mislim da na ono mjesto di ide puna rečenica zapravo trebala biti izjava o identitetu vutra.org-a
nešto kao
vutra.org je online zajednica koja promiče kanabis aktivizam.
vutra.org je mjesto na kojem se sastaju ljudi dobre volje i jadaju se o "lovu na vještice"
vutra.org je informaticni sadržaj koji želi donijeti istinu o marihuani
vutra.org je sajt na kojem možete razgovarati o tome (naučiti) kako uzgojiti svoju biljku.
kako god, da li ta puna rečenica koju vgenjo spominje bude bila kao identitet sajta ili ne
svejedno, moj prijedlog za neku rečenicu koja bi odražavala identitet sajta
bi bio
vutra.org je ICT alat koji se prvenstveno suočava sa (zlo)uporabom marihuane, naglašava Harm Reduction ideje te promiče kulturu dijaloga i prosperiteta
ali pitanje je da li se i koliko vas se slaže sa mojim prijedlogom identiteta?
ako bi ono gore bio naš identitet sajta onda posotji šansa da se i nađe neka ozbiljna lova za konkretne akcije
a razlozi zbog kojih je ona rečenica gore identitet našeg sajta su slijedeći
kao prvo izostavio sam bilo šta o uzgoju zato jer onda ništa od love
iako to može i dalje biti na forumu ili na nekom drugom sajtu naprimjer l.orgu
ili ovaj identite bacit na l.org a vutru.org ostavit kako jest
dalje,
još nisam pričao s vgenjom o ovome ali ne želim da izgubim misao a baš me nešto krenulo
sledeće, ICT stands for Informative comunication technologies za što postoje EU fondovi koji daju dosta dobre novce, evo jedan takav primjer
www.zamirnet.hr al treba se umrežiti sa odgovarajućim NVO, kao npr uho.hr (tamo su sve na dopu - ali taj sajt kao Harm reducctino sajt je sponzoriran od EU fondova..., zašto i naš sajt ne bi tako

sastaviti dobar projekt i slati na razne natječaje (malo za reć jako puno za napravit)
dalje,
suočava sa (zlo)uporabom marihuana je dvosmislen pojam koji zbog onog suočava više naginje ka zlouprabi od uporabe, a s obzirom na popularnost marihuane tak je svejedno što sam stavio, i prema tome dobro je rješenje,
harm reduction:
nađite na sajtu tekst od špice-info o tome, jako dobar tekst. harm reduction programi su također podržavani od EU fondova
samo nitko se od nas nije sjetio, zato jer stalno tupimo o legalizaciji, sastaviti neki prijedlog o ovlaštenoj upotrebi kao što je to DUYP u Španjolskoj i predstaviti ga kao Harm Reduction...drugim riječima uvjetna legalizacija pogledajte na encodu o DUYPu
and the last but not the least
promiče kulturu mira i nenasilja
sam stavio zato što se to također fundira finim novcima a nas na ovom sajtu ima iz cijele ex-yu, i tek tu i tamo izbije po neka svađa, ali na nacionalnoj osnovi jako rijetko , možeš izbrojat na prste...