Predstavite se Vutra Forumu!

Hesi Hempatia Seedstockers Organics Nutrients Herbies Headshop

Jojoman

Aktivan Član
08.02.2011
2.267
11.168
358
Pozdrav Vutro, ja sam vas davno nasao ali zbog nekih viših sila nemam pristup starom računu, valjda se neću poskliznut na:skot:: jer nisam kršio pravila, zato namjerno pišem otvoreno, vjerujem da će moderi brzo shvatit o čemu je riječ, pa ako sam kriv nek mi se presudi, ne želim tu virit iz zasjede:) drago mi je kad vidim da su tu stari članovi koji i dalje rasturaju, falio mi je forum i druženje s vama. Nadam se da mi ovo neće bit zadnji post, a ako i bude tako, shvaćam. No bad feeling :respect::vutra:
 

Blade

Poznanici Foruma
Poznanik Foruma
11.07.2011
2.514
2.880
188
36
Negdje na Balkanu
Poz ja sam Blade,nasao ovaj forum preko googla u vremenima kad smo net i komp imali samo u skolama,pod informatikom googlao kako se growa weed godinama bio aktivan ovdje pa onda par god.ne.
Odlucio sam se vratiti pa valjda imam tu obavezu da se predstavim,37 god iz HR otac,suprug,truck driver po EU,gamer,car fanatik i grower.
Poz svima
 

nerp

thc pozitivan
Poznanik Foruma
21.01.2015
1.225
6.414
258
Mlecni Put
^^ bice zanimljiva outdoor sezona oyeahhh! evo da se i ja upisem, dnevnik ne gine ove godine, dugo se postilo!
Sve sam nabrajano, sem truck driver i i car fanatik (Skoda jbg), a malo sam i stariji i deblji vrv... eh da, iz Srbije sam bejbe, ali sve je to ista rupa iz koje smo iz.. :)
 
Poslednja izmena:
05.01.2018
14
52
13
41
Pozdrav vutrazenjosi,
Ne znam kako sam našao forum,
Samo pohvale ovdje se nesebično prenosi znanje u velikim količinama "na lopate"
Svaka čast ,,
Nažalost nemam uvjeta za uzgoj "biljke" za sada
Ali rado čitam i učim i ko da ja sadim
Inače radim radim grow rajčica i chillija u gradu na krovu i to mi je moj neki hobi i zadovoljstvo.
Pratit ću i dalje ,,,
 

imam lud da sam papir

Aktivan Član
25.01.2021
165
683
93
Da je komplikovano i nije, pročitao sam dosta kako za outdoor tako i za indoor ali je situacija takva da samo vani mogu jer nemam mogućnost držati box. Uglavnom hvala, svaki dobronamjeran savjet je dobro došao.
Prijatelju, komplikovano ja sam pre 15 godina ovaj forum iscitao, bacao par outdoora, pa opet sad kad sam kernuo prvi pravi, indor grow ucim vec mjesec dana usput ponavljam gradivo, moj ti je savjet ako ces bilo sta raditi ako se ne naoruzas dobrim sjemenkama, humusom, i kokosovim vlaknima, i nekim dobrim gnojivom kao sto je hesi, jer prasta pregnojavanje za nas pocetnike nemoj ni pocinjati rizikovati, jer po meni je outdor 5 puta veci rizik nego indoor, takodje kupi pampers par paketa jumbo paketa i izvadi aqva gel to ce ti drzati vlagu, jeer najveci problem
outdora je icivstano zalijevati tokom cvjetanja, izlaganje pretjerano je nepozeljno.
Takodje ih barem dva puta topiraj dda ne idu u visinu, i posle super crop, samo ih savijaj onda puludi.
o.