Predstavite se Vutra Forumu!

Hempatia Soma iGrow Hemps garden
17.07.2014
2
7
0
Pozdrav svima! Pronašla sam vas sasvim slučajno, pretražujući neke savjete oko uzgoja.. Naime, sasvim slučajno mi je niknula biljka (zbilja ne znam kako) u posudi s cvijećem... Prepoznala sam o čemu je riječ ali nisam prepoznala vrstu. Postavila bih sliku biljke na forum a nisam sigurna gdje da je postavim. Trebam i neke savjete oko daljnjeg uzgoja..biljka je visoka preko 1m, razgranata, zdrava do bola jer sam joj posvetila punu pažnju. Posađena je u veliku posudu za cvijeće, u šumsku zemlju pomiješanu sa kupovnom za cvijeće. Gnojim je isključivo prirodnim gnojivom od koprive. Toliko od mene za sad. Nadam se da će mi netko dati kratku uputu gdje da postavim slike i neke druge savjete koji će mi koristiti. Koliko god gledam i čitam - ima toliko toga napisanog da se ne mogu snaći a čitam već danima.. :( plavuša ;) Lijep pozdrav!
 
20.07.2014
0
0
0
pozdrav svima,

iako sam znao za ovaj forum nisam se ranije registrirao, ali sad vidim da ću tu naći svakave informacije za buduće "uzdizanje"

nisam previše vičan forumskom izričaju tako da mi ne uzmete za zlo

lp
 
21.07.2014
3
0
0
Jedan ludak iz Novog Sada. :)

Evo upravo se vratio kući sav izbezumljen. Ulazim u moju ulica, mrak, tisina, kad od jednom počne neko dete da plače. Ja se presr'o, odma' mi scena iz onog horora sa klinkom pred očima... Kako sam samo potrčao, srce hoce da mi iskoči...

Sve u svemu ovde sam da se obrazujem, podelim savet, pokupim neku foru i dobro se nasmejem...