Programiranje - VutraBrowser

Hempatia Soma iGrow Hemps garden
23.06.2013
5
5
0
26
E ovako drugari ja se bavim programiranjem i planiram da uradim nas posebni "VutraBrowser" sa posebnim aplikacijama ...Nego danas idem na more pa kada dodjem racunajte na nas prvi i posebni "VutraBrowser" :icon_smile:



:matrix:
 

DJFlyHigh

Aktivan Član
18.05.2010
768
459
83
50
vutra browser... hmmm :D to bi bio neki pro browser bolji od chroma i mozille na kojem je sigurnost doslovno neprobojna za enesa, efbiaj siajej i ostalu ekipu da ne spominjem im imena, vjerujem da prate sve koji napisu bomb na google isto tako mozda prate one koje ih spominju bilo di na internetu, kako god, sretno majstore sa browserom, bas me zanima na sta ce to liciti... ja glasam da bude zelen i maksimalne sigurnosti :)

peace out !
 
  • Sviđa mi se
Reactions: Sativa Diva

Prater

Prijatelj Foruma
04.04.2012
208
640
93
Čuvajte se, znaju se fine stvari podvaliti u takve programe... Ako treba pomoći oko nekih server side stvari, tu ti mogu pomoći.

Prijedlozi:
- popup da kada se postavi novi post/tema na forumu (da se još može namjestiti da se prati određena sekcija foruma)
- dupli tab, jedan tab po forumu, drugi fiksni chat te + da se može još tabova uključiti
- složiti neku galeriju slika, widget za upload slika (mogu pomoci oko server side dijela za upload slika), neka vutragenjo složi kakvu subdomenu img.vutra.org i gore bi ja složio skriptu za dizanje slika, sa galerijom, može custom made a može neka public samo bi preradio da se ne logiraju podatci korisnika
-
 

fat_troll

Aktivan Član
18.09.2012
318
160
43
44
de malo piši
koji engine za interpretiranje html-a? u čemu ćeš to pisat? zašto bi to bilo bolje od chromea?
 

crobigg

Aktivan Član
01.12.2011
91
27
18
35
Ne znam di da pišem pod koju temu ali moram na ovo reagirat..
Ili sam paranoičan ili oprezan ali ništa ja ne bi stavljao, jer znam za backtracking fore, trojance itd itd. Ne bi vjerovali kako je lako upast nekom u računalo i pretražit sve šta ima, radio sam to i sam i meni su radili. Zato sve materijale od xxx do zelenjave držati externo, tj da je uključeno u računalo samo kada vi znate za to (usb stick, usb hard i nikakvi cloud servisi tipa dropbox, google drive). Još bi bilo dobro staviti neki programčić za promet, dolje u taskbaru kod sata da vidite download i upload (zovu se bandwidth monitor, ja koristim networx), zanima vas upload, ako krene skakat a ništa ne skidate ili se ništa ne ažurira, apdejta... onda vam je netko provalio i krade stvari.
Oprezno na internetu jer priznajete više nego što mislite :)
 
  • Sviđa mi se
Reactions: cons and Avantura