Prirodna selekcija

Hempatia Soma iGrow Hemps garden
08.06.2009
9
1
0
45
Prvo pozdrav svima!

Zaista nisam imao pojma koliko mogućnosti prije nego sam vidio ove stranice... Ja to onako rekreativno za svoju radost. Dosada sam pokušavao 2 puta po jednu stabljiku svake godine i oba puta muško pa sam ove godine probao sa 4 i izgleda uspio za sada koliko vidim bar jednu curicu! Ovo je sve na otvorenom sa sjemenkama 4 različite domaćice koje su bile dobre! Ima dvije sative i dvije indice koliko sam skužio po ovome što čitam ovdje. Dosta brzo napreduju jer prirodne blagodati sunca ima u izobilju. Nema gnjojiva ni nikakvih dodataka, tek sam nakon čitanja ovdje dodao malo prirodnog. Trebam li još nešto?
http://img29.imageshack.us/gal.php?g=p6070051.jpg


Zanima me da li se kod ovih već može vidjeti spol?
http://img29.imageshack.us/gal.php?g=p6070003.jpg
 

ZOKI

Aktivan Član
21.01.2008
1.257
42
73
16
u toj prvoj grupi slika prva je znesko 100%
a u drugoj neznam jos ali ako je posvica od semenke koja zna da se pokaze ranije i ako je tako zakrzljalo tj. osuseno narasla onda je zensko.
al bolje sacekaj jos tj. moras da sacekas videces..
i ja se uvek dvoumim jos, nikad da naucim al to mi je u prirodi :)
inace lepe biljoze samo guraj i mogao bi malo gnojiva da dodas pogloedaj neka tecna pa sibni pola doze nece im skoditi.. ( probaj sa vegetativnim gnojivima za pocetak. pa kasnije za jedno mesec dana koristis za cvetanje gnjiva)
 
08.06.2009
9
1
0
45
Ne bih volio da mi ovu jednu za koju sam siguran opraši ali još se nadam da bi iz ovih malih kuglica mogla izići neka dlačica :) jer stvarno neznam kako to ide! Inače je to sativa pa ona kasnije cvjeta a jako lijepo miriše, najbolje od svih pa se nadam da će biti nešto i od toga.
Za ovu prvu sliku u drugoj galeriji nemam pojma što bi moglo biti, izraslo je nešto tu gdje treba ali neznam što! Inače je i ona indica kao i ova što je pokazala spol, posađena u isto vrijeme ali od različite sjemenke pa sam pretpostavljao da bi trebala početi cvjetati u približno isto vrijeme.
 

SuperAngel

Aktivan Član
15.12.2008
375
66
0
41
Stvarno malo croppinga slika ti nebi škodilo.

2. definitivno cura
1. vjerovatno mužjak daj joj vremena još
3. niš se ne vidi na toj slici