Da, a bilo bi dobro, ljudi, i da imenujete te shopove, da bar negdi moremo iz prve ruke dobit informaciju kakav je koji, jer inače svi oni divno i krasno pišu i čovik nikad ne more znat s njima, dok ne ispuši lovu i pokvari si večer ili tko zna što se još, opasnijega, može dogoditi tako kad se nagutate nekih 'lijevih' sjemenki s neta - moga bi se posli doslovno žalit vodovodu... Hajde, znači, da skužimo bar neke od ovih (silnih, izgleda) koji ne valjaju/zayebayu ljude: pišite, di ste kupili što dobro a di što loše
Npr. nas je za kaktus sjebala
1. Deva Ethnobotanicals - skuvali smo 50 grama 'peruanca', i nismo ositili ama baš niti 'dz' - sad jesmo li mi to dobro skuvali, valjda jesmo ... dužni su nam još 50 grama (zamisli, budale poslale pola u jednom, a pola da će u drugom điru, češ-češ...) pa kad stigne, rekli smo da ćemo ih nekako pogutati (kad smo već platili

) pa da vidimo još i to, djeluje li il ne, ako ne, definitivno ćemo 'proglasit stečaj'

hno:
2. Maya Ethnobotanicals prodaje lošu (nikakvu!) Mimosu Hostilis! Ima ih (tobože) nekoliko vrsta, iz raznih zemalja, probali smo dvije (Brazil i Peru, ponavljam: tobože), izgledaju potpuno isto, i potpuno isto ne valjaju. Etiketiraju ih kao 'peachwood-logwood' - a sudeći po (ne)kvaliteti, lako može bit da je unutra stvarno logwood

hno:
3. Maya prodaje i jaako lošu Amanitu - Hasan i ja smo poili, sve malo-pomalo, 50g - to bi, da je gljiva bila dobra, bila doza za konja ubiti - kad ono ... ok, film jest bio - krasan, sve je bilo nježno i toplo i milo, no to je bija film kao od nekog opijata - a ne od halucinogena - daleko je to sve od toliko opisivanih Amanita-vizija i simptoma ...
4. Maya ima i očajnu psihotriju - baš očajnu - skuvali smo za dvoje ljudi - koliko ono liščurine? - a 200 grama sve skupa - zamislite iskuvat 200g suhog lišća da stane u 2 šalice - kako je to piti - sad, lako je popit ayahuascu i rigat, kad rigaš u bojama - ali izmučit se gutajući rigajući, a nije ti ništa ...

( ... i to onaj žestoki smrad koncentriranog lišća plus želučana kiselina - kad si povratio, od samog onog smrada ti opet dođe povraćat .. a efekt = nula
5. Maya ima dobre miriščiće, one komadićke smole koju stavite na užareni disk ugljena - prvi put kad ste uzeli nešto od Maye, odmah vas 'kupe' silnim besplatnim uzorcima koje vam tutnu u paket tako da i ono što ste naručili izgleda kao incense

- i oni su relativno skupi, pogotovo ugljen, koji se brzo potroši ... no ludilo su im kristali čistog mentola koje samo malo uhvatite među prste pa snif snif - da ne govorim kad ih baciš na ugljen (a dosta ih je mrva) kako osvježe prostor dok si reka kex
6. Maya ima i grozan ekstrakt Calee - grozan je za pušit, težak i uljast ko da pušiš sjemenke suncokreta, a niš ne djeluje
7. Spiritgarden ima jako loše, stare (srž umjesto da im je bijela, ona je boje lješnjaka

), sjeeme Hawaiian Baby Woodrose - ako ih poiideš malo, ne ositiš ništa, ako ih poiideš malo više, bude ti loše od njih - bude halova, da se razumimo, al budu loši i bude ti jako loše - onog se filma ne želim ni sjećati - jedno pola sata mi je jedna zjenica bila ko pijat, i to onako fiksna, ukočena, a druga normalna - usrala sam se ko grlica - zamisli da mi je ostalo onako, da mi je poremetilo očni živac - tamo neki glupi dlakavi alien-lješnjaci (tako izgledaju) s neta ... kad sam počela plakat zbog oka, začepilo mi je nos (yebeni lizergidi) ko nikad u životu - obje nosnice - potpuno - ko da mi ga je neko super-lipilom zalipija ... Posli smo i Hasan i ja bili ko da su nas panduri cilu večer mlatili - izgoreni, bidni, booolni - nikako zaspati, sve žulja, grebe, smeta ... užas ... šećer za kraj: sve je to bilo (k tome!) na moj rođendan - lipo su mi ga zalipili - nikad gori roćkas u životu ...
8. O AmazonHealingu se još ne mogu izjasnit - dosad su imali, 3put, dobru-odličnu mimozu, da bi nam zadnji put lik posla smeće - no pošto je obeća nadoknadit nam štetu kad dobije novu pošiljku mimoze, još vam budem javila je li valjala ili ne
9. Smolu Virole isto nemojte kupovat priko neta, jer sigurno nećete dobit smolu virole nego eventualno mljevenu koru - ako netko naiđe na pravu smoluvirolu, nek mi pliz javi na pm

- unaprijed srdačno zahvaljujem :costumed-smiley-027