Psi i mačke

Hempatia Soma iGrow Hemps garden

Katica

Aktivan Član
08.06.2020
104
704
93
42
Bila je ničija, ulična mačka...
...prije dva mjeseca jedan dan je samo preskočila ogradu. Prišla mi i krenula se maziti. Dala sam joj ime i nahranila sam ju. Otišala sam u dućkas i nabavila sve potrebno. Dala joj tablete protiv parazita i ampulu protiv buha. Kupila vrećice i dehidrat, posudice, pijesak i zahod. Sada dolazi redovno na švedski stol :), doručak i večera obavezno, ponekad i preko dana. Naklopa se, oddrijema turu i opet u frentu :D.
Voli prespavati u stanu. Velika je maza i pričalica ali i frenterica. Stalno je u lajzu i zuji okolo. Sreća da je sterilizirana :clap::.

 

truare

Poznanici Foruma
Poznanik Foruma
28.09.2015
968
3.828
163
Evo i mog tigra :) Po danu mi njoj nedamo spavat, po noći ona nama.
Navršila godinu i već počela lunjat okolo, zadnje je nije bilo 4 dana. Već se oprostili od nje, treći dan sam čak popričao sa ostalim mačkama u susjedstvu da joj kažu nek se vrati doma :D pročitao negdje da tako japanci traže izgubljene mačke. Drugo jutro se pojavila pred vratima :D Untitled-1.jpg
 

truare

Poznanici Foruma
Poznanik Foruma
28.09.2015
968
3.828
163
Uzeli je kad je imala tek 10 dana, tj. spasili jer bi vjerojatno završila u vreći. 3 tjedna skoro pa nisam spavao jer sam je hranio na bočicu svaka 2-3 sata , pa sam joj na neki način i mama :D Inače oduvijek imam neke živine i najljepše mi je vidjet kad su psi i mačke frendovi. Jednom sam imao i psa i mačku i papigu, pas i mačka čore na kauču dok papiga s jednog na drugog skače i čvoka ih po ušima. Vidlo se da ih nervira al bez obzira bi ju pustili da radi šta hoće.
 

truare

Poznanici Foruma
Poznanik Foruma
28.09.2015
968
3.828
163
Ta maca je bila s nama već 10 godina kad je nimfa stigla, i ta maca je stvarno bila posebna, pravi član obitelji, a bome i ta papiga, koja je nažalost na moju grešku ( bio sam još klinac), jer sam ostavio otvoren prozor, izletila van i više je nismo našli. Maca je bila s nama 24 godine, bila bi i duže da ju nije rak pokosio, a nakon te nimfe smo kupili drugu nimfu al se s njom maca nije slagala, pokušali al nije išlo, tako da.. ne bi preporučao. Ne mora ju mačka ni uhvatit, samo da ju preplaši i papiga može umrijet od šoka nakon par dana.