Prozor mogućnosti - Dijalog sa Hidden Hand-om (Self-Proclaimed Illuminati Insider)

Hempatia Soma Seeds Herbies Headshop

Avantura

kontrolor leta
Prijatelj Foruma
17.10.2008
3.871
2.564
228
Mislim da ovo ima na jednoj našoj stranici prevedeno pogledaču navečer:smoke18:
 

nenash

Aktivan Član
14.11.2011
225
69
0
97
Zaista zanimljivo ali zahtijeva maximalnu koncentraciju i predznanje iz oblasti teorije zavjere.Neću komentarisati ništa konkretno jer, kao kad je religija u pitanju, ili vjeruješ ili ne...
 

matia

Aktivan Član
13.04.2011
590
260
83
44
Greenpower1 je napisao(la):
Mislim da ovo ima na jednoj našoj stranici prevedeno pogledaču navečer:smoke18:
Jesi iskopao prijevod? Bilo bi dobro da svi mogu pročitat jer od svih priča što se tiće zavjere, nlo-a, NWO, religije, "života" poslje smrti, reinkarnacije i drugih ova mi jedino drži vodu jer obuhvaća sve navedeno i povezuje te stvari. Saznajte pravi razlog zašto smo ovdje na Zemlji i kuda idemo.
I dajte koji komentar, vjerovali ili ne.
 

Avantura

kontrolor leta
Prijatelj Foruma
17.10.2008
3.871
2.564
228
3way-chess.jpg
Dotični samoproklamovani insajder illuminata se pojavio na AboveTopSecret forumu (Window of Opportunity, page 1) krajem oktobra 2008. sa svrhom da pruži informaciju o nameri tj. ciljevima Illuminata. Razlog za to je, kako kaže, što je nastupilo pravo vreme da saznamo šta se dešava iza zavese. Pri tom, čini se ubedljivim, zašto to zaista radi. U tekstu je sažeto prepisan dijalog AboveTopSecret forumaša i ‘’Skrivene Ruke‘’(Hidden Hand), ali bez svih pitanja forumaša i citata naravno. Ko to želi da pogleda neka ode na ATS forum i čita.

Pokušajte da pročitate ceo dijalog otvorenog uma da ne biste upali u klasičnu dogmu tipa "sve ja to već znam" jer džaba vam onda čitanje.

Neke od naznaka koje ga čine ubedljivim su da na nasumična pitanja odgovara inteligentno, precizno i bez odlaganja koje bi bilo neophodno svakom u nameri da prezentuje prevaru. Ovo su primetili i sami forumaši. Druga stvar: dosledan je! Mnoga pitanja su jako dobra, duboka, do određene mere i filozofska a ovaj tip (il žena, ne znamo – biće tvrdi da nije sa Zemlje), uspeva da odgovara na veoma dubokom nivou te mu odgovori nisu oprečni. U kvalitetnom i inteligentnom dijalogu poput ovoga, bilo bi svakome teško da se u jednom trenutku ne oda. Primetićete da je on/ona iskren.

Da li ste se ikada zapitali ko je "na vrhu piramide? ". On daje ključ. Krvna linija čiji je on deo je daleko iznad Rotšildovih po moći i u hijerarhiji te je vanzemaljskog podrijekla. 13 krvnih linija o kojima smo pričali na ovom sajtu kao i drugima, sa Rotšildovima zajedno sa Merovinškim plemstvom na vrhu, su na poprilično nižem stepeniku u Strukturi Velike Piramide i igraju igru moći na Zemlji te su svesni samo delova Velike Igre (znaju samo osnove). Krvna linija "Skrivene Ruke" je mnogo naprednija i na višem položaju.

Čini mi se da ovaj entitet zaista veruje u to što govori i bez obzira što se možda zavarava, prezentovano je najverovatnije ono što pokreće Illuminate. Ovo su njihovi ciljevi! Ostaće vam prilično čudan osećaj iznutra nakon čitanja i duboko u vama će odzvanjati da bi to moglo da bude istina. Njegove odgovore bi bilo dobro pročitati više od jednom da bi se shvatili različiti nivoi o kojima nam govori. Naknadno, kada počnete da slažete mozaik, primetićete da se nedostajaći delovi mozaika odjednom odlično uklapaju.

Bilo je teško pojmiti šta ZAISTA pokreće Illuminate. Pohlepa? Da. Moć? Naravno. Kontrola? Jasno. Ali uvek ostaje osećaj prisustva dublje misterije iza njihovog "Velikog Dela u Vremenu". Ovo bi mogao biti odgovor!

Evo prepiske:

Prva sesija:

HH: Ja sam nasledni (generacioni) član Familije Vladajuće Krvne linije. Povremeno, po uputstvu Zakona našeg Kreatora, na kratko se otvori prozor mogućnosti, gde se od nekolicine izabranih iz naše Familije zahteva da ostvare komunikaciju sa našim subjektima i ponudimo vam mogućnost da nas priupitate bilo koje pitanje na koje želite da dobijete odgovor.

Ja sam u dvostrukoj obavezi u ovoj dužnosti. U obavezi sam shodno Zakonu našeg Kreatora da vam ponudim ovu mogućnost u ovo vreme, ali sam i ograničen Zakonom Slobodne Volje (planetarnim) i Porodičnim Zakletvama, gde mi je samo ograničeno dozvoljeno reći.

Pravila određuju učešće u svakoj igri. Ukoliko želite da učestvujete, evo pravila:

1). Obraćaću vam se sa ljubaznošću i poštovanjem te očekujem isto od vas zauzvrat.

2). Ja ću da odlučim da li sam voljan ili mi je dozvoljeno da odgovorim na vaše pitanje. Ukoliko vam ne odgovorim na pitanje, to je zbog toga što mi nije dozvoljeno da na njega odgovorim ili zato što smatram da vašem pitanju nedostaje: poštovanje, ljubaznost, inteligencija, pristojnost ili da nije vredno udostojiti se i na njega dati odgovor.

3). Pristajete da gledate na ovaj potencijalni dijalog sa aspekta ’dobre namere’. U suštini, ovo znači da umesto da predstojeći tok informacija ispratite sa tupavim komentarima koji sadrže nevericu ili prozivke, moje učešće u ovome zahteva od vas da razgovarate sa mnom ’oslobođeni od predrasuda’. Drugim rečima, sačekajte da se proces završi pre no što sami odlučite ima li istine i znanja u ovome.

4). Da formulišete svoja pitanja inteligentno. Moje vreme je ograničeno. Ne želim da ga izgubim vukući se kroz besmislena, neplodna, sirova ili neučtiva pitanja, stoga ću odgovoriti na pitanja za koja smatram da najviše zaslužuju moj odgovor u vremenu koje mi je na raspolaganju. Koristite vreme mudro.

Ukoliko bilo koji od gore navedenih uslova bude narušen, zadržavam pravo da od sadanadalje okončam ovaj razgovor ukoliko tako odlučim.

Na kraju, pokušaću da odgovorim na vaša pitanja što iskrenije i otvoreno mi je moguće. Odgovaraću kako mi vreme bude dozvoljavalo.

ATS: Do koliko generacija unazad seže tvoja krvna linija, ili, možda bolje, koga tvoja familija drži za najranijeg pretka na poziciji moći?

HH: Naš Rodoslov seže do starina pa i pre toga. Od najranijeg doba vaše zabeležene "istorije" a i pre, naša Familija je "upravljala" "igrom" iza zavese na ovaj ili onaj način. Pre uspona i pada Atlantide (da, to se itekako desilo). Mi smo "rođeni da vodimo". To je deo plana ove trenutne paradigme.

ATS: Do koje mere je korišćeno selektivno razmnožavanje kako bi se sačuvala čistoća linije i šta biva sa decom neodobrenih spajanja? (Pretp. da bi bili odgojeni sa privilegijama, ali ne bi, baš, dobili "ključeve od zamka" takoreći.)

HH: Odgoj je uglavnom specifičan, u zavisnosti od uloge koju član Familije treba da preuzme. Više ću reći u odgovoru na sledeće postavljeno pitanje koje ste drugačije postavili.

Ne postoje neodobrena spajanja (veze). Naša familija će se uvek spajati sa linijama, ili sa onim za šta mi koristimo izraz "Kuće". Brakovi su dogovoreni. Nijednom, za mog života, nisam čuo da je član Familije prekršio ovo pravilo još otkako postoji brak. Radiš ono što ti se kaže. Ne može neko da se "pripoji" Familiji. Može samo da se "rodi " odnosno inkarnira u njoj.

Retko se desi da se dete rodi na koje se gleda kao donosioca "nevolja", tačna je vaša pretp. da bi bilo podignuto kao deo Familije, ali ne bi odraslo u kući ili zajednici nijednog od svojih roditelja.

ATS: Ako zamislimo skalu, recimo kao trougao sa Političkom, Religioznom i Poslovnom moći u trima tačkama, gde biste postavili moć kojom vaša porodica raspolaže? Ujednačena? Više naginje ka jednoj u odnosu na druge dve? Jedna je izražena? I kako se ta pozicija menjala tokom vremena?

HH: Prvo morate da razumete strukturu Familije. U velikom nacrtu stvari, Linija nije važna koliko Kuća jeste, Kuća, opet, nije važna koliko Familija. Familija je sve. Bez obzira na Kuću ili Liniju, mi smo Jedna (zaista međunarodna) Familija.

Zamislite telo. Kuća bi tada predstavljala vitalan organ ili deo tela u okviru samog tela. Svaki deo igra važnu ulogu u funkcionisanju celine, te od svakog od nas "celina" uživa našu potpunu lojalnost. Kažem, mnogo linija, (mnogo više nego što ste ih svesni), Jedna Familija.

Naš domen uticaja se ne uklapa tako lako u tri kutije vašeg trougla koji ste zamislili. Postoje šest disciplina učenja unutar Familije, i svaki član familije se dugo podučava svakoj od njih i to od ranog detinjstva. Svi imamo područje specijalizacije mada imamo iskustvo iz svih oblasti. Šest oblasti ili "škole" učenja su Vojska, Vlada, Duhovnost, Učenost, Vođstvo i Nauka. U praksi, na "pozornici" javnog života, držimo ključne pozicije u svakoj od ovih oblasti od značaja. Sa dodatkom saglasne Medijske mašine i vlasništva nad vašim Finansijskim institucijama, sve osnove su obuhvaćene.
napoleon%u00255B8%5D.jpg

Napoleon sa "Skrivena Ruka" znakom, pokazujući da je "iniciran"
 

Avantura

kontrolor leta
Prijatelj Foruma
17.10.2008
3.871
2.564
228
ATS: Koja od Vladajućih Krvnih linija Familija jesu Rokfelerovi?

Ovo je možda previše direktno za našeg ispitanika. Dao bih sledeću zamenu:

Koliko paralelnih krvnih linija procenjujete da ima na sličnom položaju vašoj liniji i do koje mere ih vaša linija vidi kao saradnike odnosno konkurenciju?

HH: Da, kao što rekoh, znanje o linijama nema praktično nikakav značaj po vas. Pripadnost Familiji je ono što je bitno. Postoje 13 'osnovnih' ili 'suštinskih' originalnih krvnih linija. Mada, postoje mnoge mnoge druge linije koje se prožimaju iz ovih kao reke iz okeana. Ako zamislite 13 originalnih linija kao Primarne boje, koje se mogu mešati da bi se dobio širok spektar drugih boja, onda ćete dobiti neki pojam. Ponovo kažem, nema takmičenja, postoji samo Familija.

Bez takmičenja tipa Kuća protiv Kuće, mada, u pitanju je 'gledaj svoje dupe' svet. Postoji osobno takmičenje. Svi žele da se popnu stepenik više. Čitavo društvo Familije radi po tom principu, u cilju napredovanja na gore.

ATS: Šta izraz "nasledni član" znači? Koje nasleđe je u pitanju?

HH: Znači da je neko rođen u Familiji. Red i njegov plan se prenosi nadole, sa generacije na generaciju. Samo su retkim situacijama, došljaci su uvođeni u Familiju, a čak i tada, dolazili su od drugih 'ezoteričnih' spojivih linija.

ATS: Možete li navesti dva ili više prethodnih primera da je ovakvo uputstvo (da se pruži informacija) bilo dato?

HH: Jednom 1999-e, na onome što biste vi nazvali 'alternativnom' medijskom izvoru. Jednom 2003-e, na drugom internet forumu o 'zaverama'. Mada puštena informacija nije bila sasvim 'čista'. Ne u cilju obmane već više zbog nesavršenog i nepotpunog znanja glasnika.

Ukoliko ne dolazi iz mainstream kontrolisanih medija, mase neće u to poverovati. Ova informacija je namenjena onima koji znaju da smo itekako stvarni i da vršimo snažan ali fin uticaj na vaše živote. Ukoliko želiš da porobiš čoveka – pusti ga da veruje da je već slobodan.

ATS: Na osnovu čega se bira vreme za takva otkrovenja?

HH: Na osnovu ukaza Vrhovnog Veća Sveta, prema volji Kreatora.

ATS: Da smo zaista posmatrani kao roba i kao takvi prodati od strane vlade?

HH: Od vlada, generalno, da. Na ljude se gleda kao na 'zalog'; pešake koji se pomeraju po šahovskoj tabli prema planu igre. Od strane Familije, suprotno uobičajenom verovanju, mnogi od nas vam ne žele nikakvo zlo direktno. Postoji samo pitanje božanske sudbine koju treba podržati i otkriti te moramo da odigramo naše uloge u igri, kao što su nam podeljene od strane Kreatora. Na mnoge načine je ustvari u našem sopstvenom interesu da ste spremni za predstojeću žetvu. Samo možda ne spremni baš na način na koji biste vi želeli. Mada, čak i tako, birate Negativan Polaritet na osnovu odluka Sopstvene Volje, sa malom 'pomoći' i usmeravanjem od strane nas. Duše su zrele za Žetvu u oba 'ekstrema' Polariteta može se reći.
ATS: Ako je tako, kako da postanemo slobodni?

HH: Nikada nećete biti 'slobodni', sve dok se inkarnirate na ovoj planeti. Sama priroda toga da ste ovde je pokazatelj da je tako. Postoji razlog zašto ste ovde, a 'ovde' veoma verovatno nije tamo gde mislite da se 'ovde' nalazi. Kako da postanete slobodni? Shvatanjem gde ste i razumevanjem, zašto ste ovde. Vreme vam brzo ističe da to uradite, pre nego što Žetva nastupi. Oni koji ne uspeju će morati da ponove ciklus.

ATS: Da li je Mesija živ u ovom vremenu?

HH: "Mesija" ne postoji. Prestanite da tražite 'spasenje' van samih sebe. Ako pitate da li postoji 'Hristova Svest', onda da, postoji, u određenom smislu. Ali ne u vašoj trećedenzitetskoj svesti.

ATS: Da li je došao kraj-sveta kao što je opisano u Otkrovenju?

HH: Da. Ne samo kako je opisano u Otkrovenju, već u proročanstvima bukvalno svake religije, duhovne filosofije i tradicije misterije kroz istoriju. To vreme je tu. Međutim, evo vam ga vaš jednostavan primer:

Otkrovenje (Jovanovo) 14:14-16:

14 I vidjeh, i gle, oblak bijel, i na oblaku sjeđaše kao sin čovječij, i imaše na glavi svoju krunu zlatnu, i u ruci svoj srp oštar
15 I drugi anđeo iziđe iz crkve, vičući velikijem glasom onome što sjedi na oblaku: 'zamahni srpom svojijem i žnji, jer dođe vrijeme da se žnje, jer se osuši žito zemaljsko.
16 I onaj što sjeđaše na oblaku baci srp svoj na zemlju, i požnjevena bi zemlja.

'zemlja' je zaista spremna za žetvu. Pitanje je samo: Ko će biti spreman? I da li će žetva biti Pozitivna ili Negativna?
ATS: A kako gledaš na to da je britanska kraljevska familija istinska krvna linija, ali Ismael nije istinski primaoc Abrahamovog dara? Ukoliko potičeš iz istinske krvne linije, znaćeš na šta mislim...

HH: Ko kaže da je ' istinska ' krvna linija? Postojale su Vladajuće Krvne linije mnogo pre vašeg 'Jehove' i no što je njegovo 'Hrišćanstvo' stiglo na ovu planetu. Jehova je jedan od Kreatora a ne Jedan Beskonačni Kreator. Postoje i Viši 'bogovi' od njega. Na kraju, Svi, su delovi Jednog koji bilo svesno ili nesvesno koriste svoju Slobodnu Volju da bi Stvarali (Kreirali). Počnite da proučavate 'van okvira' da bi spoznali Istinu o Kreaciji.

Britanska kraljevska porodica nije najmoćnija linija. Imena koja su vama poznata ne drže pravu drevnu moć. Postoje druge iznad ovih linija u Hijerarhiji. Nećete spoznati imena tih linija.

ATS: Kakav dokaz imaš da "vladajuće elitne familije" postoje i da si ti član jedne od njih? Mislim da je to nešto što si smatrao da se ne može falsifikovati, zbog čega si izabrao taj identitet za priču koje se držiš – mada, mislim da postoji način da dokažeš.

HH: Nema potrebe da ti ja bilo šta dokazujem. Ja samo radim ono što mi je rečeno. Veruj mi, ili nemoj, meni je savršeno svejedno. U obavezi sam da obavim svoj zadatak ovde. Krajnji rezultat neće imati posledice po mene. Odradiću svoju dužnost predajući informacije koje je neophodno predati u ovom trenutku. Ne postoji obaveza gde ću to uraditi, već samo da uradim. Izabrao sam Above Top Secret, jer je generalni nivo inteligencije, razumevanja i rasuđivanja viši nego na mnogim drugim takvim forumima.

Razumite, usled zakona Slobodne Volje, ne mogu samo da dam informaciju, bar ne bez posledice po moju ličnost što bih želeo da izbegnem. To je prekršaj nad vašom Slobodnom Voljom, vašim pravom da ne znate. Morate da me pitate za informaciju koja vam treba pa tek onda vam je mogu i dati. Tako da, iako postoje važne stvari koje želim da podelim, ukoliko nisam priupitan, ne mogu vam pružiti informaciju. Nadam se da će sinhronicitet izvući iz vas najvažnija i najdublja pitanja.

Moja dužnost je da ponudim. Vaša je da tražite. Moja dužnost je ispunjena bez obzira da li je i vaša.

ATS: Ako vladajuće elitne familije postoje i ti član jedne od njih, onda mora da kontrolišeš globalne događaje kroz vlade sveta – reci nam 1 veliku vladinu akciju bilo koje zemlje koja će se dogoditi narednih 5 dana.
Ne bi me čudilo da odbiješ tako nešto.

HH: [ Sept. 10, 2008]: Nemam slobodu da raspravljam o tako bitnim trenutnim detaljima, a i u mnogim slučajevima, i tako nisam dovoljno visoko u Hijerarhiji da bih znao. Obično, primio bih poziv dan pre izvedbe velikog događaja, da bi mi se reklo nešto poput 'ovaj deo takvog i takvog plana će se desiti sutra, nemoj da te uznemiri. Takođe, treba uzeti u obzir određene oblasti ekspertize koje sam prethodno pomenuo. Moja oblast je Duhovnost tako da moja pažnja nije toliko usmerena na geo-političke događaje. Svestan sam globalnog nacrta ali njegovi finiji delovi često nisu u mojoj oblasti ekspertize.

Spreman sam da dam uvid u neke stvari koje će se desiti a na koje ćete moći da se vratite i u retrospektivi verifikujete moja predviđanja.

Berza nekretnina će uskoro da završi svoj kontrolisani krah. Nakon prvobitne naznake da su 'zajmovi' i 'spasonosni paketi' primirili brod, doći će novi rekordni minusi do kraja meseca.

Kasnije će naše finansijske institucije opozvati sve zajmove. Nastupiće mnogi bankroti i zatvaranja.

Jedini način da John McCain postane sledeći US predsednik jeste da se nešto 'desi' Baraku Obami pre izbora. Ukoliko uopšte i bude izbora. Ako određena struja prevagne, neće ih biti. Zapamtite, iza scene, postoji samo Jedna Partija. Naša Partija. 'Demokratija' je iluzija stvorena da bi podržala vaše ropstvo. Kojagod strana da 'pobedi'; Familija pobedi. Postoje mnoge varijante i alternativna 'scenarija'. Svi do jednoga vode ka konačnoj primeni nacrta našeg Kreatora.

Ukoliko nepredviđene smetnje odlože objavu, pojaviće se nova valuta krajem 2008./početkom 2009., zajedno sa novom Unijom nacija. Januar se spominje u nekim krugovima kao krajnji rok, mada postoje planovi koje bi ovo mogli da izrode mnogo ranije nego što se prvobitno očekivalo. Kako će se to odigrati zavisi od rezultata drugih predstojećih događaja. Ja nisam dovoljno visoko u Hijerarhiji da bih znao bitne detalje vezane za datume i vremena toliko unapred. Postoji 'drvo sistem' po kojem se takvo znanje prenosi, kako i kada postane 'potrebno znati'. Na mene se posmatra kao na 'Reginalnog' lidera. Iznad mene su Nacionalni i Internacionalni.
 

Avantura

kontrolor leta
Prijatelj Foruma
17.10.2008
3.871
2.564
228
San Francisko i Damask će biti nenastanjivi do kraja 2010. a možda čak i ranije. Opet kažem, to zavisi od uticaja određenih 'sila', kao i koje vremenske linije se aktiviraju. Čovečanstvo, iako potpuno nesvesno toga, igra značajnu ulogu u ovome. Vi (kao kolektivna svest planete), kvalitetom svojih misli i dela birate Negativnu Polarizaciju po defaultu. Misao je kreativna energija, ako je fokusirana - dobijate ono što ste iznedrili.
Šta mislite zašto su nam Mediji toliko bitni? Vi ste (kao društvo), u svom hipnotisano-komatizovanom stanju, Slobodnom Voljom saglasni sa stanjem u kojem je vaša planeta danas. Punite vaše umove prljavštinom koja vam se servira putem vaših TV ekrana a od koje ste zavisni, nasilje, pornografija, pohlepa, mržnja, sebičluk, neprestane 'crne vesti', strah i 'teror'. Kada ste poslednji put zastali i pomislili na nešto lepo i čisto? Planeta je takva kakva jeste zahvaljujući vašoj kolektivnoj svesti o njoj. Saglasni ste u svom nedelanju svaki put kada vidite nepravdu i okrenete glavu 'na drugu stranu'. Vaša 'misao' na podsvesnom nivou kreacije prema Kreatoru je vaš pristanak da se ove stvari dogode. Čineći tako, služite našem cilju. Veoma nam je važno da Polaritet ove planete u vreme Velike Žetve bude Negativan. To znači Služba okrenuta Sebi, nasuprot Pozitivne, Službe ka Drugima. Nama je potrebna Negativna Žetva i vi činite jako dobar posao i pomažete nam da ostvarimo naš cilj. Veoma smo vam zahvalni.

Desiće se dramatične promene u vašim klimatskim i vremenskim uslovima tokom narednih nekoliko godina. Čućete za vetrove čija brzina prelazi 450 km/h. Desiće se cunamiji i druga rasprostranjena razaranja; sunčevo zračenje krajem 2009. i početkom 2010. će izazvati veliko topljenje polarnog leda i time drastičan porast nivoa mora što će ostaviti mnoge (internacionalne) metropole ispod vode.

Ovo je sve što imam da kažem za sada. Moram da prisustvujem Žrtvovanju.
Ne baš, šalim se.

Videćemo da li možemo da povećamo 'dubinu' upita u sledećoj sesiji. Kopajte ispod površine. Dođite do 'Suštine ' stvari.

[Kraj prve sesije]

Druga sesija:

ATS: Kako znaš da tvoja krvna linija zaslužuje vođstvo a da ostale zaslužuju da prate? Bogatstvo i moć se samo-gomilaju stoga kažem da se tvoja krvna linija sastoji isključivo od 'ekstremne elite' sveta jer su tvoji preci slučajno došli do moći na početku a ne zato što je tvoja vrsta posebna. Ustvari, nema ničeg posebnog, pametnog ili časnog u porobljavanju drugih.

HH: Nema to nikakve veze sa 'zaslugom'. Da li neko 'zaslužuje' da bude rođen kao Englez, Amerikanac, Italijan, Francuz, Nemac itd.? Mi nismo došli do moći 'slučajno', već, (znam da ovo može biti teško za progutati) inteligentnim nacrtom. Ovaj naš put nije bio 'izabran' od strane nas, već nam je bio dodeljen, i prihvaćen.

ATS: Ko je tvoj 'kreator' i da li je tvoj 'kreator' isti kao naš 'kreator'?

HH: Ovo je odlično pitanje koje mogu da iskoristim da približim našu komunikaciju 'Suštini'.

Da i ne. Prvo morate da razumete Kreaciju.

U početku, postoji Beskonačno Jedno. Ovo je Izvor Svega. Inteligentna Beskonačnost. Ona je neostvarena Apsoluta. U njoj je neograničen potencijal, čekajući da "postane". Mislite o tome kao "neisklesanom bloku" Vaših taoističkih tradicija.
Inteligentna Beskonačnost, postaje "svesna" sebe, zatim teži da Se iskusi te je Jedan Beskonačni Kreator "rođen" ili "ostvaren" (u vašem trećedenzitetskom shvatanju ovo je "prostor"). U stvari, Kreator, je tačka fokusirane Beskonačne Svesti, ili svesnosti, u Beskonačnu Inteligentnu Energiju.

Jedan Beskonačni Kreator takođe postavši svestan sebe, želi da se iskusi kao Stvaratelj, i na taj način, počinje sledeći korak na dole u spirali Kreacije. Jedan Beskonačni Kreator, u fokusiranju Svoje Inteligentne Beskonačnosti, postaje Inteligentna Energija (koju biste vi mogli nazvati Veliko Centralno Sunce) i deli se na manje delove Sebe, koja onda opet sebe mogu doživeti kao Kreatore (ili Centralna Sunca). Drugim rečima, svako Centralno Sunce (ili Kreator) je 'korak dole' u svesti (ili distorziji) iz Originalne Misli Kreacije. Dakle, "U početku" nije bila "Reč", nego Misao. Reč je misao izražena i ostvarena kao Kreator.

Postoji Jedinstvo. Jedinstvo je Sve što postoji. Inteligentna Beskonačnost i Beskonačna Energija. Dvoje su Jedno i u njima je potencijal za čitavu Kreaciju. Ovo stanje svesti bi se moglo nazvati kao 'Bivstvo'.

Inteligentna Beskonačnost ne prepoznaje svoj "potencijal". To je neostvarena Apsoluta. Ali Beskonačna Energije prepoznaje potencijal 'postajanja' svih stvari, kako bi se privuklo bilo koje željeno iskustvo u 'bivstvo'.

Beskonačna Inteligencija se može posmatrati kao centralni "Puls" Života a Inteligentna Energija kao Duhovna "krv" (ili potencijal) koja "pumpa" da bi Kreator stvorio Kreaciju.

Ova slika može da doprinese vašem razumevanju:
v79hmo.jpg
 

Avantura

kontrolor leta
Prijatelj Foruma
17.10.2008
3.871
2.564
228
Kreacija je zasnovana na 'Tri primarne Distorzije Zakona Jednog'.

1). Slobodnoj Volji:

U prvom Zakonu (ili distorziji) Kreacije, Kreator dobija Slobodnu Volju da se spozna i iskusi kao individualan iako (paradoksalno) jedinstveni aspekt Jednog.

2). Ljubavi:

U drugom Zakonu Kreacije, početna distorzija Slobodne Volje, postaje tačka fokusa svesti poznate kao Logos, ili 'Ljubav' (ili Reč u terminu Biblije). Ljubav ili Logos, koristeći Svoju Beskonačnu Inteligentnu Energiju, onda preuzima ulogu ko-stvaranja širokog niza fizičkih iluzija ('misaonih formi ") ili Denziteta (što neki zovu dimenzije) u kojima prema Svom Inteligentnom naumu, najbolje nudi paletu "potencijalnih" iskustava u kojima Se može spoznati.

U suštini, Jedan Beskonačni Kreator, koji Se deli u Logose, mogao bi se nazvati u vašem trećedenzitetskom shvatanju kao 'Univerzalni Kreator". Drugim rečima, i Logos, stvara na Univerzalnom nivou Bivstva. Logos stvara fizičke Univerzume, u kojima To i Kreator mogu da iskuse sebe.

("Neka bude svetlost")

3). Svetlo:

Da bi se izrazila ova Beskonačna duhovna ili "Životna" Energija u vidu fižičke misaone forme ili Denziteta, Logos stvara treću distorziju, ili Svetlost. Od tri originalne Primarne distorzije Jednog u donošenju Kreacije, postoji mnoštvo drugih pod-distorzija, sa svojim specifičnim paradoksima. Cilj Igre je ući u ove u daljim deljenjima Kreacije, a zatim pokušati da usklade polariteti, da bi se ponovo spoznala Jednost kao njihov Kreator.

Priroda svih ovih fizički izraza Energije je svetlost. Tako da gdegod da postoji bilo koji oblik fizičke 'materije', postoji Svetlost, ili Božanska Inteligentna Energija u svojoj suštini ili centru.

Nešto što je beskonačno ne može biti "osim" ili "mnogo", Beskonačni Kreator zna samo Jedinstvo. Tako, crtajući preko Inteligentne Beskonačnosti, jedan Beskonačni Kreator je dizajnirao nacrt na osnovu konačnih principa Slobodne Volje Svesti i pod-nivoa Kreacije, koje zauzvrat, mogu da postanu svesne sebe, i tražiti da se iskuse kao Kreatori. I tako u stilu "ruskih babuški" eksperiment je 'prenesen' na dole i dole. Nivoi Kreacije u okviru nivoa Kreacije.

Jedan Beskonačni Kreator (ili Veliko Centralno Sunce) prenosi Svoju Beskonačno Energiju da postane Logos. Logos zauzvrat dizajnira ogromne Univerzume prostora (još uvek nematerijalizovane), prenoseći dole i deli Se opet u Logoe (množina), drugim rečima, u niz Centralnih Sunca koja će svaki postati Logos (ili 'ko-kreator' ) Svog sopstvenog Univerzuma, gde svaki individualizovani deo Jednog Beskonačnog Kreatora, sadrži u Sebi kao Svoju samu suštinu, Inteligentnu Beskonačnost.

Korišći Zakon Slobodne Volje, svaki Univerzalni Logos (Centralno Sunce) dizajnira i stvara sopstvenu verziju ili perspektivu "fizičke stvarnosti" 'u kojoj Se iskušava kao Kreator. Prenoseći dole opet, fokusira Svoju Inteligentnu Energiju i stvara nemanifestovan oblik Galaksija unutar Sebe, i deli Se još dalje u 'ko-kreator' delove ('Sub-Logose "ili Sunca) koji će onda dizajnirati i izraziti svoje ideje fizičke stvarnosti u obliku tačaka Svesti koje nazivamo Sunčevim Zvezdama i Planetama.

"Planetarni entitet" (ili "Duša") započinje prvi Denzitet iskustava, u kojem se drugi individualizovani deo Jednog može inkarnirati. Baš kao i sa svim Logosima i Pod Logosima Kreacije, svaka duša je još jedan manji jedinstven deo Jednog Beskonačnog. Na početku, Inteligentna Energija planete je u stanju koji biste vi mogli nazvati 'haos', što znači da je Energija nedefinisana. Onda proces započinje ponovo. Planetarna Energija počinje da postaje svesna Sebe (prvi denzitet spoznaje je "Svest") i Planetarni Logos (pod-pod-Logos u suštini) počinje da kreira druge silazne korake unutar Sebe, i unutrašnja građa planete počinje da se formira; kao što se sirovi elementi vazduha i vatre kombinuju da bi "radili na" Vodama i Zemlji, tako povećavajući svesnost njihovog 'bivstva', te proces 'evolucije' počinje, formiranjem drugog Denziteta.

Drugodenzitetska bića počinju da postaju svesni sebe, kao 'odvojene', a time i počinju da evoliuraju prema trećem denzitetu samo-svesti, (najniži denzitet u koji se 'ljudska duša" može inkarnirati).


Ljudi opet (ili Duše inkarnirane u njima), traže da se "vrate Svetlu i Ljubavi, iz kojih su došle, te počinju putovanje napredovanja, od 3. Denziteta do 8. Denziteta, te povratak u Beskonačnu Jedno-st.

Objašnjenje Denziteta iznad 'normalne' ljudske svesti je drugo pitanje ipak, pa ako želite da saznate nešto više o njima, neko će morati da postavi inteligentno pitanje na koje mogu da odgovorim, tako da ne ometam vašu Slobodnu Volju da ne znate.

Tako da, uzimajući u obzir gorenavedeno, mogu da se vratim i razjasnim originalno pitanje:

ATS: Ko je tvoj 'kreator' i da li je tvoj 'kreator' isti kao i naš 'kreator'?

HH: Kao što sam rekao, i da i ne. Na kraju krajeva, sve živo (a sve stvari su žive) je stvorila početna Univerzalna Kreacija Jednog Beskonačnog Kreatora. Tako da, gledano iz te perspektive, Jedan Beskonačni Kreator fokusira svoju Inteligentnu Beskonačnost u tačku svesti Beskonačne Energije, i donosi čitavu Kreaciju u Bivstvo (Biće), međutim, nismo direktno stvoreni od Jednog Beskonačnog Kreatora, nego našeg sopstvenog Logosa, Sub-Logosa, i sub-sub-Logosa i tako dalje. Dakle, iz te perspektive, iako smo svi u suštini 'napravljeni' od iste 'stvari' Kreacije, koju je inicirao Jedan Beskonačni Kreator, naš stvarni lični Kreatori su različiti delovi ili sub-Logosi Jednog. Drugim rečima, da, naš Kreator, iako potiču iz istog Izvora, nije isti entitet kao vaš Kreator.

Što me dovodi na pitanje od drugog forumaša (nastaviću sa tvojim drugim pitanjima kasnije, ali to mi omogućava da indirektno odgovorim na prvi aspekt tvog pitanja bez potrebe da te zamolim da ga preformulišeš, jer moram pažljivo da plešem oko pitanja Slobodne Volje.

ATS: Kažeš da potičeš od 13 originalnih krvnih linija. Ipak projekat mapiranja dnk jasno pokazuje da čitavo čovečanstvo potiče od samo 3. Da li to znači da ti nisi čovek?

HH: Odlično pitanje, hvala. Da, to je tačno, u neku ruku. Ako biste me sreli gde hodam niz ulicu, doimao bih vam se kao čovek poput vas. Mi se ovde sa vama inkarniramo generacijama, no ipak, naša krvna linija ne potiče sa ove planete.

ATS: Tvoj odgovor na 6 disciplina učenja je prilično sličan knjizi o Atlantidi koja je navodno kanalisana, da li je to takođe bilo vreme za tvoje krvne linije da pošaljete odgovore?

HH: Da, to je tačno, opet, u neku ruku. Drugi, takoreći "vanzemaljski entiteti" su posetili planetu u to vreme, i preneli svoje razumevanje Kreacije, kao i njihove "tehnologije", od onoga što bismo najbolje mogli opisati kao "budući aspekt vas". Greška Čovečanstva u rukovanju ovom informacijom je na kraju dovela do uništenja Atlantide.
Pošto je sada odgovoreno na pitanje da li je naša linija ljudskog porekla, mogu da se vratim i povežem taj odgovor sa obrazloženjem na "Ko je naš Kreator". Igram blizu linije Slobodne Volje u odgovaranju, ali zapis mora da bude ispravljen, a ja bih trebao da se izvučem bez da izazovem nezadovoljstvo mojih 'nadređenih'.

Da odemo u suštinu stvari.

Vaš Kreator, onaj koga zovete "Yahwe", nije "Bog", pošto ga vaša Biblija prikazuje kao "Jednog Istinitog Boga". On je 'jedan od' Kreatora (ili Sub-Sub-Logos), a ne Jedan Beskonačni Kreator. On čak nije ni Logos na Galaktičkom nivou, nego je Planetarni Logos ove jedne planete.

Naš Kreator, je onaj koga znate kao ’Lucifer’, "Svetlonoša" i "Svetlo i Jutarnja Zvezda".

Lucifer nije "Đavo" kao što je lažno prikazan u vašoj bibliji. Lucifer je, vama poznat kao, "Grupna Duša" odnosno "socio-memorijski kompleks", koja je evoluirala do šestodenzitetskog nivoa svesti, što u suštini znači da je on (iliti tačnije "mi") evoluirao do nivoa i stekao status koji je u najmanju ruku jednak a može se reći i 'viši' od Yahwe-ovog (evoluirali smo iznad njega). U "punom sjaju" svog Bivstva (Bića) mi smo Sunce ili "Jutarnja Zvezda". Ili u terminu trećedenzitetskih vibracija doimamo se kao "Anđeo" ili "Biće Svetlosti".
 

Avantura

kontrolor leta
Prijatelj Foruma
17.10.2008
3.871
2.564
228
Dozvolite da obrazložim:

Kada entitet (grupna duša) evoluira do šestog denziteta, u poredjenju sa vremenom koje je potrebno da bi se dotle stiglo, postoji samo još mali korak do Osmodenzitetskog Konačnog Ponovnog Ujedinjenja sa Jednim Beskonačnim Kreatorom i odatle, da se razložimo u Izvor Svega, Inteligentnu Beskonačnost,

Mi (Krvne linije nasih Familija), kao Grupna Duša Socio-Memorijskog Kompleksa (Lucifer), smo bili na ivici Uzdizanja na Sedmi Denzitet, mada na tom nivou, pre nego sto Žetva dodje, imamo izbor da se uzdignemo naviše, ili, da se vratimo i pomognemo drugima sa nižih denziteta u njihovoj evoluciji, prenoseći znanje i Mudrost (Svetlo) onima koji zatraže našu pomoć, svojom Slobodnom Voljom.

Sada, u ovom vremenu, posto smo bili odlučili da ostanemo i pomognemo našoj Galaktičkoj Braći i Sestrama u Jednom, dodeljen nam je izazovni zadatak Veća Starih, koji delaju kao Čuvari ove Galaksije sa njihovih osmodenzitetskih "odaja" na planeti Saturn.

Yahweh, usled činjenice da NIJE (što je i bilo njegovo pravo kao Planetarnog Logosa) predao svoju Slobodnu Volju da bi "spoznao sebe" onima koji se inkarniraju na "njegovoj " planeti, je postigao jako malo evolucijskog napretka zbog toga. Stoga smo mi (Lucifer) poslati da pomognemo. Kada smo dobili ukaz od strane Veća Starih, "Pali smo" ili Spustili se na mesto gde smo mogli sa teškim radom i usredsredjivanjem, da ponovo ostvarimo (materijalizujemo) trećedenzitetski izraz nas samih.

Yahweh je aminovao nas dolazak, ustvari on je taj koji je prvi zatrazio od Veća (Starih) da "Katalizator" promene udje u njegovu Kreaciju i podeli znanje i mudrost koje smo mi stekli kroz naša Uzdizanja. U odsustvu Slobodne Volje na planeti, ne moze biti Polarnosti i, stoga, ništa ne postoji da bi se napravio "izbor". Baš kao sto je prikazano u knjizi Postanja (Genesis), planeta je bila veoma 'Rajsko' mesto po prirodi. Naravno, bio je to divan 'raj', ali Bića koja su se inkarnirala tamo, nisu imala podstrek da evoluiraju iznad 3eg Denziteta i, stoga, imali vrlo malo nade da stignu Kući, Jednom (Kreatoru). Yahweh je bio srećan da održava svoj mali mezimski Rajski projekat u životu, ali sa malim šansama da se Duše vrate Kući, te je isti postao, u suštini, istovremeno veoma lep 'Zatvor'. Yahweh je, u savremnom rečniku, vodio benignu diktaturu.

......

Bez Polarnosti, (koja proizilazi iz Slobodne Volje), postoji samo Jedinstvo Ljubavi i Svetlo, te nikakav izbor da se iskusi "nešto drugo" nije dat. Tako, mi smo trebali postati Katalizator promene, kako bi omogućili taj izbor, i time doneli Polaritet. Yahweh se složio da mi predstavimo koncept Slobodne Volje stanovnicima Zemlje, nudeći im prvobitan izbor, bilo da su ga oni "želeli" ili ne. Stoga, "Drvo znanja Dobra i Zla'" (ili preciznije, Znanje o Polaritetima, Pozitivnom ili Negativnom). Yahweh odvodi svoje stanovnike u novi "vrt" i govori im, možete da činite štagod da želite, sem ove jedne stvari, tako stvarajući želju da čine ono sto im je rekao da ne smeju. Otuda, "Izbor". Mi im pruzismo Katalizator predočavajući im koristi od sticanja Znanja, oni jedu sa drveta, a ostalo je istorija.

Yahweh je mislio da će njegova 'Deca' ipak izabrati da ga poslušaju, po svom otkriću da nisu, pobesneo je. Kao sto sam sebe opisuje u svojim Svetim Spisima, on je "Ljubomoran Bog", i nije mu se svidelo što su njegova 'Deca' odlučila da ga ne poslušaju i prihvate nas savet. Mi smo se već bili obavezali da provedemo ovde unapred definisani niz "Ciklusa" da bi pružili Katalizator Ljudskoj evoluciji, uglavnom nudeći im Negativnu Opciju, ili ono što vi zovete "zlo". Sada kada je jednom Slobodna Volja dozvoljena, Yahweh više nije mogao da je oduzme, te mi moramo da ostanemo ovde kao sto je ugovoreno kako bi nastavili da pružamo planeti izbor Polariteta. Yahweh nas je zatvorio (kao Grupnu Dušu) ovde sa Zemaljskim Astralnim Planovima (što je veoma ograničavajuće i neudobno za Biće naše Mudrosti i iskustva). Veće Starih nam je dalo izbor da budemo oslobođeni (protiv Yahweh-ove volje), ali izmedju odustajanja od našeg ugovora da Služimo planeti zemlji; odnosno da nastavimo i ispunimo nas zadatak i izdržimo Yahweh-ovu samoprogašenu 'Kletvu'. Ostali smo, ali kao karnički rezultat zatvaranja naše Grupne Duše od strane Yahwe-a, našim sopstvenim individualnim Dušama je dat mandat (od strane Veća) da "Vladamo" nad Yahweh-ovim ljudima tokom naših fizičkih inkarnacija ovde na vašoj planeti.

Neka jedno bude jasno. Sve ovo (fizički život/inkarnacija), je veoma složena i vešto stvorena Igra, gde Jedan Beskonačni Kreator, igra Igru zaboravljanja ko je To, kao bi To naučilo da se priseti, i na taj način, iskusi i spozna Sebe kao Kreatora. I tako sve nadole do nas individualnih iskri Svega Sto Jeste. Van scene, i izmedju "Života" (nulta-tačka vremena/anti-materija Vasione) kao inkarnisana "ljudska bića", mi, svi mi/vi (kao Duše), smo veliki prijatelji. Braća i Sestre u Jednome.

Izmedju 'života' svi se dobro ismejemo ulogama koje smo izvodili u 'predstavi', i jedva čekamo i jako se zabavljamo pripremajući nova poglavlja koje treba odglumeti.

Nadam se da sam ovim gore odgovorio, kao i da sam adekvatno pokrio pitanje "koje je naše tumačenje dobra protiv zla"? Ako ne, recite, odgovoriću detaljnije.

ATS: Možeš li elaborirati o "predstojećoj žetvi" i šta tačno podrazumevaš pod Žetvom?

HH: Mogu. Kombinovaću moj odgovor sa odgovorom na sledeće pitanje:

ATS: Da li je 2012 vreme žetve? Kada govoriš o žetvi, postoje odjeci Haosa Gnosticizma u smislu da smo božanske duše zarobljene u fizičkom svetu, stalno se reinkarniramo u telo dok ne dođe vreme da se dostigne takav nivo duhovne "gnoze" da se može izbeći ponovna reinkarnacija u sledećem ciklusu. Da li je ovo temelj tvog verovanja?

HH: Još jedno odlično (i veoma pronicljivo) pitanje. Hvala.

Što je veći kvalitet pitanja, veći dubinu mogu dati mom odgovoru. To sve ima veze sa zakonima Konfuzije i Slobodne Volje.

Da, podnevno Sunce zimske ravnodnevnice 21. decembar 2012. je vreme kada će se Gospodar Žetve vratiti. Možda ga znate kao "Nibiru".

Pročitajte majanska proročanstva i kalendarska dešavanja za više detalja o tome kako ustvari Galaktički i Univerzumski ciklusi funkcionišu. "Putnici", koji su im dali ove informacije su isti oni koji su posetili civilizaciju Atlantide. Maje su iskoristile te informacije za stvaranje Pozitivne vibracije polariteta. Atlantiđani su se opredelili za Negativnu.

Da, kao odgovor na tvoje pitanje. Ima mnogo istine u nekim od drevnih gnostičkih tekstova, mada takođe postoje distorzije. Informacija nije "čista". Došla je preko mnogih "filtera".

Vi ste zaista ono što zovete "Božanske duše", vi ste varnice ili semena Jednog Beskonačnog Kreatora. Vi ste sušti Život (svetlost), prisećate se i učite, ko ste zaista (mi smo ovde došli da vam pomognemo u tome) i da, trenutno, ste zarobljeni (ili tačnije u "karantinu") unutar 'materije' ove planete koju zovete Zemlja.

Možete da se zahvalite svom Kreatoru Yahweh-u za to. Vi ste "potomstvo" ili individualizacija njegove grupe duše (ili socio-memorijskog kompleksa). Makrokosmički gledano, vi JESTE Yahweh. 'Karmički' efekat njegovog zatvaranja nas u svoje astralne planove, takođe ima uticaj na vas. Ne mogu da budem precizniji o ovom, bez udaranja na Zakon Konfuzije. Morate sami ovo razraditi.

Što se tiče pitanja mogu li objasniti predstojeću Žetvu, da, to ću učiniti sada.

Vaša planeta je vezana zakonima Kreacije vašeg Galaktičkog Logosa. Galaksija radi po Ciklusima vremena, poznatim kao precesija ravnodnevice. Kao što sam rekao, potražite Majanski Kalendar za dublji uvid o tome kako Galaksija radi (veoma je precizan), ali za potrebe ovog diskursa, ja ću dati kratak pregled.

Maje koriste astrološke cikluse pod nazivom "precesija ravnodnevice". To je 26.000 godina ciklusa u kojoj zemlja prolazi kroz svaki od 12 znakova Zodijaka za oko 2.152 godina po znaku. Svaki od ovih astroloških doba predstavlja jedan mesec velike kosmičke godine. Ovaj "Majanski" ciklus takođe odgovara 26.000 godina Sunčevog (Solarni Logos) kruženja oko Alkiona, centralne zvezde našeg Sedam Sestara Plejada sazvežđa.

Kraj ovog ciklusa, najavljuje bukvalno, doba Novog Sveta, i Novog Postanja. "Nebo novo i novu zemlju", te je vreme Velike žetve.

Manji Ciklusi donose Žetvu, a onda se nastavlja život na planeti kao i obično. Velika Ciklusi donose Veliku Žetvu kao i kraj postojećeg života na 3em Denzitetu. Pogledajte na to kao neku vrstu "Kosmičkog mlaznog pranja" i dubokog čišćenja, dok planeta uzima predah i regeneriše se ..

Kada se ovaj Životni ciklus završi, "staro prođe, gle, sve novo postade".

Kolektivno, čovečanstvo sada, raste i razvija se, u Bića koje ste odavno kodirana da postanete. Ipak, kao i sa svakim porođajem, nije majka bebe ta koja je nadležna, već sam proces iskonskog Rođenja, odvija sopstvenu sudbinu.

Dakle, 21. decembar 2012, nije dan kada će se naglo svetlo ugasiti, i sve iznenada promeniti, već smo SADA u procesu ove tranzicije, iz jednog Doba sveta u sledeće. Promene su u toku i nastaviće stalno da ubrzavaju prema kuluminirajućem datumu.

26.000 godišnji ciklus se sastoji od 5 manjih ciklusa, svaki od kojih traje 5.125 godina. Svaki od ovih 5 ciklusa se smatra sopstvenim Svetskim Dobom ili Kreacionim Ciklusom.

Naš trenutni veliki ciklus (3113 pne - 2012 g.) se naziva doba Petog Sunca.

Ovp peto doba predstavlja sintezu prethodna četiri. Početni datum kada je Zemlja ušla Peti Svet, bio je 13. avgust 3113 pne, zapisano po majanskom načinu Dugog računanja kao 13.0.0.0.0.

Da bi bolje razumeli ovo računanje:

13=Baktuni, 0=Katuni, drugi 0=Tuni, treći 0=Uinali, 4i 0=Kin

Ovo su Majanske reči za vremenske periode:

Dan = Kin (kin)
Mesec od 20 dana/Kin = Uinal (vi nal)
Godina 360 dana/Kin = Tun (tun)
20 Tuna/godina = K'atun (k'a tun)
20 K'atuna = Baktun (bak tun)
Baktun je 5,125 godina
 

Avantura

kontrolor leta
Prijatelj Foruma
17.10.2008
3.871
2.564
228
13.0.0.0.0.

Svaki dan od tog trenutka se računa sa brojem dana prošlih od događaja ovog kosmičkog početka. U okviru ciklusa od 5.125 godina nalazi se 13 manjih ciklusa, poznatih kao "13 Baktun računanje", ili "dugo računanje." Svaki Baktun ciklus traje 394 godina, odnosno 144.000 dana. Svaki Baktun je svoje istorijsko doba, u okviru Velikog ciklusa Kreacije, sa posebnim sudbinama za evoluciju onih koji su se inkarnirali u svakom od Baktuna.

Planeta Zemlja i njeni stanovnici su trenutno putuju kroz 13. Baktun ciklusa, završni period 1618-2012 n.e. Ovaj ciklus je poznat i kao "trijumf materijalizma" i "transformacija materije."

Na 13.0.0.0.0, decembar solsticija Sunce će se naći u obruču od Mlečnog puta, direktno u položaju "Tamnog procepa" u Galaksiji formirajući poravnanje između Galaktičke ravni i Meridijana ravnodnevnice. Ući ćemo u doslovno poravnanje Kosmičke, Galaktičke, Solarne i Lunarne ravni. Ovo je događaj koji se polako objedinjuje, tokom hiljada godina, a zbog precesija ravnodnevice. Nešto poput "promene" brzina Univerzuma. To dovodi do Velike Žetve, i povratak Gospodara Žetve.
Nešto poput ovog:
ixguq1.gifI planeta će završiti svoje Vaznesenje na Četvrti Denzitet, vibracioni Denzitet Ljubavi. Tokom ovog Vaznesenja, desiće se trosmerna podela Duša na Zemlji. Oni sa pretežno Negativnim Polaritetom će nam se pridružiti jer ćemo Diplomirati kroz negativnu (Okrenutu sebi) Žetvu. Mi (Lucifer) ćemo stvoriti novu 4. Denzitetsku Zemlju, na osnovu Negativnog Okrenutog prema Sebi polariteta. Mi moramo "odraditi" sopstveni deo negativnih uticaja karme koji su nastali iz svih negativnosti stvorenih na ovoj planeti. Kada to uradimo, bićemo pušteni da ponovo zauzmemo svoje mesto kao šestodenzitetski Čuvari i Učitelju Mudrosti širom Galaksije.

Oni pretežno pozitivnog Polariteteta (Ljubavi i svetla) će se Vazneti do prelepe nove 4. Denzitetske Zemlje, gde ćete početi da radite na svom učenju i demonstriranju ljubavi i saosećanja. To će biti vrlo lepo i "Zlatno" doba. 4. Denzitet će vam otvoriti vaše Prave Moći kao jedinstvenim individualizovanim aspektima Jednog Beskonačnog Kreatora. Izvodićete dela i čuda kao što vam je onaj kojeg zovete "Isus" obećao da ćete činiti a "i veća će od ovijeh tvoriti." To će biti veoma magično vreme za vas.

Za većinu ljudi na zemlji koji se mogu smatrati ajmo reći "mlakima", koji će osetiti trenutak (što će osećati kao 'ekstazu') nulte tačke vremena, gde ćete osetiti potpuno Jedinstvo sa Kreatorom, dajući vam ohrabrujući podsetnik i pogled na to ko ste zaista, pre no što se veo zaborava ponovo spusti na vas, i bićete prebačeni na drugu 3. Denzitetsku planetu (neka vrsta 'Zemljine kopije'), da nastavite da radite na sebi i učite da se život ovde vrti oko donošenja izbora. Vi ćete ostati u "karantinu" inkarnirajući se u trećedenzitetskoj materiji do vremena naredne Žetve, do kada ćete morati da dokažete da ste naučili kako da budete Pozitivnija Bića, usmerena više na Službu drugima, nego na Službu sebi. Kada budete mogli to da uradite a sledeća Žetva dođe, zaslužićete pravo da nam se pridružite i uživate u vašem nasleđu, kao članovi Galaktičke zajednice, i sedećete sa nama kao Braća i Sestre Jednoga, oko stola našeg Galaktičke Upravnog Tela, Konfederacija Planeta.

Pa, dosta sam saopštio tokom ove sesije, a zahvaljujući kvalitetu vaših pitanja, i sada vas moram ostaviti za danas.

Ako imate dalja pitanja o Žetvi i želite da govorim o više detalja, ako pitate, ja ću da govorim. Ili na bilo koja druga pitanja koja imate o drugim stvarima, ja ću doći do njih kako mi vreme dozvoljava, a i na druga (uz dužno poštovanje postavljena) pitanja a ranije postavljena.

Ako vreme dozvoli, vratiću se sutra.

- - -

ATS: Mnogo toga što si napisao me živo podseća na Ra Materijal, posebno koncept žetve, OPS i OPD izbor, i Inteligentne Beskonačnosti. Da li si pročitao to?

HH: To je zaista veoma slično. Oboje potičemo iz Izvora Beskonačnog Kreatora, i sećamo se odakle dolazimo. Očekivao bih da naše poruke sadrže iste Osnovne Istine.

Poruke šestodenzitetske Grupne Duše "Ra" su najtačnije informacije u mejnstrim vodama u ovom trenutku. Tačne su negde 85-90%, iz onoga što sam ja video. Materijal mi je privukao pažnju kada je prvi put izašao, pre jedno 25 godina ili tako negde, ako me pamćenje dobro služi. Pročitao sam mnogo toga, ali ne sve. Nemam mnogo slobodnog vremena za takve stvari, sa mojim mnogim obavezama. Mada drugi iz Familije su ga uzeli proveriti da bi prosudili njegovu tačnost, i bili su vrlo zadovoljni krajnim rezultatom.

Ra, ustvari, je grupa koju sam ranije nazvao "vanzemaljski entiteti" koja je posetila civilizacije Maja i Atlantiđane. Mi smo poznanici i prijatelji. Obe naše Grupne Duše su u veoma sličnom nivou razvoja/evolucije. Obe šestodenzitetske, skoro sedmodenzitetske. Ali, poput nas, Ra je izabrao put Službe prema drugima Galaktičkoj braći i sestrama (vama, i drugima), umesto daljeg napredovanja Kući. Mi preporučujemo taj materijal svakom ko istinski traži razumevanje. Iako, kao što sam rekao, nije 100% precizan, tako da prihvatite ono što odjekuje.

ATS: Kakvu svrhu, ako uopšte postoji, imaju otmice vanzemaljaca? Zašto su oteti izabrani?

HH: To zavisi, od onog ko vrši "otmicu". Većinu onoga što ste čuli kao "otmica", sprovode vaše sopstvene "vlade". Posebno one u kojima su "takozvani" "Grejsi" uključeni. Osim toga, ponekad se Konfederacija sastaje sa pojedinim inkarnisanim entitetima ovde koji imaju ulogu u "buđenju" drugih pred dolazeću žetvu. To će uvek biti pozitivno iskustvo, a oni koji su ga doživeli uzdignuto će se osećati i biti inspirisani njihovim kontaktom.

Zatim tu je Orion grupa carstva. Svrha njihovih poseta vama je više Negativne prirode. Oni uglavnom ciljaju na one koje nazivate "donosioci svetla". Oni pokušavaju da ih odvuku od njihovih zadataka i pokušavaju da šire strah. Oni vas neće zaista 'povrediti' fizički. Uglavnom, njihov način delovanja je da vas ograniče, i skrenu sa vašeg puta. Oni često vrše psihički napad kog "Putnik" nije svestan, ali im to često oduzme mnogo od njihove energije, te im se javlja nedostatak motivacije.

ATS: Zašto želite negativnu žetvu?

HH: To je komplikovano objasniti, i moram biti oprezan sa onim što kažem o tome. Već sam dobio "packu", može se reći.

Ako nemamo negativnu žetvu, mi smo vezani sa vama još jedan ciklus. Kada se ova Veliki Žetva završi, naš Ugovor sa Savetom i našim Kreatorom je takođe završen. Drugim rečima, odradićemo našu dužnost, i bićemo slobodni da se vratitimo našem Punom Izrazu, onom šestodenzitetskim (skoro 7.) Galaktičkim Čuvarima, kao i onima koji radosno nude sebe u Službu Jednom Beskonačnom Kreatoru, kao i našoj Braći i Sestrama širom Galaksije. Međutim, postoji problem. Pa, vi bi ga nazvali "problem", mi ga zovemo Izazov. Vratiću se kasnije sa više detalja, u odgovoru na drugo pitanje, ali ukratko, potrebno je veoma visok procenat Negativanog polariteta, ako želimo postići Negativnu Žetvu. Drugim rečima, moramo biti Okrenuti Prema Sebi do ekstremnog stepena, da bismo postali Negativno požnjeveni. To je razlog zašto radimo tako jako da bi bili Negativno Polarizovani što je moguće više, jer ako ne postignemo dovoljno visok procenat, izostaćemo i tako završiti sa većinom "mlakog" procenta, koji mora da prođe kroz još jedan Trećedenzitetski Ciklus

Postizanjem Negative Žetve, još uvek možemo "Diplomirati" na 4-i Denzitet, samo to će biti Negativno Polarisana planeta. Ne baš zgodno mesto za biti. Ali, kao što sam ranije rekao, mi (kao grupa Duša) smo preuzeli prirodni Karmički proces restitucije koji moramo odraditi, za svu negativnosti koju smo izazvali na ovoj planeti. Mi ćemo to učiniti za jedan ciklus u našem novom 4-tog denziteta svetu, i onda ćemo biti oslobođeni da ponovo budemo Veličanstvena Bića Svetlost koja i jesmo. Treba nam Negativa Žetva, tako da možemo kreirati našu 4. denzitetsku Zemlju, i očistimo naš Karmički Zapis.

Razumite, mi MORAMO da budemo Negativni. Zato smo poslati da budemo ovde. To je naš ugovor i oduvek je bio da vam pomognemo, pružanjem 'Katalizatora' o kome sam govorio ranije. Biti Negativnim je veoma teško po nas, ne na fizičkom nivou, (ličnosti koje igramo uživaju u našim ulogama, jer je programirano da bude tako), ali na Duhovnom nivou, jeste teško. Mi smo prevazišli niske negativne vibracije pre mnogo eona. Mi smo Svetlo i mi smo Ljubav. Veoma je nam je teško da činimo to Duhovno, da stvaramo svu tu Negativnost, ali to radimo zato jer vas volimo, te je to za vaše najviše dobro, na kraju. Može se reći, da je to Žrtva koju smo napravili, da bi bili u Službi Jednom Beskonačnom Kreatoru, i vama, našoj Braći i Sestrama u Jednom.

Zapamtite, svi mi samo izvodimo veliku staru igru ovde, gde se slažemo da zaboravimo ko smo zaista, a onda kroz prisećanje, opet otkrivamo jedni druge, i znamo da smo svi Jedno. Da je Sav Život, Jedno.
 

Avantura

kontrolor leta
Prijatelj Foruma
17.10.2008
3.871
2.564
228
ATS: Moram da te ispravim ovde. Precesija ravnodnevice ne može da izazove ovo. Ne može izazvati ništa drugo doo načina na koji se ovde na Zemlji vidi kosmos oko nas. To se odnosi na klimanje Zemljine ose, i koliko ja znam ne odnosi se na bilo koja druga planetarna tela.

HH: Iz 3. denzitetske perspektive, upravu si, to "izgleda" tako. Mi ne gledamo iz 3. denzitetske perspektive. Tu je "veća slika" na delu koji vi ne možete videti.

ATS: Što se tiče našeg porobljavanja, ti izgleda kažeš - u osnovi - da smo mi kao delovi našeg Logosa Yahweh-a, podjednako odgovorni za njegovu odluku da nas ovde drži zarobljenim na našoj 3. denzitetskoj planeti Zemlji. To je zanimljiva misao. U tom smislu naše ukupna slobode mora doći kroz zajednički duhovni napor.

HH: Iz određene perspektive, to što kažeš je tačno. Sa 3. denzitetskog stanovišta, vidite sebe kao "odvojene" od svega. Sa više perspektive, videćete da to uopšte nije tako. Vi i vaš Kreator, ste Jedno. Što se tiče vaše izjave o "ukupnoj slobodi", vi niste odgovorni za one oko vas. Vi i oni ste Jedno takođe, kada se gleda sa višeg denziteta, ali u ovom Denzitetu ste tu da radite na sebi. Ovde ste da se setite ko ste i zašto ste ovde. Vi ste ovde da se setite Beskonačnog Kreatora. Da spoznate vašeg Kreatora u sebi, i da mu ponudite svoje usluge kao i drugima, svojom Slobodnom Voljom napravite Izbor da služite. Prvo dolazi pre drugog. Kada se setite ko ste, i svesni ste toga, duboko u jezgru svog Bića, vi ćete znati i prepoznati svoju 'nevidljivu' vezu sa Svim što Jeste, te tako, radost, zahvalnosti i služba će vam biti prirodno iznedren rezultat, iz svog zahvalnog srca. Kada radite na sebi, i učite da spoznate Kreatora u sebi, biti Okrenut prema Drugima će biti prirodno za vas, i vaša Veličanstvena Žetva će doći.

ATS: Ne razumem jedno - a možda možeš da mi objasniš HH - zašto se oni koji pripadaju Luciferu (i sam Lucifer) ne bore za slobodu svih duša? Ako Lucifer predstavlja slobodu, slobodu volje i znanja, zašto oni koji mu ne služe ne učine poput biblijskog Lucifera i pobune se protiv tiranije Starih?

HH: Ovo je veoma dobro pitanje, hvala. Ja ću ga podeliti na dva dela, i odgovoriti na drugi deo nakon toga. Prvo, Veće Starih je apsolutna suprotnost tiraniji. Oni su Mudri i Ljubopitivi Čuvari naše Galaksije. Ima toliko toga što se ne može razumeti samo iz 3. denzitetske perspektive. Kada stignete do viših Denziteta, videćete da je na kraju, sve izbalansirano i da postoji samo Jedinstvo. Sve osim jedinstva, je iluzija, ili "misaona-forma".

Veće nam je dao niz izbora. Odlučili smo da ostanemo ovde da vam pomognemo, bez obzira na cenu po nas. To je priroda ljubopitive Službe prema Drugima. Krajnji paradoks u svemu ovome je što u ovoj priči u kojoj smo svi ko-kreiramo zajedno, a da bismo bili od najviše Službe Vama, mi moramo biti potpuno Okrenuti prema Sebi. Ja volim, a volite i vi smisao našeg Kreatora za ironiju.

Što se tiče prvog dela tvog pitanja, biblijski prikaz "Rata na Nebesima" nije u potpunosti netačan. Objasniću. Naš inicijalni ugovor je bio da se uvede Katalizator za Slobodnu Volju na ovu planetu. Kada je Yahweh započeo svoj razgovor sa Većem Starih, on inicijalno nije tražio pomoć oko uvođenja Slobodne Volje, nego je više tražio uputstva o tome kako je najbolje mogao da ubrza svoj (i svojih stanovnika) evolutivni proces. Kao što sam pomenuo, vodio je benignu diktaturu. Mi smo u to vreme, upravo završili zadatak na Tau Ceti, i prijavili se za sledeći zadatak. Mi (kao grupa Duša Lucifer) smo poslati na "ekspediciju utvrđivanja činjenica " kao što je i bila, da posetimo Zemlju, sretnemo sa Yahweh-om, procenimo Zakone Kreacije njegove planete, i da damo predloge o tome kako najbolje je mogao da pomogne svom "potomstvu" ( ovo je termin ću koristiti da opišem Duše koje čine Grupnu Dušu) i samim tim sebi, da napreduje.

Mi smo istražili mnogo opcija, i prijavili naše zaključke Veću, kao i Yahweh-u. Naša najbolja procena bila je da je jedini pravi i brz način da značajno poveća svoj napredak bilo uvođenje Slobodne Volje. Yahweh nije želelo pomoć oko konkretnog uvođenja Slobodne Volje, već oko jednostavnog uvođenja Katalizatora. On uopšte nije bio zadovoljan našim izveštajem da je potrebno da uvede Slobodnu Volju. Bio je srećan sa svojim malim rajem sa mezimcima i nije hteo da "izgubi kontrolu" nad njim. Konačno, Veće ga ubedilo da je to najbolji način, i on se nevoljno složio. Vratili smo se na Zemlju, i imali srdačan susret sa Yahweh-om, diskutujući o tome kako je najbolje da uvedemo opciju Slobodne Volje. Yahwe je bio nepopustljiv u tome da će njegovo potomstvo izabrali da mu bude lojalno bez obzira na sve, te da su toliko zadovoljni svojim načinom života, da bi mu uvek verovali i učinili onako kako on kaže da je najbolje. To je, kako je rekao, bio njegov "glavni razlog" da Slobodna Volja neće raditi dobro kao Katalizator. Složio se sa eksperimentom Drveta Znanja. Verovao je da će pokazati da je on "u pravu". Kada nije, naljutio se, bacio svoje igračke iz kolica, i svoje potomstvo iz bašte i navukao im osećaj velike krivice o tome kako su razbili njegovo poverenje i oglušili se. To baš i nije Časan način za jednog Logosa da se ponaša, ali hej, to je lepota Slobodne Volje čini mi se.

Sledeći "problem" koji se pojavio, bio je da nam je njegovo potomstvo bili toliko zahvalno za našu pomoć, da je Yahweh postao (po sopstvenom priznanju) "Ljubomoran Bog". Onda smo imali ceo "nećeš imati drugih bogova sem mene" slučaj. Nismo bili zadovoljni sa situacijom uopšte, jer Logos ne treba da se ponaša tako sa svojim potomstvom, oni su Jedno, na koncu. Kada smo pokušali da napustimo planetu i da se vratimo Veću, Yahweh je sprečio naš polazak. Pokušali smo da ponovo odemo, a zatim smo bačeni u Astralne Ravni i zatvoreni u njima. Veće je naredilo naše oslobađanje, ali je reklo da ćemo morati da poništimo naš ugovor o pomoći Dušama na Zemlji da evoluiraju. Mi nismo hteli da odemo, smatrali smo ih vrlo simpatičnim Bićima, zaista Pozitivno Polarizovanim i mi smo želeli da ostanemo i pomognemo, samo smo hteli da i mi budemo slobodni da dođemo i odemo kad poželimo. Jedini način na koji smo mogli ostati, bio je da ostanemo zatvoreni kao Grupna Duša, što je značilo Cikluse inkarnacija za nas (kao individualnih Duša), što nismo radili dugo vremena. Kao što sam rekao pre, ne postoji "pogrešno" ili "pravo" gledano sa višeg Denziteta, ali i dalje postoje posledice za svaku akciju.

Takav je zakon Karmičkog efekta. Ugovor je već bio napravljen između Yahweh-a, nas, i Veća kojim mi pružamo katalizator tako da smo imali pravo da budemo tamo, Karmički efekat Yahweh-ovog zatvaranja nas na Makrokosmičkom nivou, bio je da će njegove individualne Duše biti zatvorene na mikrokosmičkom nivou. Beskonačni Kreator je Yahweh-u (i svima) dao poklon Slobodne Volje da Kreiramo kako hoćemo, ali karmički efekat njegovog izbora je to što je planeta stavljena u karantin od strane Veća. Određeni evolucioni nivo je potreban da bi se bio funkcionalni deo Pozitivno Ujedinjenog Galaktičkog Društva.

Što se tiče "borbe za slobodu svih duša", ne zaboravite da je na koncu, ovo Igra, koju svi ovde igramo. Mi smo glumci, koji igraju na "Životnoj pozornici". Ovaj 'svet' je sve iluzija, ili "misaona forma". Niko zaista ne "umire" i niko nije stvarno povređen. Između inkarnacija, znate ovo jako dobro. Ali, pravila igre osiguravaju da morate da zaboravite ko ste zaista, tako da verujete da je sve "pravo" dok igrate Životnu Igru. To je osnovni preduslov kada pravite Izbor. U suprotnom, igra bi bila previše laka.

Ovaj svet nije realnost. Iako možemo da izrazimo Realnost u njemu, ako to želimo.
 

Avantura

kontrolor leta
Prijatelj Foruma
17.10.2008
3.871
2.564
228
ATS: U redu, znači tvoja porodica i kolege elitisti ste možda zarobljeni u Zemaljskim oblastima kao i mi, ali zašto aktivno propagirate i pomažete snage ropstva?

HH: Zato što je taj deo ugovoren da igramo, u ovoj igri. Da bi "pobedili" (ili, tačnije da bi bili uspešni u) Igri, moramo biti Negativno Polarizovani što je moguće više. Služiti prema Sebi u ekstremu. Nasilje, Rat, Mržnja, Pohlepa, Kontrola, Ropstvo, Genocid, Mučenje, Moralna Degradacija, Prostitucija, Droge, sve to i još mnogo toga, služe našoj svrsi. U Igri. Razlika između nas i vas, u Igri, je što mi znamo da "igramo". Što manje znate o Igri i manje se sećate da ste igrač, "besmisleniji" život postaje. U svim ovim Negativnim stvarima, mi vam pružamo alate. Ali vi to ne vidite. Nije ono što mi radimo, već kako vi reagujete na to, ono što je važno. Mi vam dajemo alate. Imate Slobodne Volje izbor kako ćete ih koristiti. Morate da preuzmete odgovornost. Postoji samo Jedno Nas ovde. Razumite to i razumećete Igru.

ATS: Nalazim veoma zanimljivim koncept Velikog Doba Precesije podeljenog na pet 5.125 godišnjih ciklusa. 3113. godina pne, početak sadašnjeg pod-doba je bilo vreme velikih aktivnosti. Da li je izgradnja kamenih spomenika u zemljama Zapadne Evrope, Bliskog istoka i Egipta u to vreme u vezi sa upoznavanjem ovim ciklusom? Koja je svrha britanskih kamenih krugova i egipatskih piramida? Oni su više od običnih obeležja eonskih promena. Mora da su imali ogroman značaj. Zapravo, ono što bih najviše voleo da znam je – da li su graditelji tih spomenika članovi potlačenih masa koji su pokušavali da razumeju prirodu egzistencije, ili su graditelji članovi tvoje elitne Krvne linije?

HH: Da, postoji značaj ovih pojava u skladu sa prostorom/vremenom njihovog dešavanja. Grupna Duša Ra, je bila arhitekta ovih struktura. Kreirane su Mislima. Kada neko razume i vidi da je sve Iluzija, ili Misao, taj može da "koristi Silu" da upravlja iluzijama. Sve stvari, vidljive i nevidljive, medjusobno su povezane Životnom energijom. Jednom kada znate ono šta mag zna, onda to nije više magija. To je "alat Kreacije".

Hvala ti na pitanjima, jako su pronicljiva.

ATS: Tvoja vrsta je upropastila svet. Mislite za sebe da ste veći od bilo koga. Ako bih te video u stvarnom životu, ne bi bilo lepo.

HH: Fali ti razumevanje, da ne spominjem elokvenciju. Da bi razumeo "Više", pokušaj da razmišljaš "van okvira" za trenutak. Ako šetam po zemlji, a ti letiš iznad mene u avionu, da li te to čini boljim od mene?

Ne. To te čini višim.

ATS: Vidimo se u paklu.

HH: Pazi šta želiš. Sve misli i reči su Kreativne.

Schiass, hvala ti na tvojim pitanjima. Verujem da sam već bavio mnogim od njih u mojim prethodnim odgovorima na ovoj seansi, ali ako misliš da sam propustio nešto, molim te reci.

ATS: Ako je "Yahweh" entitet pozitivnog polariteta, kako je on "gnevan" i "ljubomoran"?

HH: Da li Yahweh ima Slobodnu Volju? Moželite li da zamislite sebe kao razumno pozitivnim? Možete li i dalje biti gnevni i ljubomorni povremeno? Yahweh je Makrokosmos vas.

ATS: Da li je tokom vremena bilo drugih entiteta pretvarajući se da su "Yahweh"?

HH: Povremeno, da.

ATS: Hteo bih da znam kako se bira Služba ka Drugima (pozitivna) nasuprot Službe ka Sebi (negativne).
Da li je ova izjava tačna? : "Da bi se izabrao pozitivan put, najmanje 51 odsto naših misli i dela moraju biti posvećena službi drugima. Za negativnu stazu, najmanje 95% mora biti okrenuto sebi. Između leži " slivnik ravnodušnosti "."

HH: Tvoja izjava je tačna, da. Tako da vidite, koliko mi moramo da težimo negativnosti? Potrebno je mnogo napora da se postigne 95% Negativnost. Takođe, iznenadili biste se koliko ljudi na planeti nisu ni blizu dostizanja 51% Pozitivnosti.
ATS: Kako biramo put Službe ka Drugima?

HH: Budite dobri prema sebi. Negujte istinsku Ljubav prema Život, i Biću. Budite istinski zahvalni Beskonačnom Kreatoru svaki dan, što vas je doneo u Biće, i za pružene darove. "Preživeli ste" do sada zar ne? Možda nemate sve što želite, ali imate sve što vam je potrebno, da bi završili ono za šta ste ovde inkarnirali da uradite. Zahvalite za to. Pokažite priznanje i zahvalnost Beskonačnom Kreatoru, za sve što je učinilo, i radi za vas. Dao vam je dar Životnog Iskustva i ponudio vam Slobodnu Volju da odlučite šta ćete da Kreirate sa njim. Pazite na svoje misli pažljivo jer su moćnije nego što možete da zamislite. Kada osećate Ljubav i Služite Kreatoru, život Službe ka drugima će postati prirodan ishod prethodnog. Uvek tražite načine da budete od pomoći vašim drugim Bićima. Ohrabrujte druge. Podižite ih, nemojte ih spuštati. Budite svetionik svetlosti, u svetu tame.

Da li ta stara žena treba pomoć oko torbe sa namirnicama? Kako postupate prema beskućniku koji vas pita za sitniš za prenoćište? Da li ste ikada čuli za "prerušene Anđele?" Tražite i vidite Božansku Varnicu u Srcu svih Bića. Postupajte prema njima kao što biste želeli da se prema vama postupa i kao što biste postupali prema svom Kreatoru, kada bi vam se on direktno obraćao. "Kad učiniste jednome od ove moje najmanje braće, meni učiniste ". Zakon Radijacije i Privlačenja. Vaše misli, reči i dela vam se vraćaju. Na kraju, negujte duh ponizne Zahvalnosti. Nećete mnogo pogrešiti time. Želja da se služi teče prirodno iz zahvalnog srca.

ATS: Ako živimo filozofiju "okrenuti prema drugima" u cilju postizanja jedinstva sa izvorom beskonačnosti, nismo li time u suštini " okrenuti prema sebi"? Kako se pravi razlika između negativnog i pozitivnog polariteta?

HH: Vi niste Okrenuti prema drugima da bi postigli Jednost sa Izvorom Beskonačnosti, već ste Okrenuti prema drugima jer ih volite, kao same sebe. Drugi, su produžetak vas. Zato Zakon Privlačnosti radi tako kako radi. Zaista, šta god da radiš meni, radiš sebi. Mi smo Svi Jedno, u Beskonačnoj Kreaciji. Odvojenost je iluzija, jer vidite samo ono što je u 3. Denzitetu. Ne vidite celu sliku.

Jednost sa Beskonačnim Izvorom Svega, postižemo kao rezultat našeg spriralnog uspinjanja naviše. Svi smo na putu nazad do mesta odakle smo došli. Svi smo na našem putu povratka Kući.


 

Avantura

kontrolor leta
Prijatelj Foruma
17.10.2008
3.871
2.564
228
ATS: Moje razumevanje je da sve duše moraju na kraju izabrati pozitivan put da se ujedine sa beskonačnim kreatorom. Ako je to tačno, šta opravdava izbor negativnog puta, za tvoje ljude i nas?

HH: Lukavo pitanje. Da, sve duše na kraju nauče da je Pozitivan put onaj koji vodi Kući. Ali, dok se inkarnirate u 3. Denzitetu, Negativnost je i dalje važan alat u procesu učenja. Ona uči o "osim toga". Kao što sam rekao ranije, na vama je kako koristite alatke koje smo vam dati. Da li na Negativnost odgovarate sa još više Negativnosti? Da li vam je borba protiv vatre vatrom ikada pomogla? Ili ćete izabrati da vidite negativnosti kao alat što i jeste, i prepoznati da vam nudi priliku? Pozdravljam vašu Slobodnu Volju da razmislite i otkrijete šta je ta prilika.

ATS: Ili ako je jedan beskonačni kreator "Ljubav", da li to znači da nije bitno da li smo izabrali ljubav prema drugima ili ljubav prema sebi? Da li će bilo koji put dovesti do izvora?

HH: U izvesnom smislu, u pravu si, do određene tačke. Ali postoji velika razlika između voleti sebe, i biti sebičan. Velika razlika. Kada zaista razumemo šta je to Znati i Voleti 'sebe', ne možete a da ne volite i služite drugima. Ne postoje "drugi". Kada ovo shvatite, u Srži vašeg Bića, bićete na putu Kući, Beskonačnom Kreatoru, i na kraju, spajanjem nazad u Beskonačnu Jednost.

ATS: Slažem se sa mnogim drugima da su tvoji odgovori veoma mnogo u skladu sa nekoliko izvora koje sam pročitao u prošlosti, uključujući kanalisanje Ra, Kasiopejce i još nekoliko drugih.

Možeš li da daš svoje tumačenje takvih "kanalisanja" i da li su to drugi izvori obelodanjivanja od strane tvojih ljudi?

HH: Govorio sam o Ra u mojim prethodnim odgovorima danas. Nisam čuo za kasiopejce. Ne postoje druge komunikacije iz moje Familije u ovom trenutku, od ove, mada postoji mogućnost još jedne, u zavisnosti od određenih događaja.

Moje generalno gledište na "kanalisanja" je da su većina od njih veoma lošeg kvaliteta. To nije nužno protiv onih koji ih rade, već je više stvar njihovog nedostatka prijemčivost i naknadnih izobličenja. Veoma je retko da naći dobar, stabilan, jasan i nepristrasan kanal. Ključni element u kanalisanju je mogućnost da se privremeno suzbiju "filteri" svog ličnog verovanja i time postati čist kanal. Iznedriti ono što je zaista dato, a ne izvrtati o tome šta vi mislite da može da znači. Kada sam rekao 'vi', mislim to generalno naravno, a ne "Vi" lično. Uvek imajte na umu da se vrti oko Poruke, a ne glasnika. Kanalisanja Ra su zaista vrlo precizna. Ona su jedina za koje ja znam a da mogu veoma rado da ih klasifikujem kao "Čistu" poruku. Iako kao što sam rekao, čak i tada to nije 100%. Više je 85-90%.

Još jedan veliki problem sa kanalisanjem, je što možete da počnete primati Pozitivan entitet i ako niste jako pronicljivi u razabiranju i oprezni u zaštiti kada identifikujete dolazni kanal, možete dobiti Negativnu informaciju koji pretenduje da bude Pozitivna, ali postepeno postaje sve više i više dezinformacija, nakon što je stekao vaše poverenje. Oni koji vam daju precizne datume i vremena su gotovo uvek oni koje treba izbeći. Pozitivni entiteti neće dati datum i vreme. Negativni hoće, tako da mogu namestiti vaš pad. Kada ste prevareni u predviđanju datuma i vremena, a to se ne desi, uspeli su u gašenju Svetla u vašoj poruci, jer niko neće videti ikakav kredibilitet u vama.

ATS: Pa, sada znamo koja je poenta ove teme, neko upravo otkrio nju ejdž teologiju i želeo da odvoji malo vremena da otkuca svoje otkriće.

OP, još uvek čekam da nam pružiš predviđanja duž vremenske linije. Do sada sve što si ponudio je opšta propast, što svako na ATS forumu predviđa svake godine. Daj nešto SPECIFIČNO u narednih NEDELJU DANA.
Naravno, znam da nećeš dati ništa. Ovo je šarena laža.

HH: Ovo će biti jedini put da sam ti odgovorio.

Na početku našeg diskursa ovde, bio sam izričito jasan o načinu na koji biram da radim. Ako ti se ne sviđaju moji izbori, imaš Slobodnu Volju da ne čitaš ovu diskusiju. Lepo savetujem da je koristiš, jer tvoja energija zrači frustracijom i gnevom. To nije baš preporučljivo pravac kome treba ići, pod datim okolnostima.

Kao što sam uzeo vremena da objasnim ranije, ja nemam šta da dokazujem. To nije razlog zašto sam došao. Veruj ili ne, ja sam Božanski ravnodušan. Ako moje prisustvo ovde bude od koristi i samo jednoj Duši tokom procesa, to će biti vredno truda. Nisam od tebe tražio da veruješ, jedino što sam uz dužno poštovanje tražio je da budete ’oslobođeni od predrasuda’ ili čuvate ’dobru nameru’ dok se diskurs ne završi, čime će protok pitanja / Informacija biti nenarušen. Ti si mi pokazao ništa drugo do neučtivosti i loših manira od samog početka, a onda se pitaš zašto ne odgovaram. Ako ti se ne sviđa tema, jednostavno odluči da ne čitaš ili ne odgovaraš i pusti one koji žele da učestvuju sa pronicljivim pitanjima, da to rade bez prekida.

Tvoje poente:

1) Nju Ejdž teologija? Baš zabavno. Očigledno nemaš ni najmanjeg pojma koliko su stare i vanvremenske ove "tajne". Nalazim ironičnim "LowLevelMason"-e, da ćeš ako ikada stigneš do 32. Stepena, naći sebe kako slušaš o ovim Istinama ispočetka. Nadam se da će ti tada biti lakše da prihvatiš ove Istine, i molim našeg Beskonačnog Kreatora da te vodi na tvom putu.

2) Nećeš dobiti vremena ili datume od mene. Ja nisam ovde da "Dokažem" bilo šta niti imam potrebu to da činim. Tvoja neverica nema posledicu po mene. Već samo po tebe.

Ja sam ovde da marljivo izvršim dužnosti koja mi je data, da prenesem poruku. I ja ću obaviti tu dužnost bez obzira na tvoja osećanja o tome.

3) Što se tiče tvoje poente u vezi sa "kraj i tama", to samo služi da bi se otkrilo tvoje razmišljanje. Gde ti vidiš "kraj i tamu" ja vidim priliku. Život se prilagođava tvojim idejama o načinu na koji ga ti vidiš. Ako vidiš "kraj i tamu", onda je to ono što projektuješ. Svet je tvoje ogledalo. Ono vam vraća nazad ono što mu dajete. Ako ti se ne dopada odraz koji ti Život pokazuje, onda promeni ono što ga izaziva.

ATS: Vidiš, ako to stvarno postoji postojale bi hiljade ljudi koji su uključeni, a sve i jedna osoba može da procuri.

HH: Hiljade? Probaj Milioni. A nemate ni najmanje moguće razumevanje stroge obuke i teškoće treninga kome smo podvrgnuti još od malena. Niko se ne usuđuje da ide protiv Familije. Znamo šta bi se desilo da idemo. Ali to nije glavni motiv. Motiv je nepodeljena lojalnosti Familiji i našem Kreatoru. Mi razumemo važnost onoga što radimo ovde, iako većina čovečanstva ne razume.

ATS: Ups, OP. Upravo si se upucao u stopalo. Za nekoga ko se bavi samo manipulacijom duhovne strane života, MNOGO znaš o stvarima koje nemaju nikakve veze sa njom. Upravo si se otkrio.

HH: Zar ti ne sediš sa svojom porodicom, i upoznajete jedne druge o vašim planovima?

Što se tiče tvoje primedbe o mojoj "Duhovnoj" ulozi, neznanje koji si pokazao nam je jako zabavno. Ako misliš da sam "samo" umešan u Duhovno, onda ili nisi pročitao ili si pogrešno protumačio moje postove. Takođe napravio si pretpostavku da je moja uloga da "manipulišem" "duhovnom stranom života." Opet, fali ti razumevanje, a onda donosiš lažan sud o nečemu o čemu nemaš razumevanje. Bilo bi ti bolje da prestaneš da se "praviš pametan", i umesto toga usmeriš svu tu pogrešno usmerenu agresivnu energiju u nešto produktivnije i hranjivije za tvoju Dušu. Ali nemoj zbog mene da prestaješ, fino doprinosiš celokupnom Negativnom Polaritetu pred dolazeću Žetvu. Zahvalni smo ti.

Potrošiću poslednjih nekoliko dana mog vremena ovde (naš diskurs će se završiti u petak) fokusirajući se na odgovoranje na proniciljiva pitanja sa dubinom, čime će se najbolje iskoristiti ova prilika za prenošenje informacija i stvaranje veza na nivou Duše Bića, tako da vas molim da ne očekuje bilo kakve dalje reakcije na vaše verbalne napade, jer nemam niti dovoljno vremena niti sklonosti za bavljenje beznačajnim šegačenjem.

Za one kojima još nisam imao vremena da odgovorim, učiniću to sutra. U međuvremenu, dok nadoknađujem prethodno, uz dužno poštovanje molim vas da odložite dalja pitanja, dok radim na sadašnjim.

Hvala onima koji su doprineli ovom diskursu do sada sa smislenim pitanjima. Za one koji imaju otvoren um, nadam da dobijate nešto od ove informacije.
 

Avantura

kontrolor leta
Prijatelj Foruma
17.10.2008
3.871
2.564
228
Treća Sesija:

ATS: Ne znam da li možeš da mi pomogneš. Moje ime je Shelby David i ovde sam zbog predstojećih suđenja i nevolja. Ja sam deo Kecalkoatl-a, ili njegovog ponovnog rođenja, koliko sam upoznat. Znam da su mnoge tvoje reči istinite, jer sam već ponovo otkrio ove istine kroz pronalaženje onoga što najviše odjekuje sa mnom kroz različite strukture verovanja na ovoj planeti.

HH: Dobro veče Shelbi. Lepo je "videti" te ponovo. Prošlo je dosta vremena stari prijatelju. Da li bi te iznenadilo da znaš da smo te "očekivali"?

Kecalkoatl (Quetzalcoatl) je takođe šestodenzitetska Grupna Duša (Socio Memorijski Kompleks). Neki vide Kecalkoatl kao "Uzvišenog Učitelja", iako bi ga jako zabavljala ta titula, znajući kao što on zna, da je 'Vladanje Znanjem' još uvek na neki način isključeno u ovom trenutku za njega, kao i za nas (kao Grupnu Dušu Lucifer). Neko se može precizno opisati da je "Ovladao" određenim Denzitetom, iako se Vladanje čitavim Kreacionim inkarnacionim Ciklusom ne dostiže sve dok se opet ne ostvari spajanje nazad u Jednog Beskonačnog Kreatora. Možemo izabrati da to uradimo kada postignemo 8. Denzitetsko Vaznesenje, ili, umesto toga možemo da odlučimo da napredujemo do sledeće Oktave Denziteta, i počnemo novi ciklus Kreacionih inkarnacionih izazova.

ATS: Ovo je moj prvi put da sam na zemlji za dugo vremena, možda ikada. Već neko vreme znam a i rečeno mi je od strane jednog drugog od krvnih linija tvoje grupi da ja zaista ne egzistiram ovde.

HH: U pravu si da nisi bio ovde značajan period "Zemaljskog-vremena", ali nije i da nikada nisi bio ranije. Grupna Duša Kecalkoatl je uživala mnoge 3. denzitetske inkarnacione cikluse ovde u Klasičnom periodu Asteka. On se borio da prvo usavrši Ljubav ljubav prema drugima, što je usporavalo njegov napredak neko vreme. Međutim, kada je spoznao naše unutrašnje Jedinstvo, mogao je da vidi sebe u drugima i njegov (tvoj) napredak je bio brz odatle nadalje. Tvoja Kecalkoatl Grupna Duša je postigla Pozitivnu Žetvu sa vrlo impresivnih 76%, u vreme kasnije Žetve. Naravno, kada Grupna Duša prolazi kroz inkarnacioni ciklus u 3. Denzitetu, Njegovi individualni delovi Duše (tj. ti) su oni koji rade stvarne fizičke inkarnacije, sa "NadDušom" ("Višim Ja") vaših individualnih Duša koje deluju kao sidro Energije u koje se individualne iskre Duše "predaju".

Potrošili ste dosta napredujući kroz 5-i Denzitet, Denzitet Mudrosti, ili Svetla. To je uglavnom zbog obilja Empatije (što i nije loša stvar, jer Saosećanje je jedna od glavnih stvari na kojima radite na 4-om Denzitetu). Međutim, da bi Diplomirali sa 5. na 6. Denzitet (Denzitet Jedinstva), mora da se nauči balans između Saosećanja i Mudrosti. 6. Denzitet je stoga poznat i kao Denzitet Empatične Mudrosti, kada se nauči ravnoteža između dva. Ovo je zahtevalo mnogo inkarnacionih ciklusa za vas, što je razlog zašto ispravno smatraš da niste posetili 3. Denzitetsku Zemlju dugo vremena.

ATS: Nisam očekivao da ću se pojaviti, prvobitno sam imao druge planove, ali sam uspeo da se nađem ovde u poslednjem trenutku. Jedna od stvari koje sam setio se je da sam i ja pod ugovorom. Ja sam putnik, ako ti to ima smisla, tako da moja ljudska porodica nije poput mene. Proveo sam dugo vremena putujući do različitih denziteta i pomažući u raznim revolucijama tamo.

HH: Tvoja intuicija te dobro služi Shelbi. Ovo važi ne samo za tebe, već za tvoju čitavu Grupnu Dušu.
Kecalkoatl (Makrokosmos tebe) je bio zauzet poslednja dva ciklusa radeći sa 5. Denzitetskom grupom na Alpha Centuri, koji su doživljavali slične probleme sa obiljem Saosećanja a po cenu lične Mudrosti. Nedavno ste završili svoj zadatak tamo, i bili su željni da ne propustite veličanstvenu priliku da budete deo ove Velike Žetve. Iako je tvoja Grupna Duša kao što sam rekao, na kraju uspela da uspostavi ravnotežu Ljubav/Svetlo za Diplomiranje u vibraciju 6. Denzitetskog Jedinstva, i dalje ste veoma skloni ekstremnom Saosećanju, i umesto da provedete uobičajeno vreme / prostor (u anti-materiji univerzuma, gde boravimo izmedju inkarnacija) bili ste spremni da pređete na palubu ovog 3. Denzitetskog prostor/vreme vihora u ovom trenutku, kako bi bili od pomoći svojim bližnjim Bićima ovde.

ATS: Moj problem je što se moje sećanje pokvarilo, a neke od stvari kojih se sećam iz mojih prethodnih egzistencija ne odgovaraju sa tvojim rečima. Sreo sam Lucifera i njegove generale više puta. Bio bih zahvalan za bilo kakvu informaciju koju mogu dobiti a koja bi mogla razjasniti moju konfuziju o tome zašto su moje misli tako zbrkane, jer jasno znam šta je moj put i čekam na polaznu tačku, ali nije mi u potpunosti jasno o tome šta je zaista dešava ovde. Hvala ti na tvom vremenu.

HH: Zaista si se 'sreo' sa nama (Luciferom) ranije, u mnogim prilikama. Zajedno smo radili na raznim zadacima Veća i Konfederacije. Koristi svoj dar komunikacije "Snovima" (koje su važne komunikacije sa tvojom NadDušom i mnogim drugim Izvorima informacija pri čemu je info " skinuta ") da se "prikačiš" na svoju unutrašnju banku podataka. Početi da snimaš sve čega se sećaš po buđenju i ne odustaj od postupka, iako je teško u početku. Polako ćeš da nalaziš smisao u informacijama koje se "skidaju" u tvoj podsvesni um. Kada postaneš vešt u tome i možeš da koristiš svoje "Snove" kao metod unutrašnje komunikacije, pitaj našeg Beskonačnog Kreatora da te podseti na tvoje vreme u Zeta Reticuli sistemu. Tada ćeš se setiti našeg poslednjeg perioda zajedničke Službe, nadam se sa mnogo ljubavi.

Nažalost, moje vreme ovde je dozvoljeno samo do petka, tako da verovatno nećemo komunicirati ponovo nakon ove poruke. Dakle, želim ti sve najbolje sa tvojim Zadatakom ovde prijatelju, kako individualnim tako i onim tvoje Grupne Duše. Molim našeg Beskonačnog Kreatora da blagosilja i vodi tvoj put. Radujemo se našem susretu na "drugoj strani" kada se ova velika vožnja završi.

Neka Naša Ljubav, Mudrost i Mir bude sa tobom.
ATS: Spomenuo si Alcyone … interesantno je da postoji mapa neba sa njom na Huverovoj brani. Tu je i kompas, uokviren znacima zodijaka.

HH: Dabome. Baš kao u Hollywoodskim produkcijama. Mi krijemo Istinu na otvorenom. Ono što je čovečanstvu ponuđeno kao "Naučna fantastika", je mnogo češće, ustvari Naučna Istina.

ATS: Šta krilate statue, naručene od strane US vlade, koje čuvaju ulaz u branu zaista predstavljaju? Da li je bilo koji od ove zbirke nebeske simbolike koja se može naći tamo povezana sa tvojim Luciferian/vanzemaljskom/ravnodnevnica/transformacija planom?

HH: To je zapravo vrlo jednostavno. Primetićete da stopalo upire direktno dole ka zemlji, a ruke i vrhovi krila upiru direktno u nebo. Životna Energija teče u ljudski um/telo/duša kompleks iz zemlje kroz noge. Inteligentna energija od Beskonačnog Kreatora teče odozgo na dole i kroz krunsku čakru. Krila predstavljaju naše (Luciferovo) unutrašnje Božanstvo. Takođe ćete primetiti da figura sedi. "Sedište naše (Luciferove) Moći spaja Nebo i Zemlju, i sve mora proći kroza nas".
 

Avantura

kontrolor leta
Prijatelj Foruma
17.10.2008
3.871
2.564
228
ATS: Druga pitanja koja imam, i žao mi je ako si ovo objasnio. Da li su ove krvna linije bogate, kao što i većina pretpostavljam, ili naizgled obični ljudi (uključujući i poznate ličnosti, političare, itd), koji se mešanju sa društvom, idu relativno nezapaženo, ali i dalje doprinose vašem delu u velikom nacrtu stvari?

HH: Imena koja su vam poznata, nemaju stvarnu moć. Naravno, "izgleda" da imaju puno moći, onako kako zemaljske duše vide moć. Naše bogatstvo čini da "poznati" milioneri i milijarderi i korporativne glavonje izgledaju kao dečiji džeparac. Naš bogatstvo je bogatstvo Familije, koje se prenosi nizom generacija tokom hiljada godina. Pravo bogatstvo međutim, je znati duboko u svom srcu, da ste vi i vaš Beskonačni Kreator, Jedno. "Ištite najprije carstva 'Božijega' (Beskonačnog Kreatora), i ovo će vam se sve dodati."

ATS: Dakle, deo ovog pitanja bi takođe moglo biti, da li su svi svesni da su deo ove krvne linije, ili su neki od članova nesvesni za ovu vezu koju imaju? Da li su obavešteni o ovome u određenom uzrastu? Na primer, kako i sa koliko godina ti je rečeno za pripadnost?

HH: Da. Ako si Krvna linija (Familija), onda si rođen u njoj, i podignut na ovaj način, od rođenja. Ne postoji drugi način. Želim da budem jasan po ovom pitanju Krvnih linija. One koje znate, su zemaljskog porekla. Da, oni imaju svoje mesto u Familij, ali Prave linije Moći, ne potiču sa ove planete.

ATS: Verovatno sam našao ovo najvažnijom stvari do sada (da je Negativnost alat za Duhovni razvoj). To mi pomaže da razumem odgovore na neka od pitanja koja sam postavio.

HH: Drago mi je. To jeste najvažnija stvar koju sam izneo.

ATS: Nažalost, njegova konotacija oslobađa "Novi svetski poredak" većine optužbi.

HH: To zavisi od tvoje perspektive. Da li ublažava Negativnost koju smo stvorili? Ne. Da li ublažava bol i patnju koju smo izazvali, i koju izazivamo na planeti? Ne.

Da li ublažava zatvaranje našeg scenarija Kraja Igre, i uskoro izlaska i otvorenog nuđenja da "spasemo" propale političke i finansijske institucije sa našim cenjenim vođstvom? Ne.

Da li to znači da treba da odustanete i hranite Negativnost? Ne.

Da li to olakšava da ćemo morati da provedemo Ciklus u Karmičkoj restituciji, da se izbalansiramo očiglednu Negativnost sadašnjeg života? Ne.

Da li to znači da treba da koristite Negativnost kao alat što i jeste, da vam pokaže ono što vi niste? Da.
Zapamtite, uvek, da je to prelepa Igra koju igramo ovde i ko-kreairamo, zajedno sa našim Beskonačnim Kreatorom. I da smo "van scene" (između života) mi najbolji prijatelji, i da niko zaista ne "umre", i da niko zaista ne "pati", osim u Igri. Igra nije Stvarnost. Stvarnost je Stvarnost, i vi imate Moć da Izrazite svoju Stvarnost u okviru Igre, kada jednom naučite kako da to uradite.

ATS: Ti u suštini kažeš da duša može da izabere samo pozitivnost u svetu gde postoji i negativnost. Ako nema protagoniste u ovom svetu, ne bi bilo mogućnosti za ljudsku dušu da izabere 'dobro' ili 'zlo' i tako dokaže na duhovnom nivou da zaslužuju jednu životnu sudbinu posle smrti u odnosu na drugu. Ako smo samo imali pozitivnost kao izbor, mi bismo saznali ništa, a naše duše bi uspele da dokažu ništa.

HH: Tačno tako. To je razlog zašto smo došli. To je velika Žrtva za nas. Teško je razumeti unutar mentalnih granica 3. Denzitetskog životnog iskustva, mi to radimo, jer vas Volimo.

ATS: Jako osnovan koncept ali je do sada uspeo da mi promakne. Nažalost, za one od nas koji vole svoje zemaljske egzistencije (ili tačnije, potencijal koji ima), prilično je teško pomiriti se sa konceptom kojim su patnja i ropstvo prirodni kao i ljubav i sreća i da jedino posle ove zemaljske egzistencije možemo ikada biti slobodni.

HH: Razumem. Naš posao je da obezbedimo Katalizator. Vaše je da ga koristite. Možete li pogledati dalje od onoga što vam vaše oči pokazuju, i da pronađete i izrazite Ljubav i Sreću u svetu Straha i Nevolje? Ako možete, bićete kao Svetionik Svetla u Tami. Da li ćete podleći Tami, ili ćete stajati i sijati vaše Božansko Unutrašnje Svetlo? Samo vi možete doneti tu odluku za sebe.

Razmislite o ovome:

Ako je Jedan Beskonačni Kreator, Beskonačan, i stvorio je sve što jeste (kao što i jeste, i stvorio Je), onda nije li Beskonačni Kreator u svim stvarima?

Kada možete videti Božansku iskru Beskonačnog Kreatora, čak i u onima koji bi da vam naude, snažan stisak iluzije će početi da gubi vlast nad vama.

"Ljubite 'neprijatelje' svoje, blagosiljajte one koji vas kunu".

ATS: Hvala ti Hidden_Hand. Bez obzira da li si stvaran ili ne, sigurno je da si me naterao da razmislim i učim.

HH: Veoma si dobrodošao. Ja jesam stvaran, ali da li bi bilo bitno i da nisam? Zapamtite, to ko je glasnik nije od najveće važnosti, već sama priroda Poruke. Želim ti sreću na tvom putovanju Kući. Videćemo te na drugoj strani i svi ćemo se dobro ismejati ulogama koje smo imali u ovoj velikoj drami.

ATS: Da li postoji način da se prekine ovo ograničenje? Zato jer bih mogao biti samo jako lenj ili pod ovom vrstom čini i hteo bih da znam kojom. Da li paraliza tokon sna ima bilo kakve veze sa tim, jer mi se dešava to s vremena na vreme sa ili bez senke figure.

HH: Postoji. Istraži i primeni Psiho tehnike zaštite. Postoji mnogo informacija na internetu, tako da ne treba da trošim ovo malo vremena koje imamo na to. Pročitaj sa više sajtova, i slušaj svoj Unutrašnji Glas. Tvoja Duša će te voditi, ako je pitaš. Ona govori jezikom Osećanja. Kada jednostavno "osećaš" da je tako, obično i jeste.

Ne, paraliza spavanja nije povezana sa tim. To se dešava kada se tvoj mozak "probudi" iz stanja sna pre tvog tela. Dok prolazi kroz REM faze dubokog sna, prirodno je da vaše telo postane paralizovano tokom REM faze ciklusa, kako bi sprečilo moguće povrede dok sanja. Ponekad, kada se probudi suviše brzo iz sna, vaše telo jednostavno misli da i dalje sanjate, a time i REM paraliza i dalje traje neko vreme, obično dok se ne "prodrmate" i probudite, često zbog poteškoća da se diše.

ATS: I drugo pitanje. Da li je moguće da naša esencija bude uništena u dolazećim vremenima ili je to samo još jedna od taktika plašenja?

HH: Ne. Vaša suština nikada ne može biti uništena. Vi ste jedinstveni deo Jednog Beskonačnog Kreatora. Vi ste Večna Duša, koja trenutno prebiva u fizičkoj ljusci koju biste mogli da nazovete "zemaljsko-odelo". Vaše zemaljsko-odelo će nestati, ali VI ne možete umreti. Ništa ne može uništiti Beskonačnog Kreatora, te vi i Beskonačni Kreator, ste Jedno.

ATS: Ja idem na posao da bih platio svoje račune, živim dobar život sa prijateljima, voljenima, ljudima do kojih mi je stalo. Ja sam u suštini dobra osoba, ali imam čitav niz emocija, kao "živ" čovek, odnosno, ljubomoru, mržnju, itd mislim da bih mogao sebe da opišem kao 'mlakim' ako bih koristio tvoj izraz.

Kako mogu ja kao pojedinac da prihvatim ono što ti kažeš, za "istinu"?

HH: Niko to ne traži od tebe. Nikada ne uzimaj ono što ti drugi kaže za "Istinu". Vaš cilj ovde je da pronađete svoju Istinu. Ponekad, drugi mogu da vam pomognu da to učinite nudeći orijentaciju, ali da bi njihova Istina postala i vaša, ona mora proći kroz test vašeg razumevanja. Sedi mirno u meditaciji, i pitaj Beskonačnog Kreatora da te vodi na tvom putu. Razmišljaj o onome što sam rekao i slušaj svoja unutrašnja osećanja. Ona su jezik tvoje Duše.

Koristite sve vaše Negativne emocije kako nastanu, kao alate što zaista i jesu. Uvežbajte da primetite kada se Negativnost pojavi u vama. Kada uhvatite sebe kako projektujete Negativnu misao, imajte na umu da je svaka misao kreativna, i zapitajte se da li je to zaista ono što želite da kreirate?

Potrebno je neko vreme da se postane vešt, ali ne odustajte. Nastavite da primjećujete obrasce svojh Negativnih misli kako nastaju, i tako, samo izaberite ponovo, i izaberite odgovor koji je više Pozitivan. To se zove 'raditi na sebi', i to je glavni razlog koji ste izabrali da bude ovde sada. Da radite na sebi. Želim Vam sreću u procesu transformacije.

ATS: Takođe sam pročitao tekst, preko linka, nekog koji sebe naziva "Insajder", iako su njegove / njene poruke bile manje sofisticirane od tvojih. Da li je on bio tvoj prethodnik? Jedan od tvoje sorte zadužen za ovo "razotkrivanje"?

HH: Dobro pitanje. Upravo sam prošao kroz taj materijal. Bilo je veoma interesantno. Ne, nije "moj prethodnik ", i nije razotkrivanje koga sam prethodno bio svestan, da je došlo iz moje porodice, bilo bi veoma čudno. Mada primećujem da je i sam izjavio da je "od manjine", kao i neke tragove u njegovom pisanju koji mi daju jako dobru ideju iz koje.

Rekao bih da njegov materijal tačan nekih 60%. Imam osećaj, da nije namerno ubacio netačne informacije, već jednostavno ne poseduje "veću sliku". Ako je iz "manjinske" grupe kao što verujem da jeste, to bi imalo savršenog smisla.
 

Avantura

kontrolor leta
Prijatelj Foruma
17.10.2008
3.871
2.564
228
ATS: Dakle, kada Žetva dođe, moje vreme ovde se završi i ova svesna ljuska nestane, šta onda? Šta se dešava sa mnom? Šta se dešava sa mojim prijateljima i voljenima? Da li ćemo mi, i pod mi, mislim velika velika većina nas koji poseduju ovu planetu, ovu dimenziju, denzitet, većinom biti u neznanju o događajima koje predviđaš?

HH: To je dobro pitanje. Volim pitanja koja dolaze iz srca.

To zavisi od okolnosti koje se tiču tvojih konačnih trenutaka ovog određenog Života. Na primer, recimo da fizički aspekt tebe uradi onu stvar koje se zove "umre" u toku narednih zemljskih promena, odmah ćeš se vratiti u tu čudesnu oblast u kojoj prebivamo između inkarnacija, koju zovemo vreme/prostor ili "anti-materija". Ovo je mesto koje ljudi nazivaju "Nebo". Tamo ćeš se susresti sa svima onima koje voliš, a koji su takođe "umrli" u toku ovog životnog iskustva, i uživati u predivnom i emocionalnom sjedinjenju. Sastaćeš se sa tvojom Grupnom Dušom i tvojim Duhovnim Učiteljima. Mi svi zadržavamo deo naše Energije Duše na 'drugoj strani' kada dođemo ovde. U zavisnosti od nivoa težine životnog iskustva koji smo izabrali, nosimo više ili manje od naše Energije sa nama. Za prosečan "Životni vek", mi obično ponesemo između 60-80% naše Duševne Energije u inkarnaciju sa nama. Dakle, čak i ako su se oni koje volite već vratili nazad u svet Duha i ponovo inkarnisali na novu avanturu, još uvek će biti deo njihove Energije tamo da se sastane sa vama i poželi vam dobrodošlicu Kući. Nakon toga ćete proceniti vaše životno iskustvo sa vašim Učiteljima, i naučiti lekcije iz svojih uspeha i svoje grešaka. Tada ćete provesti vreme u učenju i odmoru, pre nego što počnete da planirate svoju narednu inkarnaciju.

Za one koji fizički ne "umru", pre no što Velika Žetva dođe, desiće će se trenutak "nulte tačke vremena", gde ćete uživati u estatičnom spajanju sa Beskonačnim Kreatorom, dajući vam divan podsetnik i potvrdu o tome ko i šta zaista jeste, pre no što see veo zaborava ponovo spusti na vas, i bićete prebačeni na mesto koje vas čeka, u zavisnosti o toga da li ćete nam se pridružiti u 4-tom Denzitetu Negativnom (malo verovatno), Diplomirate na 4-ti Denzitet Pozitivni (moguće) ili odete na drugu sličnu 3. Denzitetsku planetu (za "mlakonje") da i dalje svoje učenje kolikogod Ciklusa da vam je potrebno da bi diplomirali na 4. Denzitet Pozitivni. Oni u ovoj kategoriji neće zapamtiti ništa u vreme svoje tranzicije, biće kao da se ništa se nije promenilo, osim što će zadržati sećanje na vaše iskustvo "nulte tačke" da vas ohrabri. Nećete se sećati nedavnih iskustava Žetve u ovom životu ovde. Biće kao da ste svi imali neko mistično iskustvo, a život će se nastaviti "normalno" za vas.

ATS: Teško mi je da ti poverujem, a opet odgovoriti i informišeš na veoma sofisticiran način, to je prilično intrigantno .....

HH: To je dobro. Ne želim da mi slepo veruješ. Previše ljudi na ovoj planeti provode ceo svoj život radeći i misleći ono što drugi kažu da je istina.

Ono što želim, jeste da moje reči postanu Katalizator za tebe. To je ono što smo ovde došli da radimo. Ako moje reči izazovu, čak i samo za trenutak, da se zaustaviš na kratko i proceniš ono što ti "misliš" da već znaš o prirodi života, i uzimaš zdravo za gotovo kao tačno (jer "svi u to veruju "), onda će moje vreme biti dobro utrošeno. Moja želja je da postaneš Autentično Ljudsko Biće, koje misli i oseća, i odlučuje sam za sebe šta "oseća" kao Istinu. Želim ti dobro u tvojm naporima.

ATS: Ne možeš da daš niti jedan najmanji dokaz da ovo nije prevara iako bi to bilo neverovatno lako da učiniš, da si onaj koji tvrdiš da jesi.

HH: Neću. Ne ne mogu. Velika razlika.

Ovo nije trebalo da bude pouka ispunjenja proročanstva.

Ako mislite da sam ja mislio da će mi se slepo verovati, ili čak hteo da se to desi, veoma grešite. Ja bih bio razočaran da je tako, jer onda ne biste naučiti ništa iz mog vremena ovde. (Ne vi lično, mislim 'vi' kao ljudi generalno).

Moj zadatak ovde, kao što je bio moj zadatak inkarnirajući se ovde hiljadama godina, jeste da obezbedim Katalizator. Da se zamislite. (Opet, ne, vi lično, mislim generalno).

Ako bih ti dao "dokaz" koji tražiš, da predvidim stvari i sutra se sve to desi pred tvojim očima, ljudi bi verovatno uzeti sve što sam ovde rekao za "Jevanđelje". To bi bilo katastrofalno da se desi, jer ne bi naučio ništa za sebe.

Ne radi se o meni. Ja sam samo glasnik. Radi se o vama (opet, generalno gledano), i onome što radite u odnosu na Katalizator. Preispitajte ono što "mislite" da znate o stvarnosti. Tražite Beskonačnog Kreatora u vama, i pitajte To da vas vodi.

"Ištite i daće vam se: tražite i naći ćete; kucajte i otvoriće vam se".

ATS: Ja sam Mason 32. stepena, mada ako si stvarno osoba iz plemenite krvne linije znaćeš da to ne znači ništa.

HH: Ako si Istinski dostigao nivo "Vrhovnog Princa Kraljevske Tajne" kroz Škotski Red, ili onaj od "Red Viteza Templara" kroz Jorkški obred, a nisi učen o Istinama Kreacije, onda bih bio vrlo zainteresovan o tome kojoj oblasnoj Loži pripadaš, jer kao što bih voleo da govorim sa tvojim trenutnim Uvaženim Starešinom.

Naravno, u potpunosti razumem i poštujen, ukoliko ne želiš da takvi lični podaci postanu poznati javnosti ipak.

Naravno. ono što si rekao u drugom post o tome da postoje samo tri stepena je istina, za one koji pohađaju Plavu ili Zanatske Ložu, ali kao što si izjavio da si 32. stepen, držim da si ili od Škotskog Reda, ili ekvivalenta Jorkškog Reda.

Nadam se da ću biti u mogućnosti da lično prisustvujem događaju u slučaju da si ikada pozvan da napreduješ dalje iznad 33. Stepena. Voleo bih da ja dobijem zadatak da te predstavim Luciferu. Očekujem da ćeš se verovatno vratiti i reći kako nema daljeg napredovanja iznad 33eg. Pa, ako budeš imao sreće, naći će se lepo iznenađenje za tebe, u perspektivi. Iskreno se nadam da ćeš stići dotle.

ATS: To što ponavljaš provaljene (debunked) teorije zavere ukazuje upravo na to da si ovde radi prevare.
HH: Ta reč " provaljeno" me uvek do srca nasmeje. Neki ljudi izgleda da misle da prosipanje reči " provaljeno " na sve strane znači da je to stvarno i tako. Ogromna većina " provaljivanja " ima više rupa u sebi da bi "teorija zavere" i bila utišana. Samo dovoljno "ljuske" da pomogne onima koji zaista ne žele Istinu da bude Istinita, da nastave da veruju da to nije, tako da mogu da zabiju svoje glave nazad u pesak na još neko vreme.

U svakom slučaju, moram nastaviti sa pitanjima od onih sa otvorenim umovima, ostavljam vas sa mojim pozdravima, nastavite u dobrom maniru.

. . .

ATS: Tokom mog života povremeno sam posezao za molitvom, nekim formalnim i nekim ne sa istinski zapanjujućim i gotovo trenutnim fizičkim rezultatima. Primio sam ove rezultate srcu kao lični dokaz da neka viša sila ili sile može da odgovori na smislen način barem meni a i mozda svima; Ipak, ne isključujem mogućnost slučajnosti. Iz tvoje perspektive, molim te, da li bi bio ljubazan dovoljno da malo rasvetliš ovaj fenomen.

HH: Ne postoji takva stvar kao slučajnost. Ništa se ne dešava slučajno.

Život je u stalnom procesu komunikacije sa nama. Samo uglavnom, ljudi su previše zauzeti da bi primetiti.
Naš Beskonačni Kreator žudi da bude blizu nas. Zaista, on je bliži nego što bi većina želela da poveruje, samo ga ne primećuju. Kako prolaze pored njega na ulici svaki dan, kad im vraća kusur u prodavnici, kada je ušuškate u krevet i poljubite za laku noć, kada ga zgnječite dok trči duž zida vašeg kupatila prema njegovoj mreži. Kada nema nikog drugog u sobi, sem "tebe".

Glavni razlog zbog koga ljudi nemaju odgovor na svoje "molitve", je zato što stvarno ne veruju da će im biti odgovoreno. Nemojte imati "veru" u našeg Beskonačno Kreatora, imajte Poverenje u njega. Najmoćniji oblik "molitve" je Zahvalnosti. "Jer pre i no što zatražiš, već sam ti dao." Zahvalnost, je znati da je naš Beskonačni Kreator je obezbedio za vas, kao što je i obećao, i biti zahvalan za to, čak i pre nego što vidite rezultate. Što više verujemo u našeg Kreatora, više rezultata ćemo dobiti.

Život nam daje ono što očekujemo da ćemo dobiti. (Jer su sve misli Kreativne). Ako ustanemo, i očekujemo da ćemo imati loš dan, češće nego ne, to je upravo ono što ćemo dobiti.

Ali ne zaboravite, da to tako radi na oba načina.

ATS: I ovaj bi bio marioneta prevaranta (novo ime, sve poruke u ovoj temi, deluje kao trener OP-u), stvoren da mu / joj da auru kredibiliteta.

HH: O živote. Ti se zaista očajnički loviš za slamke. Svaki Administrator može da da vidi da li koristim više naloga. Bio bih više nego srećan da Administrator može reći da li je tako. Jer ne koristim. Dva naloga će se pojaviti u vezi mene. "Hidden-Hand", moj prvi onaj za koji nikada nisam dobio potvrdu e-mailom, i ovaj, "Hidden_Hand", za koji sam dobio potvrdu.

Moj Beskonačni Kreator mi daje jedini "kredibilitet" koji mi treba, ili koji želim, ako tako hoćeš.
 

Avantura

kontrolor leta
Prijatelj Foruma
17.10.2008
3.871
2.564
228
ATS: Hidden_Hand, uživao sam čitajući tvoje postove, ako ni zbog čega onda zbog neobične (za ATS "bukadžiju" u svakom slučaju) činjenice da nisu izrešetani sa lošim pisanjem, gramatičkim i greškama u kucanju. Mogu li da uz dužno poštovanje preporučim da izabereš drugo mesto sledeći put? (Volim Project Camelot recimo). U svakom slučaju i dalje čitam sa otvorenim, ali skeptičnim umom.

HH: Hvala. Svesni smo Projekta Kamelot. Oni se bave izuzetnim radom. Iako nisam bio svestan da i oni imaju forum, ako je to ono što sugerišeš? Nije baš moje područje da se bavim internetom. U stvari, ja retko imam vremena da izađem na nj. Prilično sam uživao ovaj put obraćajući se drugima preko "sajber-prostora".

Pa, ako si raspoložen za igru "zadatka", ili možda neko drugi, ako ti nemaš vremena, lično bih bio srećan da neko sredi ovu temu (bez "prekida") tako da se pojavi poruka sa samo pravim protokom pitanja i odgovora, i postavite ga tamo u jednom komadu, ako tako želite. Kao što sam ranije pomenuo, izabrao sam ATS jer sam bio pouzdano informisan da je to jedan od foruma sa višim nivoom inteligencije i razmišljanja među članovima. Sve u svemu, iz mog iskustva ovde, mogu da se složim sa tim.

Mada, ako misliš da bi bilo od vrednosti Kamelotu, svakako si dobrodošao da proširiš ovu poruku. Što više ljudi može doći do nje, tim bolje.

ATS: Imam vrlo malo snova ovih dana, ali sam imao jedan sinoć, i to me je nateralo da ti postavim pitanje. Iznenađujuće da je od svih tema koje univerzum ima da ponudi, nudi mi ovo.

HH: Ništa slučajno, gospodine, ništa slučajno.

Snovi su ključni metod koji naše Duše koriste da razgovaraju sa nama. Svesan um je previše zauzet i ometen najveći deo vremena, da čuje šta Duh ima da kaže. Tako da ima tendenciju da umesto toga koristi podsvest.

ATS: Hidden_Hand, ja sam ceo moj život tražio blizu i daleko odgovore na pitanja.

Kada čitam tvoje reči primoran sam da istražim iznutra njihovo potpuno značenje i istinitost. Prisiljen sam da ih ispitam do kraja. I ja sam zadužen da ih uporedim sa istinom u meni.

HH: To je upravo način kako bi trebalo da bude. Opet, savetujem vam da NE prihvatate slepo ono što ja kažem za "istinu". Nikada mi nije bila namera da bilo ko načini takve greške u rasuđivanju. To ne znači da moje reči nisu tačne, već da svako mora da ih odmeri, razmišlja o njima, i odluči za sebe u svetlu svoje intuicije i unutrašnjih osećanja, bez obzira da li vam ove reči "zvuče" Istinito.

ATS: Hidden_Hand, moje pitanje koje ti postavljam je, uz najveće poštovanje i poniznost, pred Kim ćeš stajati kada svi budemo pozvani kući?

HH: Mi ćemo stajati kao i svi, pred našim Jednim Beskonačnim Kreatorom.

Mi već znamo šta nas čeka, u našem dolazećem 4-to Denzitetskom Negativno Polarisanom svetu. Moraćemo da iskusimo Negativnost naše sopstvene kreacije i spoznati kako to izgleda. Moraćemo da odradimo Karmički efekat naših dela. Ali u isto vreme, znajući da je ovo prelepa i zapetljana igra koju svi ovde stvaramo zajedno, mi takođe znamo da ćemo biti nagrađeni sa srdačnim "hvala" i "posao dobro urađen", za Žrtvu koju smo napravili zbog vas, u donošenju ovog Negativnog Polariteta u vašu Igru, da možete ga koristite mudro, da biste videli ono što vi niste.

Hvala ti na tvojim pitanjima, želimo ti sve najbolje i molimo našeg Beskonačnog Kreatora da blagosilja tvoj put.

ATS: S obzirom da odlaziš u petak zainteresovan sam za pronalaženje verifikacije drugih mogućih izvora informacija o ovom znanju. Pomenuli si "RA" kanalisanja, ali vidim sličnosti i u tri druga izvora koja se pominju u ovom i ostalim forumima na internetu. Bio bih zahvalan za tvoju ocenu informacija koje dolaze iz ovih izvora u svetlu tvojih poruka. Oni su ACIM (Kurs čuda, navodno kanalisan od Hristosa), Edgar Kejsi Materijal (u kome je RA entitet možda imao udela), i "Terra Radovi". Da li mogu oni od nas koji traže da nastavimo naše razumevanje ovih pitanja naći neku korist iz ovih izvora?

HH: ACIM ima neke osnovne istine u sebi, uglavnom duž linije od Zakona Radijacije i Privlačnosti, ali takođe obiluje neistinama.

Nisam svestan "Terra Radova".

Rad Edgara Cayce-a je značajan. Postoje mnoge distorzije u njemu, ali za one koji su otvorenog uma, ima mnogo čvrstog mesa da se zagrize iz čitanja istog. Neka vam um bude otvoren, ali sve procenite (kao što i treba sa svim filozofijama koje dozvoljavate da uđu u sveti prostor vašeg uma) i prihvatite Istine koje odjekuju u vama.

ATS: Takođe si spomenuo prethodna 2 kontakta (1999 i 2003) možeš li da baciš nešto više svetla i budeš precizniji oko tih izvora jer pretpostavljam ih ne treba smatrati privilegovanim onima koji pitaju?

HH: Na nesreću, to je van moje nadležnosti. 2003 materijal je uklonjen od strane administratora sajta nam kom je podeljeni jer su smatrali da je "uzrok previše kontroverzi", a 1999 materijal nije izdat iz istih razloga kao i što sad ovde delim. Mnogo je bilo Istine u njemu, ali naši ciljevi su se promenili na više načina od tog vremena, i bilo bi pogrešno za mene da vas uputim u tom pravcu sada, u stvari, dobio sam posebno uputstvo mojih starešina da to ne učinim. Žao mi je.

ATS: Hvala ti za pomoć,

Namasté

HH: Dobrodošao si. To je divna reč za kraj komunikacije sa tobom.

Ako bi svako iskreno živeo po svojoj suštini, "da prepozna i oda počast božanskoj iskri u svakom od nas" mi bi bili na putu masivne Pozitivne Žetve.

Namasté i tebi. Pitamo našeg Jednog Beskonačnog Kreatora da te blagosilja i vodi na tvom životnom putu.

ATS: Pitam se da li je Hidden_Hand pročitao nešto što se zove Zakon Jednog. Samo sam malo bacio pogled na to (pošto sam naleteo na isto, čitajući ove postove) ... ali to je jako slično H_H odgovorima ovde.

The Law of One (Ra Material)
Dakle, da li je ovo izvor prevare, ili je ta knjiga, "istina?" Možda bi H_H mogao odgovoriti ...?

HH: Ja sam se već osvrnuo na ovo (Ra materijal) ranije u temi. Kao što sam tada rekao, da, to je najtačnija informacija javno dostupna na ovom svetu trenutno i ja je preporučujem za čitanje, svakom sa znatiželjnom umom.

Pročitao sam neke, ali ne sve knjige kada su prvi put izašle, pre nekih 25 godina, ili tako nešto, i veoma je slično znanju koje moja Familija ima i prenosi se mnogim mnogim generacijama.

Tačnost je nekih 85-90%. Greške su se pojavile kada je kanal bio slab i nisu bile namerne. Poznajemo Ra (entitet) veoma dobro, i drago nam je da čak i sada i dalje rade ovde na ovoj planeti "iza kulisa", na pripremi Velike Žetve.

Mislim da sam u toku sa vašim pitanjima sada, a ako sam propustio neko (koja su nevažna, poput koji auto vozim na primer), onda molim vas recite.

Imamo još dve nedelje zajedno, a onda ću morati da odem. Radujem se sutrašnjem susretu.
 

Avantura

kontrolor leta
Prijatelj Foruma
17.10.2008
3.871
2.564
228
Četvrta sesija:

HH: Ok, kao što sam rekao, nažalost, moje preostalo vreme je kraće nego što je bilo planirano. Ovo je nepredviđeno i neizbežno. Neću imati dovoljno vremena da odgovorimo na sva vaša pitanja, tako da ću najvećim delom, fokusirati moje preostalo vreme sa vama, odgovarajući na ta pitanja za koja osećam da dolaze od srca, kao i od onih koji su zaista u potrazi da nešto ponesu sa sobom i upiju iz našeg zajedničkog diskursa ovde. Moj drugi fokus će biti na odgovaranju na druga inteligentna i pronicljiva pitanja koja se mogu iskoristiti za dalji razvoj našeg diskursa. Želim da pružim što je moguće više u kratkom vremenu koje nam je preostalo. I ja ću, koliko je to moguće, odgovarati na druga pitanja koja mislim da su od važnosti u velikoj šemi stvari, što znači da čak i ako se za pitanje čini se da je od nekoga ko više ima nameru da pronađe stvari koje mogu da se "provale", ako to pitanje na kraju ipak služi višoj svrsi, daću sve od sebe da na njega odgovorim.

Imajte na umu, da u svetlu gore navedenog, mnogi moji odgovori će morati da budu kraći nego što bi idealno bilo, iako je to potrebno, da odgovorim što je moguće više postera ..

Bez daljeg odlaganja, nastaviću sa našim diskursom:

ATS: Da li me poznaješ? Znaš li ko sam ja? Koju ulogu imam u svemu ovome? Kada ću se probuditi? Hoću li se probuditi? Treba li da se probudim? Osećam to u sebi, ali plašim se da pustim napolje? Pomozi mi!

HH: Da li te "poznajem", kao individualni ljudski izraz koji mi kucka preko sajber-prostora? Ne, ne poznajem.

Koji ulogu imaš u svemu ovome?

Koji ulogu želiš da imaš? Izbor, kao i uvek, je u potpunosti tvoj. Bez obzira da li si svestan toga ili ne, ti ko-kreiraš priču na ovoj planeti. Moj savet, bi ti bio da to radiš svesno.

Kada ćeš se probuditi?

Kada želiš da se probudiš? Da li uopšte želiš da se probudiš? Ako je tvoj odgovor na ovo pitanje "da", onda koristi Katalizator i alate koje smo ti pružili. Dao sam mnoge suptilne, neke ne tako suptilne, pa čak i otvoreno javne izjave na ovoj temi, o tome kako možete izabrati da to uradite.

"Osećam to u sebi, ali plašim se da pustim napolje? Pomozi mi!"

Zašto se plašiš? Ne odgovaraj na to pitanje, nego ga postavi sebi, u toku tišine, kada radiš na sebi. Radiš na sebi, zar ne? Ako ne, sada bi bilo dobro vreme da počneš. Sedi u tišini. Isključi sve nebitne električne uređaje. Npr, ostaviti frižider uključenim, će verovatno biti dobra ideja. (Elektromagnetno polje koje kreiraju remeti vaše obrasce moždanih talasa, što otežava vašem umu da postigne dublja alfa i teta stanja pogodne za duboko opuštanje i slušanje svojeg unutrašnjeg glasa).

Pitaj svog Beskonačnog Kreatora da ti pomogne. Zahvali joj, jer znaš da će ti on pomoći.

Budi iskren prema sebi. Zašto se plašiš? Imaj na umu da je ovo Igra koju igraš, i da to nije Stvarnost. Kada pronađeš svog Kreatora kako živi u tebi, znaćeš da ne postoji ništa čega treba da se plašiš.

Budi jaka i hrabra Duša koja duboko dole, znaš i sam da jesi. Ne krij svoje Unutrašnje Svetlo. Veruj u sebe i šalji svoje svetlo u tamu.

Pitamo našeg Jednog Beskonačnog Kreatora da te vodi i osvetli tvoj put.

ATS: Da li se Grupacije Moći PTB [Powers That Be] fokusiraju na stvaranje negativne tačke u univerzumu da bi se narušila ravnoteža našeg univerzuma?

HH: Ne

ATS: Da li je 911 ritualno stvaranje zvezdane kapije?

HH: Ne, to je bio ritual žrtvovanja ljudi. To, i očigledan katalizator za takozvani "rat protiv terorizma".

ATS: Znači da li bi predviđanja "Dobrog Deteta" (Goodchild) federacije svetlosti mogla biti istinita u smislu da umesto NLO, ili našeg shvatanja NLO mogu biti svetlonošcii koji utiču da se čovečanstvo uzdigne/padne na viši/niži vibracioni status?

HH: Ona ima dobro srce. Samo podešena je na "pogrešan kanal" i sluša pogrešan program. Spomenuo sam ranije, da ako neko ne upražnjava odgovarajuću zaštitu, i razboritost, ono što je u početku bio pozitivan kanal može vrlo lako nesvesno postati iskvaren od strane negativnog. Kada počnu da vam daju datume i vreme, znate da nešto nije u redu. Davanje datuma i vremena koji se neće dogoditi, uspeva da ugasi Svetlo iz poruke 'kanalisanog', rušeći kredibilitet glasnika.

ATS: Da li je stvaranje straha, terora, užasa i patnje od tvoje vrste da bi se stvorile loosh emocije za hranjenje u vreme žetve?

HH: Ne

ATS: Da li krvne linije koje su obdarene sa drevnom mudrošću pokušavaju da postanu sami bogovi?

HH: Nema potrebe da se pokuša. Čovečanstvo mora da preraste zastareli koncept "bogova". Ideja o "bogu" uzima Moć iz vaših sopstvenih ruku, i predaje je nekoj nepoznatoj figuri iz senke, negde "tamo". Drugim rečima, van sebe. Umesto "bog", vidite "Kreator".

Dakle, nema potrebe da se " pokuša ".

Mi već jesmo Kreatori. A i vi ste. Pitanje je samo, da li ćete Svesno Kreirati ili podsvesno?

ATS: Šta je 11.11?

HH: Gledaj na to kao na alarm. Čemu alarm služi?

ATS: Molimo te da objasniš kako su novorođene bebe obdarene sa duhom nakon rođenja.

HH: Nisu. Duša ulazi u Taj fizički kontejner obično mnogo pre procesa rođenja, ponekad kasnije, ali i dalje pre samog rođenja ..

ATS: Da li je sajt poput ovoga u funkciji stvaranja negativnosti?

HH: To zavisi od toga kako ga koristite. Ima potencijal da bude ili negativan ili pozitivan.

Do vas je kako koristite potencijal.

ATS: Šta je loše imati ego i zašto nju ejdž religije pokušavaju da suzbiju ego? Bez ega izgleda kao da niko ne može da razmisli o svom postojanju. Ili, u stvari, da uči iz bogatstva znanja koje tražimo kroz pravljenje grešaka i ispravljanja tih grešaka.

HH: Nema ničeg "lošeg" imati ego.

Vaš ego je odlična i neprocenjiva alatka. Ipak, kao i sa bilo kojim drugim alatom, ako ga nemate pod kontrolom, nosi potencijal da postane opasan, i da vama i drugima učini mnogo štete.

ATS: HH, čudno, moja briga je da ću biti reciklirani nazad na točak života i biti rođen ponovo sa novim mozgom i izgubiti sve što sam tako naporno učio u ovom životnom veku.

HH: Vaša Duša pamti sve što ste ikada doživeli. Jedini razlog zbog kojeg se ne sećate svega sada, je zbog onoga što mi nazivamo "veo zaborava". Da ste došli u svaku novu inkarnaciju sa pristupom vašoj memoriji Duše, ne postoji svrha vašeg dolaska u prostor / vreme. To bi bilo kao igranje kompjuterskih igrica sa svim čitovima. Vi ne biste naučiti ništa, i uklanja se zabava igranja igre. Imajte na umu da ovo sadašnje fizičko telo koje nosite sa sobom svuda, nije ono što vi jeste. To je samo posuda za suštinu. Ono što vi jeste, je Stvarno, i ne može biti uništeno. Vi ćete zadržati sve svoje uspomene ovog životnog iskustva kada prođete u oblast vremena / prostora, ili ono što neki nazivaju "Nebo". prostor/ vreme je iluzija, vreme/prostor je Stvarno. To Beskonačno Biće koje živi unutar i oko vašeg "tela", odnosno vaša Duša, je ono ko vi zaista jeste. Deo vas koji misli, oseća, i voli. Ona će uvek biti deo vas.

ATS: Moj san je da budem učitelj poput tebe.

HH: Ja nisam Učitelj. Ja sam Duša koja raste i evoluira, baš kao i ti. Mi smo samo u različitim fazama našeg razvoja. Doći ćeš do mesta gde želiš da budeš. Potrebno je vreme i strpljenje. Gledaj da nađeš vremena da uživaš u putovanju.

ATS: Ja svakog dana nastojim da budem krotak i promenim se. Da razvijem um koji gospodari mojim telom. Osećam da sam daleko stigao do sada, ali ipak ne dovoljno.

HH: Na pravom si putu, u tome što svesno biraš da radiš na sebi. Mnogi su na ovom svetu, a da nisu ni svesni takvog koncepta. Imaj na umu ipak, da nije samo um koji mora da razvijaš, već i svoju Dušu. Radi sa svojim osećanjima, kao i sa mislima. Neguj Saosećanje (jer je to glavna stvar kojom ćeš početi sa radom u 4-tom Denzitetu). Vidi sebe u svima "drugima", i ophodi prema "drugima" kao što bi želeo da se ophode prema tebi. Onda zapamti ovu ključnu stvar:

Ne postoje "drugi".

ATS: Moj san je da jednog dana lično sretnem velike majstore poput tebe i spoznam ono što ti znaš.

HH: Onda je ovo ono što moraš da uradiš:

Idi i pronađi sebi ogledalo. Pogledaj duboko u njega, a onda reci ovu čarobnu reč:

"Zdravo".

I ti ćeš se zaista sastati sa nama, iza bine, kada igra bude završena. Kada nas budeš video "van kostima" prepoznaćeš nas kao tvoje stare prijatelje.
 

Avantura

kontrolor leta
Prijatelj Foruma
17.10.2008
3.871
2.564
228
ATS: Hvala vam što ste došli ovde i podelili ogromno znanje o univerzumu. Imam mnogo toga da naučim.

HH: Dobrodošao si. Hvala ti na pitanjima. Osećam želju u tebi da napreduješ. Imaš UnutarSebe, da budeš sve što želiš da postaneš, i još mnogo toga što još uvek ne možeš ni da zamisliš.

Radujemo se sedenju i prisećanju dobrih starih uspomena sa sobom na drugoj strani. U međuvremenu, nastavi da Veruješ, radi na sebi i živi svaki trenutak u Zahvalnosti, našem Jednom Beskonačnom Kreatoru.

Neka te naš Beskonačni Kreator blagosilja i vodi na tvom putu.

ATS: Poštovani gospodine (ili gospođo),

Želim da budem onaj koji će da donese novi planetarni sistem energije na svet. Pod pretpostavkom da "porodice" imaju veliko znanje, ponizno molim za pristup ovoj maloj ali potrebnoj informaciji.

U2U poruka bi postavila sigurniji put za komunikaciju i to bi bilo sjajno, pretpostavljam.

Svestan sam da nikada ne mogu biti "član", ali "odan sledbenik" bi bilo dovoljno.

Svestan sam da bi zamena bila blizu, diskusije bi bile sa poštovanjem, iako možda ne i sa garantovanim prihvatanje

Čekam na odgovor.

HH: Žao mi je, ali to nije moguće. Rađamo se u Familiji, i odrastamo na vrlo specifičan i rigorozan način, koji izaziva nepokolebljivu Odanost. Bez obzira koliko volje i iskrenosti može neko da ima u želji da nam se "pridruži", možemo da imamo poverenje samo u one podignute na naš način. Ne bih poželeo proces podizanja kroz koji mi prolazimo ikome, može da bude naporan povremeno, plus je kasno da se počne proces jednom kada se detinjstvo završi.

Što se tiče dalje komunikacije, na žalost, to takođe nije moguće ili mi je dozvoljeno.

Dao sam onoliko informacija koliko je dozvoljeno za mene, u ovom diskursu. Postoje mnogi informativni "dragulji" u okviru ove stranice, za one koji zaista žele da se razvijaju. Neki od njih su očigledni, drugi su suptilniji i višeslojni. Uzmi ih "unutar", i pitajte svog Beskonačnog Kreatora da ti pruži uvid.

Želimo ti dobro na vašem putu, i radujemo se viđanju na afterpartiju.

ATS: meni i dalje nije jasno šta je ova žetva. "Žetva" znači da se žanje ono što je posejano - od vas!

HH: Ne od nas. Mi nismo sejali, naš Beskonačni Kreator jeste. Mi ne žanjemo, naš Beskonačni Kreator žanje.

Mi pomažemo da se pripremi Žetva, razdvajanjem žita od kukolja, u nedostatku elokventnije metafore.

ATS: Hoće li to biti trenutna promena, gde više neće postojati fizička oblast, kao što sada znamo i doživljavamo kao "iluziju"?

HH: Već sam pokrio ovo drugde u temi. Ja bih ti savetovao da pročitaš ponovo i pronađeš informacije koje sam već dao o tome kako će se Žetva pojaviti i koje su različite varijante iskustva koja će biti.

ATS: Hvala ti za odgovore na moja prethodna pitanja. Imam još neka, ako je to u redu?

1. Kako se karma može prevazići, ako uopšte? Ima li karmički krug kraj?
2. Da li je vreme zaista onako kako ga doživljavamo, ili je to još jedna 3D iluzija?
3. Da li su tvoji članovi porodice rođeni sa znanjem o tome ko su i odakle su? Ako ne, i sve se uči i prenosi, da li si ikada sumnjao ili preispitivao bilo šta od toga?

Hvala.

HH: Dobrodošao si.

1). Ne, karma se ne može "prevazići", mora biti 'odrađena'. Drugim rečima, ako si povredio nekoga, bilo fizički, emocionalno, ili bilo kako, moraćeš da, u nekom budućem trenutku, iskusiš kako je njima bilo tada. Zakon Karmičkog Efekta nije 'kazna', to je sredstvo učenja, koje je tu radi unapređenja ličnog rasta i razvoja. Ako morate da osećate posledice svojih postupaka, postoji veća verovatnoća da će vaš izbor, sledeći put, biti drugačiji. Takođe je važno da imate na umu da to radi u oba pravca. Gledajte zato da osigurate da dejstvo vašeg prisustva na one 'druge' koje naiđete na vašem putu, budu pozitivni i korisni.

1b). Karmički krug se prekida onda kada naučite lekcije koje su vam bile namenjene u njemu. Ako i dalje ponavljate iste greške, krug će biti zatvoren sve do vremena kada shvatite poruku i prekinete ga. Ali da, na kraju krajeva, svi ćemo naučiti ono što treba da naučimo i svi ćemo naći svoj put do Kuće. Samo za neke to traje duže od ostalih.

2). Linearno vreme je preciznije opisati kao namernu izmišljotinu. Prava priroda vremena, je ciklična. Međutim, takođe imajte na umu, da je čak i ciklično vreme, deo Kreacije, a Kreacija, koliko god da je prelepa, je iluzija, ili tačnije, misaona-forma našeg Beskonačnog Kreatora. Kreacija nije Stvarna, ali Kreator i Ko-Kreatori jesu.

3). Ovo je odlično pitanje. Posvetiću mu vremena:

Prvo treba napraviti jednu razliku. Kada govorim o Familiji u ovom konkretnom odgovoru, mislim na linije Moći, odnosno, one koje ne potiču iz ove planete. Krvne linije koje znate, iako deo naše proširene Familije, nisu rođene sa istim stepenom (Duhovne / Ezoterične) Moći kao i mi, i u ovom odgovoru, ja mislim na našu Pravuj i Čistu Familiju. Mi se ne rađamo sa istim veom zaborava kao i vi. Veo je i dalje na mestu, ali bi ga se moglo najpreciznije opisati kao nešto "tanjim". Mi vidimo "nevidljive" veze života koje su sakrivene od vas, jer smo zadržali pristup viši od samo 3. Denzitetske perspektive. Ne razlikuje se od načina na koji neki ljudi mogu da vide ono što zovete aure. To je zato što vi radite na više, dok smo mi odlučili da se spustimo, da bi vam pomogli. Nebismo mogli da to uradimo uspešno da smo morali da zaboravimo sve što smo naučili. Drugim rečima, vama, sve "izgleda" kao "odvojeno". Mi vidimo da to nije slučaj. Mi nemamo 'direktnu' Duševnu memoriju, u smislu kao što se vi sećate šta ste radili juče, ali možemo pristupiti bilo kom delu naše Duševne memorije tako odlučimo kada se fokusiramo na to, često u meditativnom stanju. Lično, moja iskustva su različita opet, na neki drugi način, zbog moje specijalnosti u Duhovnim disciplinama. Ali ići ću detaljnije kasnije, u odgovoru na drugo pitanje.

Da, informacija se zaista prenosi dole, ali za razliku od vas, svako od nas može, uz malo truda, da proveri valjanost te informacije iz naših Ličnih i Memorije Grupne Duše. u osnovi, gde vi vidite sebe kao "odvojena" ljudska bića, mi vidimo i Znamo, da smo Jedno.

ATS: Onda mi je drago da sam zagrebao po tome. Nalazim da je to pravi zračak svetlosti. Iako, baš i nisam siguran šta da radim sa njim. Ove informacije deluju kao da bi trebale da me uteše, pa ipak teško znati da "zlo", delom, čini nam onim ko smo. Ali hvala svejedno.

HH: "Zlo" nije ono ko ste. To je deo kompleksa serije iluzija, koje koristite u 3. Denzitetu, da vam pokaže ko vi niste. Što dalje kroz Denzitete radite, manje Polaritet igra važnu ulogu u igri. Šesti Denzitet, Denzitet jedinstva, je poslednji nivo u kojem je Polaritet faktor, ali čak i tada, faktor na veoma različit način. Umesto balansiranja Pozitivno / Negativo, balansiraćete Ljubav / Svetlo, Saosećanje / Mudrost.

ATS: Istina, i drago mi je da si mi to istakao. Mislim da je ono na šta sam zaista mislio kada sam rekao da vas "oslobađa" je da vaša suština nije 'zlo' ili pokvarena. A to vas oslobađa iz moje perspektive, jer ja bih iskonstruisao ideju vladajuće elite kao nečeg što se sastoji od neizlečivo oštećenih duša.

HH: Nijedna Duša nije trajno oštećena. Svaka Duša je prelep individualni deo našeg Jednog Beskonačnog Kreatora. Duše igraju Likove u Igri Inkarnacije. Duše mogu da igraju neke zaista zle i gadne likove, ali ispod maske, uvek će biti lepe. Zapamtite ovo, svaki put kada vas jedna od ovih prelepih Duša 'maltretira' kao deo njihove priče. Oni samo igraju svoju ulogu, kao i svaki dobar glumac dok je na bini. Budite im zahvalni za njihovu Žrtvu i učite lekcije koje vam oni donose.

ATS: Kažeš da se svi mešamo između inkarnacija, ali ja mislim da se priroda naše percepcije i interakcije u toj oblasti ne može uporediti sa našim Zemaljskih metodama interakcije i stoga, kao ujedinjen entitet neće biti nezavisnog "smeha". Imam nekoliko (verovatno konačnih) pitanja za tebe:

HH: Nije tako. Razmišljaj u terminima individualnih Duša, koje mogu da vide i shvate da nisu odvojene, već povezane. Iluzija je, da je "prostor" "prazan". I dalje ćete imati interakciju kao pojedinci, ali u isto vreme, videćete kako smo svi Jedno. Teško je objasniti na način u 3. Denzitetskom smislu. Mi jednostavno nemamo reči ili koncepata da to opišemo.

Tamo gde idemo reči nam više nisu potrebne.

ATS: 1) Kako znaš sve ovo? Mislim stvarno ZNAŠ. Jasno je da si učen o prirodi postojanja dubinski. Ali kako ti to znaš iz prve ruke? Kako je ti više od verovanja za tebe? Da li si bio u mogućnosti da izbegneš 'zaborav' po reinkarnaciji?

HH: Napravio sam referencu na ovo, u mom odgovoru na prethodno pitanje.

ATS: 2) Ti izgleda da sugerišeš da vaše metode fizičkog ropstva treba da nas nateraju na duhovno buđenje. Ali, ako je tako, zašto se metode duhovnog suzbijanja koriste protiv generalne populacije (hemikalije, organizovane religije, društvene)? Ja razumem zašto ometate naše materijalne živote, ali ne i ih zašto ometate naš duhovni razvoj.
 

Avantura

kontrolor leta
Prijatelj Foruma
17.10.2008
3.871
2.564
228
HH: Gledaj na to kao na "test".

Da li ste ikada primetili, da taman kada 'pomislite' da ste pronašli nešto što zaista " osećate " kao da je Istina za vas, nešto će se pojaviti da u to posumnjate? Da bi ste posumnjali u istinu, i na taj način, posumnjate u sebe da u to verujete?

To se dešava sve vreme, u stvari, gotovo svaki put kada imate neko novo otkrovenje koje vas jako uzbudi. I to se dešava, poprilično po nacrtu. Ne možete videti ovo međutim, jer se dešava izvan 3. Denzitetskog razumevanja, u oblasti gde se sve može videti kao pridodato i povezano sa svim ostalim. Sinhronicitet. Sve magičan deo dovitljivog Kreativnog uma našeg Beskonačnog Kreatora, kao i odličnog smisla za humor i ironiju.

Možete li videti kako "test" radi?

Taman kada nađete nešto što ste izvagali i iseckali kroz razboritost, i odlučili da to integrišete u svoj koncept "Istine", dolazi i izazov vašim novootkrivenim verovanjima. Obično u obliku događaja, ili nešto što 'drugi' mogu da kažu i ubede u nešto drugo.

Vaš duhovni razvoj, kao i svi drugi aspekti vašeg napredovanja je nešto na čemu morate da rade. Kako znaš da je tvoja novootkrivena 'istina' je stvarno Istinita, ako nikada nisi testiran na nju.

Test, je ovo:

Pred izazovom kome verujete?

Da li verujete šta vam "spoljni svet" pokazuje?

Ili, se brzo uhvatite za ono što "osećate" kao Istinu, duboko u vama?

To je nešto što samo vi možete da odgovorite za sebe.

Žao mi je što nemam vremena da odgovorim na sva vaša pitanja, tako da sam odabrao ona za koja sam osetio da su najvažnija.

Uživao sam u našoj komunikaciji Cithraul, i srećan sam da smo postali poznanici.

Pa, moram da nagrnem na pitanja. Molim našeg Beskonačnog Kreatora da te blagoslovi i vodi na tvom putu, i da ti Hrabrost tvojih ubeđenja.

Budi dobro prijatelju, radujem se susretu sa tobom kada završimo igru.

ATS: Imam još jedno pitanje za tebe ako smem.

Koje pitanje još uvek nije postavljeno a da je za nas najvažnije da znamo, ako ga ima? A ako postoji da li bi smatrao da je upitano sada? Nisam siguran da li je ovo dobro, ali je tavorilo u mojoj glavi sinoć.

HH: Odlično i duboko pitanje za postaviti.

Mislim da je ono što ću učiniti, da sačuvam ovo pitanje, za sam kraj našeg diskursa.

To će biti efikasan način da naš put privedemo kraju.

ATS: Hidden_Hand, znam da pokušavaš da se fokusiraš na duhovna pitanja i pitanja o smeni denziteta. Ali, ako bi mogao smetati na trenutak da odgovoriš na moja pitanja u vezi shape shifting-a (promene oblika) bio bih ti zahvalan.

HH: Hoću, ali moram biti vrlo kratak, žao mi je.

Shapeshifting nije "prirodna" pojava. "Shapeshifting" stvorenja / rase ne postoje, bar sigurno ne u bilo kojoj oblasti, Galaksiji ili Denzitetu koje smo mi ikada iskusili.

Međutim, postoje određene Rituali koji kada se uključe, omogućavaju da se ovo desi.

To ima veze sa činjenicom da telo, kao što važi i za sve fizičke stvari, nije baš čvrsto. Naravno, izgleda i oseća se kao da je tako, ali u stvarnosti, sva materija se sastoji od atomskih i sub-atomskih čestica Svetlosti, u okviru molekula i jedinjenja. Kao što sam rekao, ovo je ukratko kroz nužnosti, i nemam vremena da zalazim u nauku.

Postoje određeni Rituali koji kada se preduzmu, dozvoljavaju niz "manipulacija" takozvanoj "čvrstoj" telesnoj masi da se dogodi. Vidio sam neke groteskne slike svojevremeno, u šta zaista ne želim da zalazim.

Verujem da čak i na mali način, ovo će biti odgovor na tvoj upit.

Još sledeće pitanje i moraću da završim za večeras. Moram negde da budem.

ATS: H_H, želim da ti zahvalim za prosvetljujuće reči. Bilo je veliko zadovoljstvo da čitam ono što si napisao.

No ipak imam par pitanja ..

Kako pogledam u sebe, vidim (osećam) da iako sam stara duša, koji je naučila mnoge stvari i mogućnosti, kako ćemo znati koliko smo daleko stigli u pogledu postizanja višeg duhovnog bića u toku naredne Žetve?

HH: Veoma si dobrodošao. Zahvalnost je uvek dobrodošla.

Nisam siguran da li se tvoje pitanje odnosi na sada, ili kada se Velika Žetva ostvari, već sam dotakao ono šta se dešava posle u nekoliko odgovora tako da ću reći o pre toga.

Za sada, postoji jednostavan način da proverite vaš napredak.

Uprkos tome šta "izgleda" da se dešava u "celom svetu", koliko dragi i skladni su vaši lični odnosi?

Zapamtite da je svet vaše ogledalo. Vraća vam odraz, onoga što ste poslali u njega. U koliko svađa ste se zatekli? Da li postoji gorčina i zajedljivost u tome? Da li gledate na druge, i mislite na to kako želite da ih promenite? Ili, da li ih volite, i prihvatate takve kakvi jesu?

Voleti i prihvatati nekog, takve kakvi jesu, je poznato kao bezuslovna ljubav. To je nešto na čemu ćete provesti dosta vremena radeći, kada diplomirate u 4. Pozitivni Denzitet. Dobra je ideja da se rano počne. E sad, voleti i prihvatiti nekoga kakav jeste, ne znači prihvatanje nasilničkog ponašanja. Ali, znači voleti i prihvatiti osobu (Dušu), a ne ponašanje Duše. Ponašanje nije ono "ko su oni", Duša u njima, jeste.

Kvalitet vaših odnosa, je odlično ogledalo, iz kojeg se može proceniti kvalitet onoga što šaljete. Ili, drugim rečima, onoga što Kreirate.

Da li pogledate osobu, i koncentrišete se u većoj ili manjoj meri, na stvari koje ne volite u vezi njih i želite da promenite, ili na osobine koje vam se sviđaju i divite u njima?

Setite se da smo rekli, da su sve misli, reči i dela, Kreativne.

Vraćate Upravo ono što šaljete napolje.

Dakle, kada pošaljete misao: "Zašto je sa njom tako teško živeti? Zašto se on uvek ponaša ovako?

Zapitajte se, šta to ustvari radite?

Sada se fokusirajte, jer je to toliko očigledno, a mogli biste propustiti. A ustvari, većina i propusti.

Izbacite "pitanje" iz rečenice, i u suštini, govorite:

" Sa njom je tako teško živeti ". "Uvek se ponaša ovako."

Vidite li šta radite?

Zapamtite, svaka misao je kreativna...

Upravo ste kreirali ponašanje u toj osobi, koje želite da promenite. Jednostavno zato što ne razumete Zakon o Zračenja i Privlačenja.

Sada, pokušajte eksperiment:

Uzmite nekoga u svom životu, koga volite, ali ponekad imate problema sa slaganjem.

Mislite, o mislima koje ste projektovali o toj osobi. Negativnim mislima. Zapitajte se, da li ponašanje koje vam se ne dopada kod te osobe, na bilo koji način odgovara mislima kojima ste imali o njoj? Ako ste iskreni prema sebi, kladim se da je tako.

Naravno, mora da su se ponašali na taj način na prvom mestu, da se primetiti da vam se ne sviđa, ali, svi imamo loših dana ponekad. Što se više fokusirate na to ponašanje, više ćete ga viđati. To je jednostavno Život, radi ono što radi, i usklađuje sa vašim očekivanjima o tome kakav će biti za vas.

Sad, pošto ste prepoznali, šta ćete učiniti povodom toga?

Jednostavno primetite vaše Negativne misli kako nastaju, bukvalno, "zateknite sebe", kako ih imate. A onda, jednostavno promenite svoju perspektivu. Fokusirajte se umesto toga, na stvari koje vam se sviđaju u vezi ove osobe. Kako volite njihov osmeh, zvuk njihovog srećnog smeha, način na koji oni rade takvu i takvu lepu stvar, kako od pomoći i dobri mogu biti. Nastavite da izbacujete te pozitivne misli napolje. Istraju, jer ćete imati malo negativnog rada prvo da poništite, ali samo i dalje zatičite sebe, i fokusirajte se na pozitivne ..

Zatim pripremite se za "gotovo magičnu" transformaciju vaših okolnosti.

Uvek pratite svoje misli, i obratite pažnju na njihov Kvalitet; jer ono o čemu mislite, je direktno vezano za ono što ćete videti oko sebe, i ono što će vam Život pokazati. To je razlika između svesne i podsvesne Kreacije.

ATS: A šta će biti sa našim Voljenima, ili bolje, sa mojom srodnom dušom koju mnogo Volim. Da li ću moći da pođem na ovo novo Putovanje Žetve zajedno sa mojim Voljenima?

HH: To će zavisiti od toga da li ćete oboje ili ne da Diplomirate, ili ćete morati da ponovite ciklus. Mada budi uveren, čak i ako za jedan životni vek budete razdvojeni, uvek ćete biti zajedno u vremenu/prostoru (između inkarnacija) i moći da planirate mnoge buduće 'živote' (inkarnacije) zajedno.

ATS: I još samo jedna stvar jer znam da postoje i drugi koji žude da im se na pitanja odgovori ..

Zašto sanjamo u Metaforama koje nemaju smisla?

HH: Nemam vremena večeras da u dovoljnoj meri odgovorim, ali kratka verzija je da Univerzalni Um govori u Arhetipskim Slikama. Na sličan način na koji pisanje u nekom od naših Orijentalnih jezika koristi sistem gde se grupa reči ili značenja sadrži u onome što je u suštini "simbol", tako Univerzalni Um koristi Arhetipove za komunikaciju u Snovima. Baš kao i za razumevanje nekog novog dijalekta, potrebno je samo da učiš jezik.

ATS: Mnogo ti hvala H_H, jako želim da se sretnemo jednog dana i dobro ispričamo.
HH: Veoma si dobrodošao, i biće tako ako želiš.

Ne sada, u ovom životu, ali ubrzo, kada završimo ovu zajedničku igru. Nema žurbe prijatelju, imamo svo vreme/prostor na svetu. Svo vreme/prostor u Kreaciji ustvari.

Moram sada ići, večeras. Potrudiću se najbolje što mogu da odgovorim što je više vas moguće sutra, pre nego što budem morao da odem.

Laku noć svima. Molim našeg Beskonačnog Kreatora da blagoslovi i pazi na vas.