Predstavite se Vutra Forumu!

Hempatia Soma iGrow Hemps garden
28.05.2014
42
78
18
Zdravo svima,za forum sam otkrio sam jos pre jedno 2 godine i otvorim ga tako jednom mesecno jer me je nerviralo sto ne mogu da vidim sta se pisalo samo u zadnjih 24h pa sam se registrovao i bicu stalan,inace varim bez naocara 2 godine otprilike a od toga zadnjih pola godine svakodnevno. Nekad bude po 3g na dan a nekad bude 1,uglavnom postalo je nacin zivota i odgovara mi ovako... Pozdrav i zelim vam mir :)
 

baobab

vutropush
Poznanik Foruma
25.03.2014
970
2.139
188
Pozdrav ljudovi,
na ovu stranicu sam naišao jos dok sam bio maloljetan, znači prije nekih 8, 9 godina, no bilo je to za moje godine previše informacija, te nedostatak volje za čitanjem me nisu predugo zadržali na stranici. Prije par mjeseci sam opet napravio account i pročitao more korisnih informacija (i dalje samo čitam) i naučio o ovoj biljci ovdjeu par mjeseci više nego u 10 g. "pušačkog staža". Presretan sam što mi je ovaj forum omogućio da mogu sam posadit taman onolko kolko mi treba, a ne da moram svakavim likovima davat novce za najčešće lošu robu.
 
29.05.2014
7
3
0
POzdrav svima,

Ime mi je Ivan, dolazim iz Zg-a i konstantno duvam tako da me je to i potaknulo da potrazim ovakav forum gdje uvijek mogu nesto nauciti, jer ipak je djeljenje misljenja i znanja jako vazan faktor.
Na stranicu sam nabasao slucajno preko interneta.
:)

Peace