Prva sadnja.. nekoliko pitanja..

Hempatia Soma iGrow Hemps garden
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
01.06.2010
4
1
3
37
Evo upravo sam se registrovao pa bih vas zamolio za malo pomoci jer sam ove godine prvi put nasao pravo mjesto za sadnju, znaci zemlja je odlicna , sunca ima po celi dan, blizu je i potok...

e ovako , Imao sam jako mnogo sjemenki koje sam skupio od jedne fine i dobre vutrice koju sam pusio bilo je oko 200 sjemenki.

18. aprila : Iskopao sam 5 dobrih rupa i u rupe sam namrvio stiropola , vratio zemlju i u tih pet rupa sam rasporedio sjemenke.

5. Maj: Otisao sam da vidim da li je sta niklo , kad ono u svakoj rupi je niklo po jedno 20 stabljika koje su male ali ih ima dosta.. Tada nisam nista radio osim sto sam ponjeo 2 flase vode i dobro ih zalio.

E posle toga nisam nikako isao jer je kisa neumorno padala skoro svaki dan, pa me interesuje sta mi predlazete ? Da li da sad kad odem da ostavim samo po jednu stabljiku na jednu rupu ili da ih ostavim onako sve zajedno da nista ne diram?

Najvise me je strah da ja ostavim samo po jednu biljku u svakoj rupi a to je ukupno 5 biljki a da na kraju mi sve budu muske pa da nemam nista od uzgoja..

Da li bih mogao da ih ostavim barem po 3 u svakoj rupi za svaki slucaj... Sta mi sad preporucujete da radim?? Oticu za vikend u obilazak ako stane kisa pa cu ih slikati i ostaviti ovde da vidite?
 

Krejzy

Aktivan Član
22.02.2010
327
25
0
33
a kolika ti je ta jedna rupa? jer bi po nekom pravilu svaka biljka trebala imati barem pola metra kvadratnih prostora tako da se korjenje moze normalno razvijat i da ne koce tj stete jedna drugoj... :/

daj slike cim prije i onda ce ti doc i prijedlozi :pat:
 
01.06.2010
4
1
3
37
Rupe su precnika jedno 30 cm a isto toliko i duboke.. Cim stane kisa idem u obilazak i tada stavljam slike.
 

Socrat

Aktivan Član
22.01.2010
115
9
18
33
Kaj bi ja napravio pitaš?

Iskopao bih koliko god mi se da rupa, i samo nastavio slijed koji si započeo, znači po 1.2 ili 3 klice po velikoj rupi!

a za one ostale bih samo popikao po okolo (po sajtu), onak male rupice od 3cm kubičnih i poslagal jednu u svaku....pa bih vidio dal bi mi uspijele.....

(i u slučaju da ti mnogo njih uspije i dobiješ veliku količinu, nemoj prodavat, netko bu cinkal i najbebal buš, radije napravi par tuluma gdje bu te se svi napušili ko ptice)

Od srca,
Ja
 

cannabis_connoisseur

Aktivan Član
18.10.2008
202
1.185
143
oj, ma možeš ostaviti 10-ak sjemenki na tom prostoru, samo ih svaku na svoju stranu savijaj i kad dođe do raspodjele muške počupaš, ostanu ti ženke, imaju ok prostora, naravno da se neće razviti kao da svaka ima po pola metra prostora, ali će ti to što ih je više taman nadoknaditi razliku :)
 
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.