Prvo pušenje

Hempatia Soma iGrow Hemps garden
11.12.2019
4
0
1
22
Prije par dana sam prvi put probala travu. Povukla sam 6 dimova, ali pila sam i alkohol pa mi se odmah pocelo malo ljuljati. Prvo sam se smijala s prijateljicama, ali onda sam odjednom dobila napadaj panike. Sutradan isto par malih napadaja panike. Evo i par dana poslije osjecam se nekako kao da nisam tu, polu svjesno, depresivno i bojim se da se necu vise nikad normalno osjecat...Sta mi se dogada??
 
11.12.2019
4
0
1
22
A neman ja pojma ni koja je razlika...Donio ju prijatelj svi su pusili, a jedino se meni ovo dogada
 
Poslednja izmena od urednika:

sale82ful

Drug Član
Poznanik Foruma
18.12.2013
2.641
10.741
358
Poslednja izmena:
  • Sviđa mi se
Reactions: Badi
11.12.2019
4
0
1
22
@Majlo18 Svi su jeli go**a pa ajde i ti da probas. Kakava na jelu takva na delu. Sutra ces tako s nekim i u krevetu da zavrsis pa ces visiti po forumima kako prekinuti nezeljenu trudnocu. Lepo si se opisala u 2 recenice. *Spakuj se lepo idi kod doktora i vidi sta ti je, na vreme. *

@sale82ful Izvini si ti neki kao doktor ovde a. Ko si bre ti da dajes zdrastvene savete. najobicniji navareni low-life pajdomanu. Idi radi nesto u zivotu...
A znam da zvuci tako ali stvarno nisam inace takva, ne pusim ni cigarete, a popijem malo cisto kad izadem vani sa drustvom a to je jednom do dva puta mjesecno...Odlucila san probat jer smo bili na ekskurziji i svi su se zabavljali i pusili pa sam htjela vidit kakav ce utjecaj trava imat na mene, a sad me samo zanima je li neko imao ikakvog iskustva s tim jer me bas zabrinulo...
 

masan head

Aktivan Član
27.03.2012
768
15.808
333
Bas zato i pitam jer marihuana rijetko nekome moze biti okidac za npr. shizofreniju. Ali naravno to uopce ne mora znaciti da je isto kod tebe,nemoj si umisljati da ju imas i naravno ne zelim te plasit. Pogledaj kako ce ti ici slijedecih par dana i ako nakon toga stvarno mislis da ti nije bolje i osjecas se i dalje isto kao sad ili gore onda se probaj posavjetovati s voljenima ili doktorom.
 
  • Sviđa mi se
Reactions: Badi

Stipe

Urednik
Moderator
20.03.2014
12.260
35.790
2.698
Weed California USA
  • Sviđa mi se
Reactions: Badi and sale82ful

GoLee

Aktivan Član
04.11.2019
194
942
93
Under the sea
Sigurno ti prijatelj nije HALALIO te dimove koje si vukla pa ti se obilo od glavu (koštalo ga, a vi mu vučete) ili je natrpao u papir momački bez kontrole i dao početniku. Sad da izliječiš to sljedeći je postupak: ti kupi paket i na miru bez panike na sigurnom ponovi ( bez alkohola) i uz muziku sa prijateljicama. Nemoj stavljati odma puno u papir nego samo posoli duhan tako da možeš otprilike max 4 izvući iz paketa. 2kom. raspalite druga dva za neki drugi put raspodjeli. Sretnooooo i veselo veće :)
 
Poslednja izmena:
  • Sviđa mi se
Reactions: Badi
10.12.2019
45
232
33
28
Povukla sam 6 dimova, ali pila sam i alkohol pa mi se odmah pocelo malo ljuljati. ??
Pre svega, alkohol je loš sam po sebi a kombinacija sa marihuanom je zlo.
Bez obzira na iskustvo, mnogi nisu u stanju da 'iznesu' to.
Ako planiraš ponovo da variš, to uradi sa odabranim društvom (gde možeš opušteno da se ponašaš) i naravno bez alkohola.

Niko na osnovu tvog komentara ne može da zaključi šta ti se dešava ali postoji mogućnost da ti se slošilo zbog kombinovanja sa alkoholom a da si se ti previše uplašila. Svakako u narednih par dana nemoj da piješ ili pušiš a u trenucima depresije i napada panike pokušaj da 'sečeš' svoje misli, i kontroliši svoje disanje.

Znam kako se osećaš, i to će proći. Moja cura je imala slična iskustva, nakon što je treći put u životu varila. Naravno bez posledica.
Tačno je da marihuana može biti okidač, ali nemoj tome davati previše značaja, za sad. Ako se stanje ne promeni ili pogorša, javi se doktoru ili nam piši ovde. :)
Samo pozitivno
 

sale82ful

Drug Član
Poznanik Foruma
18.12.2013
2.641
10.741
358
Nemoj stavljati odma puno u papir nego samo posoli duhan
Duvan nipošto sa travom... Pa sam nikotinski dim stvara mučninu i loš osjećaj... Mnogo ljudi su mislili da im je loše zbog trave do te mjere da su povraćali.
Uzrok toga je duvan u dzointu. Mnogo duvana. Šteta je to raditi od vutre. :)
(i od organizma)
 

Badi

☼ »» 113 «« ☼
Grow Support
30.04.2016
5.102
44.014
2.598
Nevada, USA
Majlo18
Ništa strašno, već viđeno mnogo puta...ako sam dobro shvatio...najprije si pila alkohol, pa si na to povukla 6 dimova i to za prvi put :D...6 možda zvuči malo, ali kad si pod utjecajem alkohola to ti je kao da si uzela 6 serija.smiley9934
Zna se da kombinacija alkohol - kanabis vrlo često loše sjedne (vrtoglavica, mučnina, povraćanje), pogotovo ako si početnik.:) Sami joint bez alkohola početnicima zna loše sjest, a gdje neće kad je još u kombinaciji i alkohol.
Sad malo stani na loptu a kad dođeš k sebi...ako te zanima trava/kanabis i želiš iskusiti pravo iskustvo zapali ponovno bez alkohola, ali svejedno pazi da ne pretjeraš.:)
Ne forsiraj, ako drugi oko tebe puše kao :rasta: ne znači da moraš i ti.:D Kad osjetiš da te primilo stani i nemoj više pušiti, tako ne možeš pretjerat i neće te loše okrenut sigurno.;)
 
Poslednja izmena: