[PROCITAJ] Upustvo

Hempatia Soma iGrow Hemps garden
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

Vutragenjo

Sutra Genjo
Administrator
23.10.2004
5.421
8.733
298
Čikago, USA
www.vutra.org
Dobili smo dosta poruka zasto clanovi nemaju pristupa forum podrsci. Iz prostog razloga zato sto bi nastala konfuzija. Neko ko je prijatelj foruma vec zna kako forum funkcionise i time moze pomoci sa iskusnim prijedlozima.

E sad otvorio sam ovaj forum "Problemi sa Forumom" da nam javite ako imate problema sa kodom, moderatorom, prijateljem ili nekom temom. Znaci pitanja striktno vezana za funkcionalnost foruma. Znaci ako ne mozete da udjete u forum dajte nam i informacije o vasem sistemu, browseru itd.

Ukoliko ste banovani nemojte ovdje trazit iskupljenje. To vam samo moze produziti trajnost bana i banovati vaseg novog registrovanog usera. I samim time sto niste procitali ovo upustvo nagovjestava da niste spremni za skidanje bana. Mozda ovo zvuci malo strogo ali uskoro cemo dobiti i desetohiljaditog clana tako da ce biti guzvanjac.
 

Vutragenjo

Sutra Genjo
Administrator
23.10.2004
5.421
8.733
298
Čikago, USA
www.vutra.org
Momci mozete li otvarat nove na ovom forumu? Nadam se da mozete jel bo trebalo da moze. Znaci nova tema za svaki problem pa ce se lakse naci preko pretrage ili kad neko dodje.
 

Avantura

kontrolor leta
Prijatelj Foruma
17.10.2008
3.867
2.556
228
Možda je puno nepotrebnih tema obrisano i odonda su se stvorili problemi.
Ubuduče bi bilo dobro nepotrebne teme trpati u Graveyard,nadan se da to malo nepotrebnih podataka nebi opteretilo server,a opet bi bilo više stvari za doči do stranice,pa pa makar i u Graveyard :)
 
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

Slične teme

Odgovora
0
Pregleda
60K