Prijavio policiji da mu je ukradena marihuana

Hempatia Soma iGrow Hemps garden

need_weed

Aktivan Član
16.10.2008
149
0
0
32
OREM - Muškarac koji je policiji prijavio da mu je ukradena marihuana, uhićen je kad je policija našla drogu i pozvala ga u postaju da je identificira.
---
Kory C. Tippetts (18) iz Orema u Utahu, uhićen je i zatvoren zbog posjedovanja marihuane i namjere da je prodaje, objavila je u utorak policija.

Tippetts je policiju pozvao u ponedjeljak navečer i prijavio da mu je netko razbio prozor, porezao se na staklo i ušuljao mu se u kuću dok njega nije bilo. Prema vlastitim riječima, jedino što je iz kuće nestalo bila je vrećica marihuane koju on prodaje.

Tippetts je policajcima rekao da ga je toga dana nazvao jedan potencijalni kupac, ali on je bio na putu prema poslu i odbio ga je. Njegovo je ime dao policiji.

Policija je pronašla Richarda W. Highta (23) u roditeljskome domu u Provu,a kod njega je našla i drogu. Hightu je ruka bila krvava.

Uhićen je zbog provale, krađe i posjedovanja droge s namjerom da je prodaje i također je zatvoren.
 

cricket.

Aktivan Član
31.08.2008
74
0
0
34
ne vjerujem ni ja.. mislim ameri ima glupih, ali ovoliko glup nemoguce.. a drugo sto na netu postoji milijun takozvanih siteova s nekim all world novostima.. medu njima puno izvala, i to glupih.. a u ostalom.. sta me briga.. :spliff: