Nekako mi je drago to što mi nije ime "djoka".

Poslednja izmena:
Disleksija je, evo primjer.disleksija je pravilan naziv sem ako nisi namerno pogresio![]()
i Vi umete da ga zavucete onako profesorskiDisleksija je, evo primjer.
Umjesto" Molim vas kartu do Sarajeva"..ti kazes.Molim vas sartu do karajeva..to je disleksija
A diskleksija je potpuno dvije razlicite rijeci koje imaju razlicito znacenje...npr.
Umjesto da zeni kazes "molim te draga dodaj mi secer " ti kazes "mars k.rvo piz,a ti ma..terina zivot si mi upropastila..to je diskleksija hahah
Salim sa ..namjerno sam pogrijesio ..naravno
edit
diskleksija se zove zato sto poslije takve izjave znaju diskovi i prsljenovi bit malo pomaknuti...dislocirani na par dana
A brate to dok izgovoriš svi ti zubi poispadajuDisleksija je, evo primjer.
Umjesto" Molim vas kartu do Sarajeva"..ti kazes.Molim vas sartu do karajeva..to je disleksija
A diskleksija je potpuno dvije razlicite rijeci koje imaju razlicito znacenje...npr.
Umjesto da zeni kazes "molim te draga dodaj mi secer " ti kazes "mars k.rvo piz,a ti ma..terina zivot si mi upropastila..to je diskleksija hahah
Salim sa ..namjerno sam pogrijesio ..naravno
edit
diskleksija se zove zato sto poslije takve izjave znaju diskovi i prsljenovi bit malo pomaknuti...dislocirani na par dana
Umjesto da zeni kazes "molim te draga dodaj mi secer " ti kazes "mars k.rvo piz,a ti ma..terina zivot si mi upropastila
Probao one muzjake, visili su naopako sa sve korenom u zamracenoj, proverenoj prostoriji i mogu Vam reci da rade odlican posao, naravno nije bas najbolji ukus, ali nikako nisu za bacanje...
belaj je napisao(la):Poz ubacio sam sjeme u casu ključale vode oko 25° (mlaka je) i stavio na mracno mjesto i sjeme mi stoji na povrsini ali je privlaci casa,kako god je vratim na sredinu ona se zaljepi za casu.Jel dobar ili los znak?ps prije pola sata je stavljena menka.
mali je tromboidi.
Jedan dragon je stradao, seo sam na njega kad sam ih vadio da zalijem![]()
![]()
![]()
Ne samo to, možeš osjetiti i miris moje džejeSve super samo ostavljas otiske prstiju na slikama![]()
pojavilo se preko noci