Zanimljivo, došao sam do zaključka da previše vremena uz tu tehnologiju, ljepljenje očiju za ekrane, pa čak i u društvu totalno loše dijeluje na današnju mladež i jednostavno im zatomljava emocije, te uz pokoju kap alkohola postaju kao prave hijene i samo je pitanje vremena šta će se skuhat u njihovim glavama. Pomalo tužno šta globalne kompanije, napredak tehnologije i marketinški trikovi napraviše od nacije nastankom mobitela, pa smartfona...pa tako dalje. Tužno uistinu

, samo kad se sijetim onih mojih školskih i srednjoškolskih dana kad mobiteli nisu postojali kako je sve bilo lako i jednostavno i mnogo ljepše, nasilje je bilo gotovo na nuli, ljubav se osjetila u zraku. jbg. sami sebe uništišmo lagano, počevši od ispiranja mozgova svojoj dijeci raznoraznim smartphonovima i zadnjim krikovima tehnologije, tako da ni sami nismo svijesni posljedica iako su one sve prisutnije kod današnje mladeži, možda mi to ne želimo priznati iz straha za svoju dijecu, ali nikako nisam optimističan time što vidim, i bojim se da je to samo početak.