Predstavite se Vutra Forumu!

Hempatia Soma iGrow Hemps garden
01.02.2016
7
1
3
35
Vozdra raja..ovdje sam vec neko vrijeme i citam vas redovito. jos se nisam upustio u prvi grow ali nadam se da ce uskoro biti i toga..
Nadam se da smijem ovdje postaviti pitanje ako netko mozda zna kakva je situacija sa narucivanjem sjemena za njemacku? ili jos bolje ako postoji netko tko gaji a da je npr u njemackoj :)
jer ovdje trenutno zivim.
pozz svima pravi ste.
Ali jedino sto sam primjetio da ima dosta linkova koji su zastarili, vode na teme koje vise ne postoje na forumu i nema bas nesto konkretnih tutorijala. posebno za pocetnike :) (ili nisam tako nesto nasao) :)
 
  • Sviđa mi se
Reactions: Kakadu063

Kakadu063

Aktivan Član
09.04.2016
438
1.476
143
60
Dobro došao! Za Nemačku nemaš problema sa naručivanjem semenki. Imaš na početnoj srani pri vrhu naše sponzore izaberi opciju stelt i nko neće znati šta je stiglo poštom. Čitaj prerađene vodiče za uzgoj sve detaljno piše.
 
  • Sviđa mi se
Reactions: Robirobi
01.03.2017
62
48
18
Pozdrav svima, doslo vrijeme da se i ja predstavim. Ja sam amsclassic. Ime mi je takvo jer se cijela moja ljubav prema ovoj biljci razvila pri posjeti amsterdama. Ovdje sam da naucim zanimljivosti o vutri o sadnji i sve sto ide jos uz to. Imam jedan uspjesni grow iza sebe, no nadam se ne i posljednji. Uskoro namjeravam otvorit svoj prvi dnevnik. Toliko od mene. Sretno svima :vutra:.