Predstavite se Vutra Forumu!

Hempatia Soma iGrow Hemps garden

adri

Di je modro i zeleno
01.03.2016
316
646
93
Di je modro i zeleno
Svacam da san bezobrazan jer san tek prije par dana vidio ovaj topic i da tu nisan prvo stavio post i predstavio se.

Pronasa san vas priko googla i to prvi dnevnik koji san procita u cugu i pisa u gace je bio dnevik koji se nastavio nakon 5 godina u krletki.
I to san nasa priko googla i sad vise ne znan ni koji je to bio, tad mi je to google izbacio, pitaj gospu sta san ukuca u google da mi to izadje.

Onda san se odlucio uclanit, jer slike nece bit velike i linkova nema :)
Avatar je simbol kako za sve postoje samo dva rijesenja; tezi i laksi put, a kasnije su ga geekovi "ukrali" za Borg, al i ja volin startrek :)

Nick mi je stvarni nadimak i sad kako san usa u ilegalu svacan da mi je to bio jedan od najglupljih poteza, jer san tad mislio samo citat i neukljucivat se.

Al eto otislo sve naopako, pa i ovo predstavljanje.
 

gea

17.07.2012
42
33
18
Ja vec nekoliko godina pratim sve sto me zanima , a puno toga mi je interesantno. Volim ove biljke i uzgajam ih sa posebnom paznjom i ljubavi. Pozdrav svima! :joint2: :wave: :love2:
 
05.06.2016
1
4
3
Ohoj vesela ekipa,
nakon skoro mjesec dana snalaženja na forumu vidjeh i ovu temu pa da vam se predstavim.. dolazim iz Zagreba i za sada imam samo jedan slucajan balkon grow sa 6 biljoza od koje su ispale 3 gospođice (bez razmišljanja sam stavio sjemenke iz panja u vazu kad ono počelo rasti a taman bio kraj travnja/aprila :))). Na netu sam tražeći informacije slučajno naišao na vutra.org. Samo ću reći: BRAVO! ovaj sajt izaziva ovisnost. Hvala vam na vrijednim informacijama i pozitivnoj vibri bez koje se ne bih usudio poceti raditi box je od starog sanduka Š:84 D:54 V:115 Već sam lud od uzbuđenja :) sve je spremno samo čekam da dojde rasvjeta i nek zajebancija počne!!!!!!!!!!!!!! JOš jednom hvala svima ;)
 

Mo1

Poznanici Foruma
Poznanik Foruma
19.03.2016
1.522
16.280
358
Pozdrav iz Istre. Izvinjavam se što se nisam prije javio ovdje nego postavio pitanje ,(dva mjeseca prije) super ste ekipa i jako mi se sviđa organizacija.Našu biljku volim vec dugo godina i nadam se dnevniku ubrzo.Našo sam vas preko google
 
Poslednja izmena od urednika:
  • Sviđa mi se
Reactions: t@mara