Projekt HAARP - Zemlja kao oružje

Hempatia Soma Seeds Herbies Headshop

veggma

Aktivan Član
25.08.2009
99
27
0
35
Projekt HAARP - Zemlja kao oružje

Program istraživanja viskofrekventnih aktivnih polarnih svjetlosti, kraće HAARP (High Frequency Active Auroral Research Program) koji financira američko zrakoplovstvo, američka mornarica te sveučilište Aljaske, ima svrhu istraživanja ionosfere i njenih karakteristika podobnih za komunikaciju i nadzor, a smješten je u Gakoni na Aljasci. Projekt koji je počeo 1993. godine planiran je u trajanju od 20 godina, kao više-manje obrambeni projekt.

Postrojenje se sastoji od divovskog sustava antena koje su raspoređene i usklađene na takav način da djeluju kao jedna velika antena koja je u stanju emitirati radio valove visoke frekvencije koji bombardiraju čestice ionosfere i dovode do njezinog zagrijavanja (Ionosfera je ionizirani sloj u planetnoj atmosferi. Čestice koje tvore ionosferu su elektroni i pozitivni ioni. Zemljina ionosfera nalazi se na visinama između 50 i 600 km iznad Zemljine površine. Ionosfera reflektira radio valove). Odbijanjem i povratkom na Zemlju, elektromagnetski valovi imaju penetracijski efekt koji može generirati različite vrste klimatskih fenomena, plimne valove, oluje, uragane, potrese i slično.

Službeno, riječ o najvećem dijelu Ministarstva obrane, ali i jedinstvenom projektu u svijetu. No, kontroverze izaziva od samih početaka svog postojanja. Tako se primjerice i spisatelj Jerry E. Smith u svojoj knjizi 'HAARP: The Ultimate Weapon of the Conspiracy', osvrnuo na ovaj projekt, navodeći kako kritičati HAARP-a nisu naročito uvjereni u navode o njegovoj svrhi. Nadalje, neki od kritičara-znanstvenika tvrde kako je zapravo riječ o prototipu oružja prikladnijeg za scenarij 'Ratova zvijezda' nego današnjicu u kojoj nas, tek šest milijardi bezbrižnih naivaca,pokušava preživjeti.

Doktor Bernard Eastlund je čovjek koji je u Houstonu osmislio prvobitne patentirane nacrte za program koji bi, između ostalog, mogao čak i uvjetovati vremenske prilike, a njegovu malu tvrtku 'pojela' je puno veća, E-Systems, da bi u konačnici i ona spala pod treću tvrtku, Raytheon, koja s Pentagonom sklapa ''najtajnije ugovore''. O tome je govorila i novinarka CBS-a, Jean Manning, koja je u svom prilogu naglasila poveznicu s Nikolom Teslom te njegovim projektima i navodima s početka 20. stoljeća, poput štita oko planete. Jedna fraza odmah iskoči - smrtonosne zrake.

Pojedini istraživači ovog programa došli su na ideju kako se njime može kontrolirati vrijeme, dok drugi sumnjanju kako može pokrenuti vulkane i potrese. Oni treći, pak, smatraju kako se njime može zrakama odašiljati emocije ili zapovijedi direktno u mozak neprijatelja. Nadalje, sumnja se i kako će HAARP poslužiti pri stvaranju novog svjetskog poretka odašiljući holografske slike u nebo te zrakama šaljući određene misli u umove ljudi, govoreći im da prihvate 'novog boga' po njihovom nacrtu (Projekt "Blue Beam").
Holes In Heaven, HAARP And Advances In Tesla Technology (titlovi)

Naziv ovog projekta je HAARP (High-frequency Active Auroral Research Project) - Program istraživanja visokofrekventnih aktivnih polarnih svjetlosti. Službeno se predstavlja kao civilni znanstveni projekt čiji je cilj pomoću umjetnih promjena temperature u ionosferi istražiti njezine karakteristike. Projekt financira američko zrakoplovstvo, američka mornarica i sveučilište Aljaske, a sjedište mu je u Gakoni na Aljasci. Postrojenje se sastoji od divovskog sustava antena koje su raspoređene i usklađene na takav način da djeluju kao jedna velika antena.

Javna je tajna kako je riječ o najvećem vojnom projektu vojske SAD-a sa zastrašujućim karakteristikama kao što su kontrola uma i manipulacija ljudskom psihom i emocijama, kontrola vremenskih prilika (klime), umjetno izazivanje potresa (Čile, Haiti, Kina, Indonezija, Iran...), tsunamija (Indonezija), uragana (Katrina), poplava, suša (Venezuela, najgora suša u zadnjih sto godina, kakve li slučajnosti)... HAARP je usko povezan s chemtrailsima (kemijskim tragovima), a vjerojatno će biti i glavno sredstvo za skorašnju realizaciju projekta "Blue Beam", završnoj fazi sotonskog svjetskog poretka.


Kod:
http://rapidshare.com/files/372429730/Holhea.part1.rar
http://rapidshare.com/files/372438073/Holhea.part2.rar
http://rapidshare.com/files/372446917/Holhea.part3.rar
http://rapidshare.com/files/372454622/Holhea.part4.rar

1 dio:
[youtube]45H4NawlDuw[/youtube]

2 dio:
[youtube]9OLr89xz-J4[/youtube]

3 dio:
[youtube]Tzr9ehQ6Bic[/youtube]

4 dio:
[youtube]y0RATbyGGZ8[/youtube]

ili

http://www.vimeo.com/15156942
 

veggma

Aktivan Član
25.08.2009
99
27
0
35
Conspiracy theory with Jesse Ventura - HAARP (titlovi)

Is it a communications research project or a doomsday weapon that can change the weather, shoot satellites out of orbit - and trigger mind control across the globe? Jesse Ventura and his team head north to a remote region of Alaska to confront the military installation called HAARP.

Kod:
http://rapidshare.com/files/367999828/constheohar.part1.rar
http://rapidshare.com/files/367999962/constheohar.part2.rar
http://rapidshare.com/files/368015288/constheohar.part3.rar
http://rapidshare.com/files/368173653/constheohar.part4.rar

1 dio:
[youtube]qQ8XI2vx5Eg[/youtube]

2 dio:
[youtube]flUpv-V8g_4[/youtube]

3 dio:
[youtube]xqkK2YZFs-I[/youtube]

4 dio:
[youtube]hMjSzvyYL4A[/youtube]

5 dio:
[youtube]lftErkZ3gsM[/youtube]
 

veggma

Aktivan Član
25.08.2009
99
27
0
35
Ratovanje vremenskim nepogodama - HAARP, Umjetni zemljotresi, Chemtrails, Manipuliranje kiše i uragana

Ovaj nam serijal s History channela daje uvid u mogucnosti mijenjanja i kontroliranja - posrednog utjecanja na vremenske prilike - koje trenutacno posjeduju najmocnije vojne sile svijeta. Odmah mozete vidjeti kako tzv. 'problem' Klimatskih promjena i alarmizam o toboznjem antropogenom globalnom zatopljenju - pruza savrseni paravan za ovakvu vrstu eksperimentiranja i potajnog ratovanja s uzasnim posljedicama.

F-117 - Stealth lovac - tzv. ''nevidljivi'' bombarder izgradjen je u 1970ima kada je vec bio operativan. Za tu je tehnologiju sira javnost - naravno - sluzbeno saznala u ranim 1990-ima. Logicno je da saznanja javnosti kasne 20 do 30 - ako ne i vise godina za onim sto su trenutacna vrhunska dostignuca u poljima ovakvih tehnologija dalekoseznih posljedica.

Nastavljamo s istrazivanjem ELF-tehnologije - djelovanja HAARP-a i fenomenom/operacijom chemtrailsa - odnosno kemijskih mlaznica - cemu sluze, kako se primjenjuju itd. U samom patentu HAARPA se tvrdi da moze mijenjati vremenske prilike utjecajuci na visu atmosferu odnosno ionosferu. Procurjeli dokumenti vojske SAD-a odnosno zrakoplovstva SAD-a potvrdili su koristenje HAARP-a u modificiranju odnosno ratovanju vremenskim prilikama.

A sto se sumnjivih zemljotresa tice - mozete pronaci na youtube-u snimke elektricnih anomalija na nebu snimljenih tik pred ne tako davnim strahovitim zemljotresima koji su pogodili Kinu. Neki sumnjaju na HAARP i glede strasnog tsunamija koji je pogodio jugoistocnu aziju i odnio desetke tisuce zivota.
Ukratko - vi nama uragane - mi vama zemljotrese i tsunamije. Nuspojava koristenja ovakvog ionosferskog oruzja mogu biti neobicna svjetla na nebu - poput plavih spirala koje su nedavno vidjene nad nebom u Skandinaviji.

Mozda nakon ove serije necete vise nikada gledati ponovo na isti nacin - vremenske anomalije, klimatske promjene i neobicne ''prirodne'' katastrofe. Morate priznati - radi se o savrsenom oruzju. Cim se neka mala zemlja pobuni - malo ih stresu s laganim zemljotresom za upozorenje i odmah se povinuju. Strahovita, strahovita moc.

1 dio:


[youtube]roaKAN2IRcM[/youtube]
2 dio:
[youtube]KgkXkYHtu34[/youtube]
3 dio:
[youtube]rwBDdAOGwzw[/youtube]
4 dio:

[youtube]RdoAyHb3IsU[/youtube]
 

veggma

Aktivan Član
25.08.2009
99
27
0
35
Chemtrails & HAARP - Werner Altnickel - AZK 2008 (titlovi)

Vrlo interesantno predavanje Wernera Altnickela na temu chemtrailsa i HAARP-a na Anti-Zensur-Koalition (AZK) konferenciji u Churu, Švicarska, 2008.Kod:
http://rapidshare.com/files/426129572/Chuhawea.part1.rar
http://rapidshare.com/files/426134036/Chuhawea.part2.rar
http://rapidshare.com/files/426138797/Chuhawea.part3.rar
http://rapidshare.com/files/426146050/Chuhawea.part4.rar
ili
Kod:
http://www.megaupload.com/?d=TNUZF12Z
http://www.megaupload.com/?d=30DGAV9J
http://www.megaupload.com/?d=SDL9GPF0
http://www.megaupload.com/?d=9M6UWIBZ

1 dio:
[youtube]WBFC83UbUKo[/youtube]

2 dio:
[youtube]Vk0ojdQvZOk[/youtube]

3 dio:
[youtube]yPypiNK9rJM[/youtube]

4 dio:
[youtube]MVTa546ONmU[/youtube]

5 dio:
[youtube]ppz0_Dhkq-Q[/youtube]

6 dio:
[youtube]ODB19k4GVkQ[/youtube]

7 dio:
[youtube]jT9hY1FqxsM[/youtube]