Prijedlog

Hempatia Soma iGrow Hemps garden

Chan

Chasing dreams
01.11.2015
897
3.715
163
Hladni sever
Uvesti clanarinu za nove forumase, kad budu cenili svoj novac, cenice i ljude koji ovde nesebicno pomazu
Peace

P.S ako moze neki smajli za uzivaoce ulja :D:D:D
 
Poslednja izmena:

klada1115

Aktivan Član
09.05.2015
298
267
63
Bilo je vec price...neznam kak se to moze izvesti iz IT kuta gledanja, netko je spomenuo zasto to ne bi trebalo napraviti...ali ono brate ovi padobranci, indijanci nazvali su ih i specijalci koji se danas logiraju i onda odmah bum nova tema sa nevjerojatno banalnom stvari i tako svakodnevno iz dana u dan pa prebacivanje tih tema na smeče. Mislim da bi bilo stvarno dobro staviti neku aktivnost u broju postova prije nego mozes otvoriti novu temu. Jer realno nema teme gdje se ne moze postaviti glupo pitanje koje misle pitati.
 
02.04.2015
61
81
18
Ili staviti vremensko ograničenje (ako je to moguće) npr. 1 sat nakon stvaranja profila da ne može pokretati temu kako bi se onaj tko je napravio profil i ima namjeru otvoriti temu za banalno pitanje ohladio od tog pitanja i bio primoran potražiti pravu temu i eventualno odgovor na pitanje u toj temi..
 
  • Sviđa mi se
Reactions: RAOZA.

prosto oko

Ne znam i ne zanima me.
31.10.2016
214
629
93
45
Kucha
Dosta vremena sam proveo iscitavajuci dnevnike i mislim da je to najbolji nacin za stogod nauciti. Ali, dosta praznina ima u dnevnicima. Ustvari sam dosta vremena buljio u ekran bezveze listajuci.
Jel bi se moglo nekako to procistiti?
Ne znam, nesto kao da kad se dnevnik prebaci u zavrsene onaj tko je otvorio dnevnik moze u prvi post zakaciti spoiler, ili vec sto, u kojem bi bili samo updateovi i odgovori koje smatra bitnim za sam grow.
Ne znam koliko je izvedivo, a mozda ima i bolji nacin
 
  • Sviđa mi se
Reactions: Budfield and RAOZA.

hazeri

.
Banovan
25.01.2016
7.664
34.461
2.598
Slazem se sa tobom.Ima neki vodic kako bi se trebao voditi dnevnik i podaci koji bi bili pozeljni u odredenim fazama rasta.Da se svi drze toga puno preglednije bi bilo.Npr....kad se radi update pa pise se valjda koji je dan biljkama,temp,gnojenje....Tada bi trazio samo update i ucio;):thumb:Ali...kao i puno stvari u zivotu....neide:)
 
  • Sviđa mi se
Reactions: RAOZA.

Budfield

Prijatelj Foruma
18.05.2016
1.678
6.057
258
dirty ol' town
Ili nek bude i spama i zahebancie al na kraju dnevnika možda osmislit neki "summary" gdje bi u 1 postu bile samo slike biljaka i info o uvjetima kroz faze rasta, kao neki sažetak dnevnika sa samo slikama i infom vezanim za grow. Journal Highlights. Tako da kad bi brzo klikao dobio bi "time lapse"...ak me kužite, rano je i nisam još zapalio...
Možda da svaki post koji počinje sa "UPDATE" bude premješten na zadnju stranu dnevnika..e sad, dal prvo u neki temporary folder pa kad je dnevnik gotov pljusne sve van na zadnji post ili kak to tehnički izvest i dali je moguće ja neznam.
 
  • Sviđa mi se
Reactions: .i.