Predstavite se Vutra Forumu!

Hempatia Soma iGrow Hemps garden
16.06.2022
1
12
3
41
Veliki pozdrav svima!
Evo prvo, forum sam pronašla guglajući vaporizatore i odmah se zakačila. Ima puno korisnih informacija, a i zabavnih tema za raspustit se.
Samo bih još htjela reći da sam se nakon 2 god bezuspješnih pokušaja uspjela skinuti s normabela pomoću trave i zdravlje mi se baš vidno popravilo. Nema do prirode.
Imala sam pauzu od pušenja10 godina, jebiga, život, familija, ali ovo me spasilo. Novi život, novi pogled na svijet, novo stanje uma, šta reći, ko kuži kuži, ko ne na gubitku je.
Uživajte ekipa i samo pozitiva!
 
17.06.2021
4
28
13
52
Pozdrav svima!
Drago mi je da sam slučajno naišao na ovaj odličan forum.
Inače dugogodišnji sam uzgajivač na otvorenom, do prije par godina i u zatvorenom. 20-tak godina pušim travu. Mnogo sam naučio prateći ovaj forum, pa sam se odlučio registrirati i predstaviti.
Moguće da otvorim dnevnik, no malo sam ljen, no bumo videli...
 

darth_furio

Aktivan Član
20.07.2022
106
392
63
37
Pozdrav ljudi. Generacija 80ih ovdje, uzivatelj lakih opijata duze vrijeme naravno, A odnedavno kupio i grow box i opremu izrevoltiran konstantnim variranjem u kvaliteti dima i raznoraznim high-evima. Tako da sam eto poceo trazit neke informacije i nabasao na vas. Cinite se cool, pa reko haj da navratim na pivu. :) Zivi bili!
 

Vutra Samotnjak

VenloNL
Poznanik Foruma
07.06.2010
8.479
43.585
2.598
Dobro došao. Ima zanimljivog sjemenja i bliže od Amerike.
Svaka je dobra sorta za probati.
One sorte drage iz mladosti,koje su dugo vremena bile urezane u sjecanje... njih zakopas u srce.
I odes na Hempatiju ili na neku od sponzorskih stranica pa izaberes nešto novo.
Živio ;)
 

Captain Fantastic

-me gusta marijuana-
22.09.2022
634
3.159
163
Likwawa hills
Pozdrav ekipa!
Obožavao sam vutru i bio sam uvjeren da ću ju pušiti cijeli život ali jebiga sranja te snađu od problema u obitelji,anksioznosti i depresija budeš izgubljen i teško je.onda upoznaš ljubav svog života,prihvati te takvog kakav jesi i onda je sve lako.volio sam pisati ali mi je ubijena svaka volja za pisanjem,da ne serem previše.sad sam sretan i zelio bih svoju srecu podijelit s ljudima koji otprilike razmišljaju kao ja a ni jedan drugi forum nije potpun kao ovaj i zato sam ovdje.Kako kaže ona poslovica sreća nije potpuna ako se ne dijeli sa drugima
(Dok citate ovaj tekst u pozadini svira Riders on the storm)
 

Smak420

Aktivan Član
03.10.2013
1.135
4.797
188
somwhere over the rainbow
možda offtopic,al neka..

objektivno, vutra.org da je na engleskom jeziku i govornom području bila bi i je, ponajbolji forum te tematike.
Od moderiranja, sadržaja, znanja, prezentacije, ljubavi i volje. Pravi jedan komjuniti kojem teži svaki forum bilo kakve vrste na netu.

Što se tice pravila, pogotovo u podforumima uzgoja, takva su kakva jesu i baš u tome je čar. Uzgoj za vlastite potrebe...
Razvojem tehnologije, usvajanjem znanja i iskustva, međusobnom pomoći, bogatim izborom strainova... tehnicke podrške, DIY ideja i prezentacija. Dobar dio growera je ovdje davno prešao 1g/w standard, sto je do nedavno bila znanstvena fantastika.
ICMAG, rollitup itd... mozda je interesantno zbog drukcijih pravila i velikih uzgoja. Prezentacija, jednostavnost, pretraga, moderiranje, mentorstvo...ovo je par levela više.

Baš je čast i privilegija biti ovdje. Mi ljubitelji marihuane živimo "Amsterdam" vec desetljeće zahvaljujući ovom forumu.

Respect i <3
 
07.10.2022
68
168
33
Pozdrav svim članovima foruma.
Već duže vrijeme pratim rasprave na forumu i obzirom da imam pitanja i potreba za savjetima odlučio sam se registrirati.
Obzirom da imam neke poremećaje: depresija, okp... i trošim lijekove već godinama dobio sam savjet da probam sa kanabisom.
Iduće godi bi posadio koju stabljiku pa ću trebati pomoć oko odabira sorte i narudžbe.
Ali o tome kad dođe vrijeme.
 

Bizzzo

https://twitch.tv/vutraorg
Urednik
Moderator
11.02.2008
7.429
30.023
2.718
twitch.tv
@monograf

Dobrodošao. Zao mi je čuti razlog medjutim mi opet drago da postoji pokušaj. Prije svega imam preporuku za ovaj link


Sto se tice sjemenki, imamo sponzore gore na banekima vidiš.

Sto se tiče gdje ćeš najbolje naučiti kako sam


Zivio