eee pa pozdrav ljudi, ovo je moj prvi post, i dosta sam nov forumima i uzgoju, al dimim vec dugo, a sto se tice marijane.. mislim da znam maltene svu teoriju koja se moze znati, ali praxe bas i nemam (sem motanja)
smatram da je biljka na potpuno pogresnom mestu u drustvu, i da ne treba davati tolke pare, pa sam odlucio da se sam brinem o sebi
imao sam neke semenke u fioci pa reko za 1. grow da isprobam s tim, a trenutno cekam isporuku od WMS, cekam Blackjack, WW, i Purple Haze + 2 gratis fem semenke (i ove 3 su fem.) dakle, stavio sam 1 od tih semenki u papir da pusti klicu, pa sam je stavio u plasticnu casu, i trenutno je u saxiji sa 5-6 litara zemlje i ima neke 3 nedelje od klice. saxija trenutno stoji u polu otvorenoj kutiji pod 2 cfl-a od 25w 6500k i sutra uzimam jos jednu od 35w. zemlja je florabela 14:18:16 cini mi se da biljci odgovara.. zadnji put sam je zalio pre 3 dana sa prihranom (substral 6-3.3-2.7)i rekao bi da joj je i to prijalo. nov sam i nestrpljiv pa mi zalivanje malo predstavlja problem. znam da treba zalivati kad se prvih par cm zemlje isusi, ali mi to jako sporo nesto ide (5-7 dana), i zalivam je sa 3dl vode. na 18/6 je, i planiram tako jos nedelju dve pa na 12/12.. to je to zasad, bice slika uskoro, a vi pisite pomazite kritikujte, dok jos nisam sjebo nesto
Peace and Pot yall!
i da, zaboravih pitati za svetla. koliko jos mi treba da bi dobio normalan prozivod na kraju?

i da, zaboravih pitati za svetla. koliko jos mi treba da bi dobio normalan prozivod na kraju?