Prepoznavanje muske/zenske biljke i hermafrodita

Hesi Original Sjemenke Hempatia Organics Nutrients
Želite nešto više od socijalne mreže?
Društvo za legalizaciju marihuane, medicinu i uzgajanje kanabisa. Registrujte se za dodatne opcije foruma.
Registracija

sativus

Aktivan Član
10.10.2018
176
896
93
37
Poskidao sam sta sam video provericu sutra ponovo posto imam jos jednu biljku u boksu ako pocnu ponovo da se pojavljuju kidam je
 

Slavol Žižek

konopljaš
28.11.2018
465
925
93
Ja maloprije nabrao sa svog transvestita kilo banana i korpicu jaja. Puno čitam o hermafroditizmu kanabisa ovih dana, većina ljudi na forumima kažu da nije strašno, izgubiš malo na količini, a nimalo na kvaliteti. Ako bude tako sa ovom mojom, super, ako ne, bacit ću je u ulje, haš i maslac. Mislim da ti je šteta kidati, kastriraj je svaki dan i poduzmi mjere da smanjiš/ukineš svaki oblik stresa (ako boks propušta svjetlo, zakrpi ga, ako biljka pokazuje neki lock ili deficit, riješi to, itd.). Vidjet ćemo za nekih mjesec i po jesam li u pravu kad trandžo ode pod mač.

edit: kad bereš banane uzmi baterijsku lampu i osvjetljavaj cvjetić po cvjetić, nema veze što ti radi panel ili hps ili šta već koristiš, banane se bolje vide pod običnim bijelim svjetlom. Budu jarko zelene ako imaš sreće, odnosno žute ako su zrele i gotove puknuti. Te žute naročito pažljivo beri, podmetni mokru maramicu pod cvjetić i naprskaj ih vodom. Poenta vode je u tome da se mokar polen ne može širiti jer je težak.
 
Poslednja izmena:
04.02.2014
23
9
3
Pozdrav ekipa, počeo sam grow sa nekim sjemenom za koji nisam siguran jel feminizirano, trenutno su u fazi izbijanja trećeg reda listova, znam da se režim 12/12 koristi da pokažu spol, al me zanima jel da odmah počnem s tim režimom ili da još malo pričekam da narastu?
 
  • Sviđa mi se
Reactions: Pablito

Saša443

Izmedju planina i mora..
13.03.2013
1.244
3.749
188
ne znam momci?..na drugoj slici mislim da vidim jajasca...sumnjivo mi je to,rekao bi da je herm..
ili me oci varaju.. :rasta:
 
  • Sviđa mi se
Reactions: Dzankiii
11.08.2019
28
21
3
Imam 1 mužjaka i vidi se odmah, biljka nema ni 10 cm, a jasno se vidi da kreće seme umesto pupoljaka, e sad, pitanje je, pošto imam pored 3 ženke sve tri imaju pupoljke, jasno se vidi razlika, da li da mužjaka čupam odmah dok je još mali ili?
Hvala
 
  • Sviđa mi se
Reactions: Infinity