Prijedlozi za slijedeću nagradnu igru - SomaSeeds

Hempatia Soma iGrow Hemps garden

Bizzzo

https://twitch.tv/vutraorg
Urednik
Moderator
11.02.2008
7.429
30.023
2.718
twitch.tv
Pozdrav Vutro!
1651089382518.png

Nakon ekspresno odrađene zadnje nagradne igre te odaziva i sudjelovanja koji su pokazali naši članovi, Soma je odlučio organizirati još jednu nagradnu igru.
Međutim, imamo mali problem, i potrebna je Vaša pomoć!!

I tako Bizz ima tu informaciju par dana i sjedim i pokušavam smisliti:

Šta bi to bilo najbolje kao tema nagradne igre?
Šta bi bio uvjet za sudjelovanje?
Sudjeluju svi članovi?

Kako je išao moj tok misli ako uzmem u obzir da imam neke informacije jel. Šalje Soma nema 4 ili 5 dana sliku.

1651086327441.png

Pitam ja "šta je to"? Kaže on, "Radili smo neko spremanje i našli sjemenke sa slike. Neki od antikviteta i strainova koji uopce vise nisu dostupni u starom pakovanju".

I tako se meni upali lampica. Reko "Soma, može jedno 10-15 pakovanja za Vutru nagradnu igru?". Kaže on: "Nego šta!" :D

Imali smo nagradnu gdje smo radili Vutra.org i Soma TRIBUTE u kojoj smo ajmo reci, povezali Vutru i Somu na naš, unikatan način. Kako je Soma 78. godina, lakše je možda sudjelovati u nagradnoj igri kada bi tema bila

Soma Retrospektiva

Nisam razradio ideju, medjutim islo bi negdje u smjeru da bi za sudjelovanje trebalo iskopati negdje u zadnjih 55 godina njegovog djelovanja, sta je gdje rekao sto je nekoga dojmilo, koju sortu je imao pa je ostala zapamcena, to sve nekako sloziti ili u tekst ili u sliku, video, animaciju.

Ili nekako, drugačije.

MOLIM VAS DA DOLE U TEMI NAPIŠETE VAŠE PRIJEDLOGE I IDEJE!!
ili razradu ideje :)


Koliko god mislite da možda prijedlog nije zanimljiv ili da nije dobra ideja, svejedno Vas molim da se izrazite. Znate kako kažu: "Dva loša ubiše Miloša".

1650054575305-png.437413
 

Wendigo

大麻鉴赏家
Poznanik Foruma
15.02.2021
1.288
9.626
256
I sa ovim se slažem :D
Razbijam glavu par dana kako bi objedinili stihove i još nešto (možda fotografija, mini strip, opet neki crtež)... al' sve mi nekako njanjavo..
A šta mislite logo sa stihovima?
Npr za neku buduću seriju majica vutra.org & Soma, ili nešto slično?
Nznm koliko je to dobro, tim pre što filtrira dosta članova koji nisu grafički dizajneri (npr ja :D ).. možda nešto u tom pravcu, nznm..
 

Bizzzo

https://twitch.tv/vutraorg
Urednik
Moderator
11.02.2008
7.429
30.023
2.718
twitch.tv
Sad ovako kad tipkas, meni se ta ideja razvija u smjeru mota. Znaci ono, postoji Logo, i moto. Tipa, djingla jel. Neznam da li sam se dobro izrazio, evo jedan primjer.

SomaSeeds - Beyond the Invisible

Ili neznam ni ja, Vutra.org - Tko pita ne skita.

Ili nesto tipa djingla jel. Da ne bude cijela pjesma, litanija, 2 strofe, 2 pripjeva i to sve. Iako nije nuzno taj format pjesme niti spomenut gore. Jesam li ga sad jos gore zapetljao? :D
 

Wendigo

大麻鉴赏家
Poznanik Foruma
15.02.2021
1.288
9.626
256
E to @Bizzzo baš na to mislim, kao moto.
Jedino što opet pomalo ograničava - u smislu da kroz stihove možeš iskazati mnogo više / dublje, kad si ograničen na par reči za moto...sa druge strane, ne treba ni da bude laka igra.
Možda najbolje od oba sveta, tipa svako da ima po max tri predloga, pa se glasa? Ukoliko je moguće uopšte namestiti glasanje za pojedinačne predloge određenog člana, bez da bude zbrka. I onda bi možda moralo i ono dva ili tri glasa, jer sa toliko predloga - biće jako teško odlučiti se samo za jedan..

A mislio si da ti komplikuješ :rofl:
 

Jolly Joker

Compost your enemies!
Prijatelj Foruma
14.10.2010
1.319
8.339
258
Ok. @Jolly Joker @Wendigo

Soma u stihu. Prerade neke pjesme, samo stihovi na papiru ili muzika pokraj toga? Sinhronizacije? Kako sudjelovati?
Ja to zamisljam poprilicno jednostavno. Sta god od ovog gore izabrati pa nek glasaju ljudi. Da li su samo stihovi, ili neko stvarno uzme pa odpeva nesto pa i muziku ubaci, to bih ostavio takmicarima na volju.

Ako bi se svelo na samo jednu stvar poput motoa, mislim da bi bilo manje takmicara i manje kreativnih ideja.
 

Bizzzo

https://twitch.tv/vutraorg
Urednik
Moderator
11.02.2008
7.429
30.023
2.718
twitch.tv
Znas kako meni nekako. Sto jednostavnije sudjelovati, vise sudionika. A sto jednostavnije sudjelovati to kreativnost vise dolazi do izrazaja. Nisam pjesmu u zivotu napisao osobno. Mozda i moto odnosno slogan jesam :D Cemo da vidimo. Ima smisla ovo sto se pise sve, kontam da cemo uskoro doci do kristalizacije sta napraviti i kako odrediti pravila nagradne. Hvala Vam svima na pomoci i mozganju :)

Growerska zakletva nista ?
 

jesam

rokenrolerica
Urednik
Moderator
14.01.2012
2.238
10.096
358
Growerska zakletva
jednom smo na chatu chatali o tome, ne baš o zakletvi nego o pozdravu ili tako nešto, u tom smislu i nismo našli bolje rješenje od "živjeli", iako je konotacija uz alkohol bila minus :)
iz trenutne perspektive today sama sebi želim, a i vama "dabogadati vutra rasla ko i trava" :razvaljen::
 

Bizzzo

https://twitch.tv/vutraorg
Urednik
Moderator
11.02.2008
7.429
30.023
2.718
twitch.tv
Dobra. Vutra kletva! :) Idem u dobrom smjeru. Jedino sto imamo vise smjerova. Danas sam dobio da su neke sjemenke i 15 godina starosti. Pravi antikviteti. Uskoro da startamo igru a imamo samo na ovlaz. Znaci imamo do sada ideju Growerske zakletve koju nismo bas sigurno da trebamo na ovakav nacin dobiti. Jel. Medjutim mozda bi ovo bio najbolji nacin takodjer. Ako cemo imati recimo 10 kandidata koji ce napisati zakletve i sudjelovati, kad zavrsi igra, uz konzultacije sa svim sudionicima i onima koji nisu sudjelovali, iz tih 10 ili tipa iz prve 3, srocimo jednu? I ovjerimo. Pecatom jel :D
 

Infinity

Poznanici Foruma
Poznanik Foruma
21.03.2019
1.754
10.028
358
Što je bistro za ribare, za rudare sretno, za growere bi trebalo biti masno i debelo.
Kontam da bi se za te gotivne sjemenke trebalo growerski takmičit. Nešto kao somine sorte u istom potu, isti trening, ista dužina vegetacije. Pa skontat kako odredit pobjednika, neko glasanje za najljepšu ili nešto tako.
 

Bizzzo

https://twitch.tv/vutraorg
Urednik
Moderator
11.02.2008
7.429
30.023
2.718
twitch.tv
U tom slucaju bi svi morali imati nesto sto nije dostupno svima. Sjeme. Eventualno kada bi se obavile prijave, pa Soma posalje svima iste sjemenke i onda gas. Medjutim, to je i logisticki nocna mora cini mi se :D Medjutim, da se slazem, slazem se. Faza u kojoj smo trenutno je da se forum u principu jos uvijek upoznaje s tim tko je Soma. Otvoreno mogu reci da ni ja nisam znao dok nisam ubacen tamo u njegovu grupu. Sramota, medjutim tako je. Nije puno ljudi uopce sadilo njegove sorte, a gdje da se uskladimo svi istu :D Na jesen ce biti zanimljivo, najavljeno je barem 7-8 dnevnika s njegovim sortama. Moguce da ce ih biti i vise. Pa tamo na jesen mozemo nesto tog tipa. Jel. Somin strain, mozda u Soilu ili tako nesto. Uglavnom, dobra ti je ideja, za 9.mjesec :D