Predstavite se Vutra Forumu!

Hempatia Soma iGrow Hemps garden
11.06.2015
3
0
1
42
Pozdrav svima!
Uzgojio bi svoju prvu biljku, dvije. Nikad growao do sada, forum mi se čini odličan, već neko vrijeme čitam i pamtim koliko stignem. Tako da prikupio sam teoretskog znanja ali mi je praksa nula. Ako mi gdje zapne javljam se sa pitanjima jer neznam gdje bih dobio stručnije odgovore nego ovdje na forumu :joint2:
 

DrG

17.01.2016
7
18
3
29
Pozdrav svima..sasvim slucajno uleteh ovde..jurih kako sam da napravim growbox,nigde nista pametno,upadoh ovde,i evo,sve sto mi treba je ovde..uspeh u zivotu,nadjoh sve potrebno da bi bio
srecan.. :gled:
 
  • Sviđa mi se
Reactions: BobiMan
26.12.2015
5
4
3
26
027
Pozdrav svima pre svega!
Registovao sam se kako bih naucio vise, ucio na vasim greskama,upoznao se sa biljkom, problematikom koja ide uz nju, i naravno vama, clanovima.
Mislim da sam najmladji ovde, poslednja godina srednje, nadam se.
Sajt sam nasao tako sto sam u pretrazi trazio probleme sa mucninom, prevelikim preznojavanjem, sto je dovelo do toga da sam komiran bio 3 casa iza skole, prespavao na travi (pravoj travi).Podigli ste mi svest, i resili problem, koji nisam ponovio vise, i zahvalan sam Vam na tome, zbog cega sam i ostao na sajtu.
Inace treniram kosarku veoma dugo, cigare prezirem, prvi put probao travu u prvoj srednje.Motori, brzina, adrenalin, kvalitetna trava i good vibes.Ah da, i devojke naravno, da ne ispadne da sam homic neki.Pozdrav jos jednom, sve najbolje!
 
18.01.2016
1
1
3
46
Recite jedno zdravo.

Napisite malo o sebi bez previse lokacionih detalja.

Kakva ste osoba, koji vam je hobi i sta vas interesuje.

Sto mislite o napretku marihuane?

Gdje ste nasli nas link?

Ukoliko dolazite sa Googla napisite sta ste ukucali u pretrazivac. Ova informacija nam treba da bismo "popravili" sadrzaj na ulaznim stranicama sajta.
Pozdrav!
Evo da prvo napisem da sam do stranice dosla trazeci ljecenje konopljinim uljem.Nadam se da cu tu naci i vise od toga.Zanima me i uzgoj i izrada ulja u osobne svrhe te nacin ljecenja.
 
  • Sviđa mi se
Reactions: Pantagan
22.01.2016
12
57
13
Terra Magica
Pozdrav svima,

Početnik, first time grower.

Na žalost dragi član obitelji obolio od tumora :-( a kako ne vjerujem gotovo nikome od dilera, odlučio sam se za ulje iz vlastitog uzgoja. Očekujem padove i uspone, kao i u svemu, čisto sumnjam da će cijeli prvi grow proći po PS-u ali imam podršku u vidu jedne mlade članice ovog foruma koja mi je pomogla skockati box, nabaviti lampe, sjeme itd.

Već danas ću otvoriti dnevnik unutarnjeg uzgajanja i opisati box i čarolija može početi :)

@klarica , hvala ti na svemu do sada :) Nadam se da ćeš mi na neki način biti i mentorica barem dok ne odradim prvih grow-dva. :-*