Predstavite se Vutra Forumu!

Hempatia Soma iGrow Hemps garden
15.04.2013
2
1
0
Hvala na dobrodošlici i brzim odgovorima. Koje sjeme imam i koja će biljka izrasti ne mogu znati nikako, jel da? Sem kad poraste pa da upoređujem slike i pogađam kojoj je najsličnija? Što se tiče medicinskog učinka, bio bih zadovoljan samo da nije kakva ''smoruša'' :)

Link koji mi je postavio Mandor ( https://www.vutra.or...ti-koje-lijece/ ) u suštini mi za sada ne može puno pomoći jer, ponoviću, nemam pojma koje je sjeme i kakvo, kupljeno je na ulici tako da...

Molio bih da mi na osnovu ovog što sam napisao, pošto ste iskusniji, savjetujete neki od dnevnika kojih bih mogao da slijedim i napravim nešto od ove moje ''nepoznate'' biljke :)

Ono što bih dodao je da bih voljeo da je držim na terasi a ne unutra, sad će biti dosta sunca tako da...
Od 6 čaša u kojima je već proklijano sjeme, dvije biljke su izrasle po 1cm. Eto to je ono što bih mogao dati u opisu trenutnog stanja i moje želje za dalje. Shodno tome, ponavljam prvi put ovo radim i nemam pojma kako sve ide, po vašem iskustvu, koji bih način uzgoja trebao koristiti kao vodilju?
Pitam i tražim pomoć od vas jer je vama lakše da me savjetujete jednim linkom jer znate nego meni da pročitam sve dnevnike i sve postove vezane za temu, složićete se da ni vi ne bi ste imali toliko živaca za traženje :)

pozz :bong7bp:
 

viner

Aktivan Član
13.03.2013
168
228
43
odmah iz ugla
zlavjestica je napisao(la):
dobrodoshao viner i...josh bolje se snashao..
btw. shto ukljuchuje taj predsjednichki apartman?
jesi uzeo gotov box ili si sklepao sam neshto ?

Pozdrav ,šatoš ali samo šator je original,kojeg je frend htjeo bacit je se iznutra sav izlizao,otpale bijele stranice i nije bilo konstrukcije,120x120x200 ,pa mu se nije dalo zaj.. s njim,ali meni se dalo pa sam ga renovirao i sada je ko nov,,
Kupio sam karbonski filter 45 cm,i vent u shopu u zg, žarulja 400w i 600w i fem sjemanke i krenuo u prvi grow. upuh mi je mali pc vent,jere mi nije potreban veči zbog ovoga velikog venta iz shopa jer vuče ko blesav a na šatoru sam otvorio dole one male prozorčiće 2 kom i prozor je cijelo vrijeme otvoren u kuči pa ima zraka u izobilju,.tenperatura u šatoru je od 22c do 26,3c
Prvo sam male stavio pod cfl od 23w philipsove 3 kom ,nekih 18 dana i nisam bio zadovoljan sa rastom pa sam ipak stavio isto philips 400w pod kojom su podivljale sa rastom,,kad su krenule u vegetaciju odnosno nekih 3 tjedna vegetacije sam promijenio na 600w , Malo sam ih na početku imao pd stresom jer sam ih rezao odnosno toping radio, i lst ,znam da sam prerano to napravio jbga neznanje,Od tada ih nediram..eto toliko ukratko..
 
17.04.2013
1
0
0
Inthebong
Vozdra raja :rasta1:
Drago mi je sto sam se prijavio na jednu ovakvu stranicu jer sam naucio puno stvari koje nisam znao ranije.Ko god da je ovo organizovo to jest napravio :respect: . Ja sam inace iz Sarajeva, A sazno sam za vas od drugova koji su mi preporucili vutra.org :)
 

Wilderness

Aktivan Član
05.08.2012
73
153
33
Somewhere over the rainbow
Stranica je dobra i vise od toga (malo je za rec)sve u svemu sta te god zanima mozes nac a da nikog nedavis,samo uzmes i citas. Kako je jedan moj dobar lega rekao meni kad sam ja poceo bio sam dosadan ko us hehe i bio je u pravu moram priznat. poz svima i sretno (gasite lampe :icon_idea: sunce se dize) :fishing: a mogao bih i na pecanje danas dan je prekrasan.
 
  • Sviđa mi se
Reactions: usrname
10.04.2013
28
58
0
37
Aloha svima... ja sam iz Srbije na brdovitom Balkanu u zemlji seljaka...uzivam u svakom danu i cenim duhovne i nematerijalne stvari... bavim se umetnoscu uopste...od svega po malo....okusala sam se u crtanju raznih tehnika do ulja na platnu...pa sve do tetoviranja... al sam se pronasla u skroz drugom svetu a to je hortikultura...uzgajam razne biljke cvece i bonsai drvece...imam organsku bastu postujem okolinu,zivim u skladu sa prirodom...jedino nemam mnogo domacih zivotinja u dvoristu jer mi to grad ne dozvoljava (jbg ne moz da imas kozu i kravu u centru Beograda) na zalost, i ako mnogo krava seta po gradu ;)
duzi niz godina sam bila u inostranstvu zavrsila srednju i špartala po evropi al me nesto vodilo da se vratim odakle sam pošla pa da ovde pocnem sve iz pocetka...


toliko,za sada...malo sam vršljala po forumu super je...ima dosta toga a dosta toga i nema...uzivajte u ovim lepim prolecnim danima...
 

MornarPopaj

Aktivan Član
14.04.2013
110
55
28
Pozdrav :) meni je drug reko za ovaj forum vec prosle godine, ali nisam se registrovo pre jer su se mogle citati teme i kad nisi registrovan, kolko se secam :D ali ove godine sadim i potrebni su mi saveti i svasta nesto, tako da sam sve potrebno nasao na ovom forumu, i svaka cast za forum odlican je! a inace iz RS sam i mnogo volim da varim :D :)) :rasta1: