Prirodni lijekovi za koje 'oni' ne zele da znate

Hempatia Soma iGrow Hemps garden

galija

Aktivan Član
05.02.2009
62
14
8
35
www.zajebavanje.blogspot.com
Molim da obratite paznju zbog cega sam otvorio ovu temu - Kod nas se broj oboljelih od raka i raznih bolestiju udvostrucio u poslednjih 10 godina. Prosjecna osoba ima 50% sanse da oboli od neke vrste raka, i 80% od srcane bolesti tokom svog zivota.

Prije svega, napomenuo bih da je knjiga apsolutni besteseler - do sada je prodato preko 20 000 000 kopija sirom svijeta.
Kevin Trudeau - Prirodni lijekovi za koje `oni` ne zele da znate (Natural cures they don`t want you to know about)

Bivsi insajter otkriva tajne farmaceutskih i prehrambenih korporacija, velikih `neprofitabilnih` zdravstvenih organizacija, lobista, korumpiranih politicara i naucnika, koji znaju istinu o stvarnim uzrocima svih bolesti.

Da li ste znali da se SVE bolesti mogu brzo i jednostavno izljeciti (ukljucujuci i `neizljecive bolesti` kao sto su AIDS i Leukemija)?

Da li ste znali da SVI farmaceutski lijekovi na recept ili bez u duzem vremenu izazivaju nastanak bolesti i dugotrajne zdravstvene probleme?!

Da li se desava da nekad ili cesto imate glavobolje, nadimanje, bubuljice ili se osecate umorno bez raloga? Ili ste nervozni i depresivni?
Sve je to, recicete, normalno, zar ne?
NE, takve stvari nikad ne bi trebalo da vam se desavaju zdravim ljudima. To mogu biti znakovi razvijanja ozbiljnih bolesti!

Na srecu, u kjizi su ponudjena jednostavna rjesenja i jeftini prirodni lekovi.
Knjiga ce vam uveliko promeniti zivot i `otvoriti oci '

http://www.4shared.com/file/96862414/fd004ea6/Kevin_Trudeau_-_Prirodni_lekovi.html
Skinite knjigu besplatno
 

Bob _Marley

Aktivan Član
17.05.2010
159
6
0
42
Eh to je sve zbog masona,ljudi koji manipuliraju ovim svjetom...Trava postoji,moze se koristiti u tekstilu,medicini,hrani ali zasto bi mi to legalizirali kad mozemo trovat ljude i usput zaradivat?.