Prosvjed u Rijeci - potpora Huanitu

Hempatia Soma iGrow Hemps garden

bubinho

vulgaris
16.10.2017
250
631
93
sve sto si napisao stoji, i naravno da ne zelim tako zivjeti, nisi u krivu uopce, nazalost. samo sto, imajuci sve to u vidu, ja sam jos uvijek optimist, vjeruj mi da se svim silama borim protiv svega toga, ucim i odgajam svoju djecu na isti nacin. samim time stvaram, da netko ne bi shvatio da mozda mislim da sam bog, usmjeravam je mozda bolja rijec, svoju djecu da budu drugaciji, jer ja sam drugaciji cijeli svoj zivot i to je tesko kad si neshvacen i sam i trebalo je proci puno vremena dok nisam dokucio, jer mi nitko to nije mogao objasniti, kako neke elementarne stvari funkcioniraju i dok nisam nasao srodne mozgove, ajmo reci duse, s kojima je zivot odjednom postao smislen. nadam se da ce moja djeca stasati u ljude koji ce raditi razliku, koji nece podlijegati ispiranju mozgova od strane korporacija i inih "mocnika". postoji jedan problem u svemu tome a to je da se ostatak pripadnika iste vrste boji svega sto je drugacije od njih i to vrlo otezava usmjeravanje, ali, za razliku od mene, oni ce imati imati mene koji ih cuva od raznoraznih reptila i sveopceg konzumeristickog ludila.
i ne zelim biti baterija, cak niti litijionska punjiva, koju ce netko trositi kad i kako mu se sprdne.

cesto pomislim na onu poznatu uzrecicu ignorance is bliss, jer sam toliko vremena potrosio uzalud sa neljudima i vampirima, izgubljen i neuk. opet si mislim da je to tako trebalo biti jer smatram da sve to sto sam prosao je skola, koja naravno kosta, skupa skola, ali zato najbolja koju sam odabrao i nakon 40+ godina zivota na ovom mjestu u ovom tijelu, imam osjecaj da jos nisam zavrsio niti osnovnu skolu, radujem se daljnjem skolovanju i rado cu platiti cijenu skolovanja. i mislim da se sve dogadja sa svrhom i razlogom, nista nije slucajnost mada to malo tko vidi i uopce razmislja o tome.
 
  • Sviđa mi se
Reactions: Ihtus and Stanaccc
25.10.2016
50
49
18
53
znaš, impresivno je s kojom razinom iskrenosti si opisao svoju životnu priču, i proces osvješćivanja (i/ili samoemancipacije)...moja životna priča je prilično slična, premda je svačija unikatna, jer to i je sama suština našeg postojanja...vjerojatno imamo podosta sličnosti. i ja sam 40+, osim što nisam roditelj, jer se nikada nisam mogao pronaći u toj ulozi, ali sam oduvijek bio drukčiji, i nastojao živjeti "ispod radara" sistema i njegovih nametnutih vrijednosti, i nastojat ću to dokle god bude moguće...potpuno si u pravu, u svoj toj zbrci, propitkivanju i često životnom nesnalaženju, najvažnije je pronaći srodne duše, s kojima možeš podijeliti sebe, i sve pozitivne ljudske osobine, poput; razumijevanja, suosjećanja, humanosti, empatije, filantropije, podrške, ohrabrivanja, davanja i primanja - energije...u osnovi, ljubavi!!!
to nas oplemenjuje, i daje nadu da svijet ipak može (i treba!) biti drukčiji, ljudskiji i iskreniji...
veseli me činjenica da postoje takvi ljudi, i ohrabruje da i dalje živim sa svojim uvjerenjima, sigurniji i dosljedniji, jer postoji podosta "srodnih duša", što budi optimizam i daje naznake da svijet i fascinantna činjenica koju definiramo kao život ima smislenost, i da ćemo svi zajedno, svatko na svoj način, u tom i takvom mozaiku, preokrenuti tendencije u ispravnom, poželjnom i veselijem smjeru...za bolju i sretniju budućnost generacija koje dolaze...
piece & love :respect:

p.s. htio sam ti poslati jednu datoteku u .pdf formatu, vrlo interesantnu, vezano uz tematiku o kojoj smo dijalogizirali. ali, budući da ima skoro 4MB, ne mogu je ovdje priložiti, pa ako želiš mogu ti je poslati na p.m. ...vjerujem da će ti biti prilično zanimljiva, i da ćeš biti još dosljedniji u svojim životnim uvjerenjima.
zapravo, jednostavnije je ovako, ovo ti je link:https://capulcu.blackblogs.org/wp-content/uploads/sites/54/2015/12/BandII-enbooklet.pdf
 
Poslednja izmena:
25.10.2016
50
49
18
53
40+ godina imate a spamate kao da vam je 13 :rofl:

Volim pratiti forumske "mudrosere" al' u odgovarajucoj temi. Pokrenite neku i sve nas, zalutale ovcice, preusmjerite u pravi smjer.
====================================================
pa što čitaš ono što ne razumiješ? sigurno ima neki forum za kamionđžije, tamo bi se sigurno našao!!!!
 
25.10.2016
50
49
18
53
jbga nije cesto da u ovim bespucima naletis na srodnu dusu pa smo se malo zaigrali. bas sam cekao kad ce netko reci da uzmemo sobu :D hvala papa
btw nismo niti pastiri niti ovcari. sto se mene tice mozete lutati do mile volje, bezglavo.

slobodno posalji na pm ili mozes na mail
******************************************************************************************************
da, stari, to ti je primjer ispranog mozga...žalosno, ali ima nas raznih...
meni je drago da sam naišao na nekog poput tebe, zbog svih navedenih stvari, koje razumijemo....
najjednostavniji način je da otvoriš link, i tamo ćeš naći navedeni tekst: https://capulcu.blackblogs.org/wp-content/uploads/sites/54/2015/12/BandII-enbooklet.pdf
spremit ću tvoj mail, moj je: [email protected], pa kad god poželiš, javi se slobodno. siguran sam da možemo naći bezbroj zanimljivih tema.::lulamira::
 

Blader

Poznanici Foruma
Poznanik Foruma
06.03.2015
1.324
4.892
188
Najbitnije je ono što jesmo... jer ono što jesmo, mijenja sve oko sebe, a ne ono što pričamo. Društvo ne može promjenit pojedinca, ali pojedinac može promjeniti društvo.



Veselji i radost se dostiže "zadovoljstvom". Sad ako ja želim kurve i jahte i to nabavim, ja sam zadovoljan. Druga većina koja si to ne može priuštit je nezadovoljna i negativno se osjeća.



Evolucija se događa kroz problem. Tako da nama treba sve više očajnika, koji su spremni odbaciti staru kožu. Jer dok god nam koža pruža ugodu i veselje, mi je jako teško odbacujemo. Večinom je sami sebi šminkamo...



Slobodno pišite, ali ode ide potrpora huanitu :smoke:
 

bubinho

vulgaris
16.10.2017
250
631
93
spremio sam tvoj mail, otvorio link i pomalo citam i da, i meni je drago da sam naisao na tebe, ali kao sto sam rekao, mislim da se sve dogadja sa svrhom i razlogom i da nema slucajnosti. uglavnom tipkamo se bilo ovdje ili bilo kako :D

i da, samim bivstvovanjem ovdje podrzavam huanita tako da to nije upitno.
 

Papa Romeo

barba non facit philosophus
Prijatelj Foruma
30.03.2011
1.204
6.193
258
====================================================
pa što čitaš ono što ne razumiješ? sigurno ima neki forum za kamionđžije, tamo bi se sigurno našao!!!!
Slazem se, ali ne samo medju kamiondzijama. Za razliku od tebe ne potcjenjujem nicije zanimanje, i kamiondzije su extra dobri ljudi.

Nemoj zamjeriti, samo skrenuh paznju da se tematika tvog pisanja nalazi u pogresnoj temi!
Ne pratim medije, pa mi je ova tema na forumu jedini objektivan izvor informacija po pitanju Huanita i njegovih nedaca. Ukljuceno mi je obavjestenje za nove postove u temi, a ono - nidje veze!

Necu spamati vise