Produkcije, mixevi i kompilacije članova vutra foruma

  • Vutra Radio is back. Možete ga slušati preko web plejera. Slušamo se!
Hesi Canna iGrow Mills Nutrients

Stipe

Japanac
Urednik
Moderator
20.03.2014
10.957
23.228
1.158
#61
oz, nije moj stil muzike al nije lose :D
blader, ovo tvoje ima potencijala i to kakvog. namjestio si bazu za opasnu stvar :D :D ima djelova di bi neki speech sjeo samo tako.
gledam di mi je reason da ga instaliram al nemam vise sample library hahah
 
Sviđa im se: Blader and oz

Blader

Poznanici Foruma
Poznanik Foruma
06.03.2015
1.236
4.198
188
#64
Je Stipe ima jos puno posla ode. Više sam usredotočen na kvalitetu zvuka nego na aranžman jer kvaliteta zvuka je za nas amatere najveći problem. Da taj psy bass prolazi, čvrst, oštar, a da ne ubija ostale zvukove. Pa stereo slika, uff... još tu ima puno radit. Svaki zvuk na sebi masu plug inova.

Ali dobro kažeš taman na 2/4 cca napraviti uvod čisto koja kratka rečenica i onda na kraju ovog previewa što bi u biti trebao biti glavni break nastavit priču i onda onako usisat sve zvukove zakrivit ko da ih crna rupa progutala i ispalit samo kik i bass ali onako mesnato heavy kad sve zagrmi na partiju pa kad te prispoji. :makaze:
Instaliraj pa nekad kad zapališ i nemaš šta radit sjedneš pa samo krene :D

Oz zanimljiva je ova, ćak nije losa produkcija, malo basa dodat po meni inaće nema puno muljanja. Nije loše...:thumb:
Kako vidiš ja samo mračnu muziku radim, a šta ću kad me vuće uvijek na to. Uvik su mi u bendu prigovarali šta uvijek sviram mračno iako mene to više vuće nekako prema unutra dok radosna muzika je prema vani. Pokreće me iznutra... svasta je u nama. Bijes, agresija, konfliti između razina u samom biću... u meni sve kuha :D
 
Poslednja izmena:
Sviđa im se: oz and Stipe

Blader

Poznanici Foruma
Poznanik Foruma
06.03.2015
1.236
4.198
188
#68
Dobro je... sviđa mi se. Na dobrom putu... malo aranžman, malo stereo. Kraj je nekako najpotpuniji što se tiče visokih, srednjih i baseva. Ali sviđa mi se ideja i tema cijele stvari... :thumb::thumb:
 
Sviđa im se: hazeri and oz

Blader

Poznanici Foruma
Poznanik Foruma
06.03.2015
1.236
4.198
188
#70
Dobro dođu bolji programi... ja sam davno nabavio dosta toga od prijatelja i sa neta. I imam backapirano. A nešto sam i kupio.... preskupo je za ovako rekreacijski.

Dobro je :thumb: