Naravno da je dim štetan , zato su ljudi izmislili ima nekoliko 1000 godina u Nepalu i ostalim zemljama gdje je bar nešto što je vrijedilo od onih propalih civilizacija ostalo .Čak ako se dobro sjećam prije nekih 10 godina lik mi je pričao da ovi u Nepalu čak imaju i neki oblik
primitivnog vaporizera , dakle vutru ne pale da gori nego samo zagriju na nekoj metalnoj pločici temeperature tik ispod temperature na kojoj počinje goriti tj. ovi duvaju naravno samo hašiš(znači stvar sa još manje sporednih tvari) takav dim kad se još dodatno i ohladi kroz vodu je daleko manje opasan od npr. šetnje kroz grad gdje prolazi gomila auta i ostalih zagađivača i da ne nabrajam još 100 drugih potencijalno opasnijih stvari što se tiče kancerogenosti , pa čak i hrana bez koje se ne može živjeti, da ne pričam o vodi zagađenoj razno raznim negativnim utjecajima ,mogao si danas na HRT -u vidjeti šta o vodi i staničnim biofrekvencijama,kaže ovaj jedan Dr.Alternativac(da ga ne imenujem jer s vutrom lik koliko mi se čni nema nikakve veze a i da ima čisto sumnjam da bi izašao na HRT i ko grom iz vedra neba izjavio Vutra je dobra za sprečavanje širenja raka).
Čak i voda koja je biološki ispravna za piti tj.nema štetnih bakterija i ostalih mikro sranja , može biti zagađena jednostavno frekvencijama raznim , jednostavno živimo u zagađenom svijetu i jebiga , snalazi se kako znaš , ovaj ima neku spravu za poništavanje tih loših utjecaja i zračenja iz okolice. Ja sam dosta skeptičan prema takvim stvarima ali ima u tome nešto sigurno ,mora biti neki odgovor na to kako obole ljudi koji nisu ni pušili živjeli su na čistom zraku itd. i nisu imali nekih genetskih predispozicija za oboliti od raka , barem tako mislim zbog činjenice da im u bližoj familiji nije bilo oboljelih,čak ni među onima koji su pušili i živjeli nezdravim životom od onih koji su oboljeli.Ništa nije 100% dokazano što se tiče tog raka , jest ono kao da ovi koji puše imaju puno veće šanse ali šta je sa ovima koji nikad nisu pušili kao ovaj jedan moj malo dalji rođak,kome niko drugi nije obolio i umro od raka.
A sam THC može biti jedino lijek ili ako se previše koristi sredstvo za otupljivanje moždanih osjetla za užitak,ali onda napravi pauzu i mirna Bosna ili već gdje živiš

.
Uzgoji ti Reggaesaurus sebi nešto da valja ako imaš priliku i nabavi kakvu dobru lulu vodenu i baci duhan,alkohol i ostala sranja biće ti grlo super,neće ti trebat ni NEo anign ni strepslis(namjerno sam izvrnuo malo riječi ali znaš o čemu se radi , mada nisu loše stvari ja sam nekad kad me uvati grlo pošto svetog dima nema uvijek , onda apoteka jebiga bayer ali pomaže dobro) sad ne znam šta je tebe uvatilo ,ovo meni je nekad davno ponekad od prehlade a i pušenja raznih sranja tzv. trava i duhana posebno znao sam i krvavih pačića iz grla izbacit valjda kapilari popucaju ,a nije ima 8-9 godina kako sam prestao sa lažnjak vutrama i cigarama , nadam se da ni tebi nije ništa ozbiljnije , meni valjda nije evo ima od tad nisam izbacivao nikakve krvave pačiće ni piliće iz pluća.
Siguran sam da ti nije od vutre mora da duvaš neki zajeb ja sam od takvih imao ako ne iste onda barem slične a što se tiče plpuća i nekih drugih stvari i još ore probleme sve je prestalo kad sam prestao duvati bilokakvo ***** koje iole sliči na vutru.