u ovoj temi pišite svoja ili tuða iskustva koja govore o tome kako ste prošli u sukobu s policijom, sudom a da je naravno vezano uz vu
Ledo je napisao(la):Ja sam jednom s kolegicom duvo ispod mosta, skuzimo ide policajac... Nemam mi druge nego da dzoju bacim u Bosut(naime bili smo ispod mosta na bosutu...
I dojde on i kaze bolje bi vam bilo da se ljubite nego trujete, ajd sad crta odavdje...
Ovo nije stiglo do suda, al taj policajac je bio ljudina doslo mi da njega poljubim...![]()
Na osnovu chega i zashto bi ga tuzio, ti si pao i dovidjenja[email protected] je napisao(la):eee sad mene zanima da sam ja pao i dobio neku novćanu kaznu.....dali ja njega mogu tužiti.......i dali mi se uopće isplati........??
[email protected] je napisao(la):.........head....tužio bi ga za uznemiravanje mene moje obitelji i susjedstva........jer to je bila industrijska ona se smije imati........nema kod nje THC-a........
70kgShita je napisao(la):moj ortak je isao da uzme malo marihuane od jednog lika u grad.pomerili su se u mrak i istog trenutka kada je izvadio ruku iz dzepa drot vikne STANI i oni se base u sprint..mog druga nisu uhvatili ali zato dilera jesu...nasli su mu kod sebe 25 g,a kucu je dojavio bratu da sa 8sprata u zgradi basi osam biljke od po 1.5m.za ne poverovati...sta reci...