Prvi outdoor - Ulicno sjeme

Hesi Original Sjemenke Hempatia
Želite nešto više od socijalne mreže?
Društvo za legalizaciju marihuane, medicinu i uzgajanje kanabisa. Registrujte se za dodatne opcije foruma.
Registracija
OP
OP
recistatriba
27.03.2020
66
118
33
Korijen se nije zapetljao, toga sam se prepao cim sam ih dobio, odma sam ih razdvojio. Manju sam premjestio u manji pitar, a veću u kantu od Jupola, e tu ce se nalaziti neki sitni naredni period dok ne sredim sajt.
 
30.03.2020
30
108
33
Samo kazem, sam si rekao ne presadjivat u humus, da sam je presadio na sajt zar nije isto kao i u kantu od 20l ? Neke stvari postaju nejasne, a savjeta nema nikakvih. Kritike postujem i idem po onome na cemu sam se opekao.
Nemaš ti pojma prijatelju...barem osnove da si naučija ili negdi pročita..
Ja ti želin svu sriću ovoga svita, a i da se ostaviš ćorava posla, pozz :)
 
  • Sviđa mi se
  • Haha
Reactions: Belagria and Badi
30.03.2020
30
108
33
Mislin da nema boljeg početka za učenje od ova dva linka. Nemoj me krivo shvatit, samo ti oću ukazat na očite greške jer ovo šta pišeš i radiš nema nikakvog smisla :) 
  • Sviđa mi se
Reactions: Badi and .i.
14.04.2018
9
8
3
31
Uzimas zemlju iz dvorista a sadis u velike kanturine.Uzmi vrecu zemlje u male posude i zaljevaj biljku jedno mjesec,kada prodje mjesec ides van opet novu zemlju velike rupe i opet gnojis i polako kroz neko vrijeme dajes joj hranu i sve tako.Nikad nisam sadio,ali eto citao sam i nesto naucio.Samo citaj dnevnike i sve ce ti biti jasno_Ovu biljiku ne mozes saditi ako nisi dovoljno novcano spreman za sve preparate.Probao jednom kao ti i vidio da to vodi samo u propast.To je ono blago receno molio Boga da mi hedovi narastu za 15 dana... Pozz dobri ljudi
 
  • Sviđa mi se
Reactions: green machine