Predstavite se Vutra Forumu!

Hempatia Soma iGrow Hemps garden

Planer80

Aktivan Član
25.01.2018
219
2.527
143
Prvo hvala na dobrodošlici. Znam, ovo je trening za mene. Iz proste škole prosti ljudi, a na muci... pa znamo. Stara me je učila ;). Dugo sam čekao savršene uslove, da skupim za sve ful... džaba oprema ako nema znanja. Ja već imam prostor koji sam namenio kada naučim. Naravno i novac je bitan tako da idem korak po korak. CIlj je dobiti iskustvo, bukvalno nemam očekivanja u smislu količine i sl. Više da vidim iz prve ruke kako to izgleda. Neke stvari možemo čitati i 100 puta ali ako se nismo sreli 1 na 1 sa tim problemom... pa džabe.
PC grow... "stealth" , bar u smislu buke nije problem. Mirisno da, zato i krećem micro PC. Da vidim koliko i šta. Ako zamiriše opasno (malo verovatno ali poželjno), imam rešenje. Planirao sve ;)
 
  • Sviđa mi se
Reactions: dmvusa and Stipe

Planer80

Aktivan Član
25.01.2018
219
2.527
143
Hvala. Nisam bio precizan, jedan od (milion) problema koji internet, forumi, priče i sl. ne mogu dočarati je miris. Za mene razlog br. 1 koji se "bije" sa mojom voljom i željom. To odlučuje o svemu, kao i o daljem prelasku na veći prostor. Umesto čekanja da se sve kockice poklope, ja sam sklepao "test" box (i diy carbon filtere za micro grow pa ako zatreba i radi javljam). Dangubio sam godinama tako da iz mog ugla ovo nije to, ovo je konačno pomak sa te tačke i to je trenutno jedini cilj. Za mene je bilo nastaviti gledati vas ili konačno krenuti. Apsolutno razumem stav i radujem se tome da i ja jednog dana budem tako razmišljao, opušteno :D . Domaja je nešto što mi neće biti žao baciti, školski materijal. Da postoje mogućnosti trenutno za nešto više, sigurno ne bih pokušavao u PC-boxu. Ali vazda čekanje, vazda nešto... ovako idemo. Nema sad stajanja i to je cilj. Znam teško objasniti iskusnima, ali ukratko... želim da proklijam (kao grower), posle ćemo lako :D Naoružan sam strpljenjem, opasnim. ;)
Još jednom hvala i svaka kritika i savet su dobrodošli. Naravno, kada dođe vreme za to. Na ovoj temi sam samo da vam se svima zahvalim na svemu i da u par rečenica pokušam da predstavim i objasnim sebe i svoje planove. Nadam se da se uskoro čitamo u dnevnicima uzgoja i sl. :spliff:
 
22.02.2018
0
38
33
48
Dobar dan - vecer , eto Vama i jedne bakice koja vec duze vrijeme cita i proucava ovaj forum i konacno sam krenula sa ovom avanturom unutarnjeg uzgoja iz zdravstvenih razloga. Nadam se da ce ekipa vec prekaljenih strucnjaka imati volje i zivaca pomoci jednoj smotanoj i vec zaboravnoj osobi. Unaprijed zahvaljujem :D
 

Vujsprer

Hodajuća Marihuana
18.07.2018
178
929
93
36
Planet Earth
Pozdrav ekipa!!

Evo stigao i ja do Vas... Čuo sam za Vas još odavno (preko ekipe) ali sam visio na drugom forumu pošto sam direktno učio i surađivao sa njima dok nisu ukinuli shipping za moju državu... :)

Imam godinu i pol iskustva sa ljubavnicama (WW fem) i podosta znanja pošto me to oduvijek zanimalo pa sam se i načitao. Za sada se ne mogu požaliti na nijedno iskustvo niti krajnji rezultat ali naravno, kao i svi, želim to usavršiti do maksimuma (ako uopće postoji maksimum).

Do sada sam sve sam sklapao i kombinirao a sada mislim napraviti pro postavu da igramo kako treba. Najviše informacija će mi vjerojatno trebati oko nabavke pojedinih stvari pošto do sada nisam našao baš kvalitetnih growshop-ova.

Čim pročačkam malo forum javit ću se određenom temom te možda negdje predstaviti i moje cure...
Za sada nemam baš volje za opet voditi dnevnik jer dosta radim a nebi volio zabušavati pri samom dolasku na forum,
ali kroz koj mjesec ću vjerojatno započeti.

Da ne dužim u predstavljanju, želim Vas sve još jednom pozdraviti i poželjeti dobru sadnju a još i bolju berbu :)

Lijepi pozdrav,
Vujsprer
 

pannonian

Bogu mil, a ni Vragu nije mrzak
16.07.2018
224
1.495
143
Pozdrav svima
Bio sam clan dosta davno, bit ce i 10 g. Probao sam se sjetiti lozinke, ali ne ide. nema veze, ionako sam bio uglavnom promatrac. Uglavnom, nije mi stran uzgoj, vanjski i unutarnji, ali nekih savjeta ce mi trebati. Prvi put sadim na juznijim geografskim sirinama, prvi put automatici i prvi put feminizirano sjeme. I prvi put da nemam s nekim ponekad razgovarati o growanju.
A sad me ceka teska guerilla sa puno nepoznanica.
Nadam se dobrom i pozitivnom druzenju
veliki :respect:.
 

rKj420

2rep❤️
Poznanik Foruma
07.04.2013
1.375
6.806
258
Morocco
giphy.gif
 
Poslednja izmena:
  • Sviđa mi se
Reactions: Badi and pannonian