Prenos preko granice - Evropa i Balkan

Hempatia Soma Herbies Headshop iGrow
24.11.2004
12
0
0
44
Hello ppl

Nesto se planiram putovati po oklonim zemljama - Hrvatska, Madjarska, Grcka - pa razmisljam kako je prakticno nositi nesto za par dzokavaca. Mislim da cu ici vozom/busom/minibusom ili tako nesto, eventualno u Grcku avionom, pa me zanima ili ko iskustva. Znam da se svuda moze naci ali tesko da cu imati vreme baviti se time.

Kako stoji stvar s vozom/busom, ima li tu kerova da njuse, ja sam prolazio pre par meseci konkretno vozom za Madjarsku ali ih nisam video (mozda obilaze spolja?). Kako stoji stvar s busom? Jel ima pretresanja i slicno? Tako za sada kopnena iskustva ako ima, a za Grcku otom potom, na leto :) Idem iz Srbije, ako to ima neke posebne veze.

pozdrav svima!
 

Kurblaj Kan

Aktivan Član
15.12.2006
1.812
76
73
U pravilu ne pregledavaju ali to bi aj reko da ide random metodom pa ako te pogodi pogodi.

Ako ti je baš da nosiš onda spakuj negdje di se neće moć povezat s tobom pa pokupi na odredištu.

99% metoda za prikrivanje od njušenja kerova neće upalit barem tako kažu.

Imo sam ja jednoga drugara koji je prenio a njušili ga kerovi i nisu nanjušili.
Spakovo je dim u foliju i onda to obmoto skroz folijom i onda totalno obljepio super ljepilom napravio kuglu i onda još omotao folijom i stavio za svaki slučaj u šampon. Imo taj peh da ga onjuše kerovi i nisu reagirali ništ, tako da ili se kerovima nije dalo ili miris se nije stigao probiti još.

Inače ne bih ti preporučio prijenos a i vjerujem da ti ova tema baš neće dobro proć na forumu bilo je već dosta rasprave o tome i tako, pogledaj malo po graveyardu i neznam još gdje pa naiđeš možda na neke savjete