Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Problemi tokom uzgoja marihuane
problem s flekama u cvijetanju...
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="4herbs" data-source="post: 100958" data-attributes="member: 4697"><p>za thripse neam pojma,reko bi ti imaš u poljoprivrednoj onu otopinu baš za buhače tripse i ostala sranja,30 ak kuna,ona na bazi dalmatinskog buhača,pa spricaj s tim govnetom dok sve ne pocrka,jedno tjedan dana svaki dan namači biljke koliko god možeš da ti ne šteti posebno zbog vlage,nije štetna ta otopina i nije ništa opasno,prirodni pesticid ja mislim da je to,ako ništ brate ostavi ga do kraja nek sazrije pa koliko ti sjebu sjebu jel koliko vidim gadno je infestirano,a kasnije češ svejedno lišče pobacat i ostavit si hedine tako da neznam!probaj ih rukama skidat,moči listove,odreži one najviše infestirane,bori se i pobjedit češ</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="4herbs, post: 100958, member: 4697"] za thripse neam pojma,reko bi ti imaš u poljoprivrednoj onu otopinu baš za buhače tripse i ostala sranja,30 ak kuna,ona na bazi dalmatinskog buhača,pa spricaj s tim govnetom dok sve ne pocrka,jedno tjedan dana svaki dan namači biljke koliko god možeš da ti ne šteti posebno zbog vlage,nije štetna ta otopina i nije ništa opasno,prirodni pesticid ja mislim da je to,ako ništ brate ostavi ga do kraja nek sazrije pa koliko ti sjebu sjebu jel koliko vidim gadno je infestirano,a kasnije češ svejedno lišče pobacat i ostavit si hedine tako da neznam!probaj ih rukama skidat,moči listove,odreži one najviše infestirane,bori se i pobjedit češ [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Problemi tokom uzgoja marihuane
problem s flekama u cvijetanju...
Bottom