Psi i mačke

Hesi Hempatia Seedstockers Soma Seeds Herbies Headshop
04.12.2021
53
97
18
emerald triangle
Jbg psihopata sto zlostavljaju zivotinje uvijek ce ih bit , mozda se takvi rode a mozda ih zivot oblikuje u takve osobe. Ja osobno imam 2 mačke , tj jedna je ostala ziva druga je uginula od starosti , ova druga ima 18-19 god i jos je u dobrom stanju :) , psi su mi okej al nebi ih drzao jer smrde malo za moj ukus a i treba ih stalno izvoditi vani itd , prevelika mi je to obaveza a i treba znat kako s njima pogotovo s vecim psima , nije to za mene. Mačke ne traže puno a chill su :)
 

sale82ful

Drug Član
Poznanik Foruma
18.12.2013
2.508
10.236
358
psi su mi okej al nebi ih drzao jer smrde malo za moj ukus
Generalizuješ prijatelju. Moj pas bude u kući, kupa se redovno, i ne smrdi, cak naprotiv.

(pogledaj slike mog psa, sjaji mu se dlaka, redovno češljanje, i ostale stvari koje su obavezne za psa u kući)

Druga stvar su psi u boksovima koji se valjaju u sopstvenom izmetu bez ikakvog održavanja. Pa cak i te pse koji su vani, uz minimum odrzavanja mogu da budu uredni, i ne moraju da smrde.

a i treba ih stalno izvoditi vani
Pa to se podrazumijeva, mislim, nije pas zatvorenik pa da ga ne izvodiš van.
 

rinche

leteća kornjača
24.04.2020
261
3.579
143
29
Meni su macke kao kombinacija "laznih prijatelja" i zena u pms-u. Tu su jer te trebaju i iskoristit ce te u svakom pogledu. Plus, koliko god im sluzis, a sluga si im samo takav, ako im se nece, odje.. ce te bez pardona i jos ces dobiti samar.
Dok su psi totalno druga prica. Oni bas vole i takvi su kakvima ih ti kao vlasnik "stvoris" i jos te k tome dozivljavaju kao najbolje bice na planeti (i to im je jedina mana).
Zato imam 4 psa i jednog macka (macak zapravo ima mene kao slugu)