fino posluziti, eh da da ne zaboravim par tehnickih informacija iz boxa pa da mogu poceti i evo koja slika da vidite kako to izgleda.
TEMP i VLAGA:
* DAN: 26-27temp - 55-70%vlaga
*NOC: 23-24temp - 60-70%vlaga
oprostite ako su slike lose
Da ste mi zivi i zdravi !