Psi i mačke

Hempatia Soma iGrow Hemps garden

BluePrinces

Banned
Banovan
29.07.2021
5
4
3
34
Pozdrav
Hitno mi treba pomoc .
Pas mi ima 12 godina,danaas smo saznali da ima tumor i metastaze, rekli su mi da je uspavamo, da se ne muci ali ja to ne bih nesto mogao ona je clan porodice, da umanjimo bolove i mozda da je izlijecimo,da lupim joj capsule cbd ili da napravim ulje pa uz to, da li bi joj ulje pomoglo ili nesto drugo,pocela bi da jede kao prije tesko dise i tako.Ako moze da joj pomognete znacilo bi. Hvala
 
  • Sviđa mi se
Reactions: Jolly Joker

Tommy Chong

Aktivan Član
13.07.2012
489
3.195
143
30
Jamaica
Burazeri moro sam svog psa uspavat prošle godine,jebo te plako sam ko nikad u životu,za 8 godina smo prošli sito i rešeto kud ja tu je i on išo,moj vjerni pratioc na sajt,kako me je upozoravo ako je neko u blizini samo vidiš gubice otpuhuju,znao je da ne treba lajat.Razmišljam o nabavci drugog duže vrijeme,al bojim se da mi neće moć dati kao moj prvi pas,koji je volio i koji dim da cimne naše biljane,od cigara bježo ko lud,al kad je žižica dovuče se ulizica odma.Tako da kad dođe do tog da se uspava valja stisnit zube i uspavat ga bolje neg da se pati jbg,taj trenutak kad zaklopi oči zadnji put havarija burazeri srce lomi,obiđem ga tu i tamo gdje sam ga zakopo,izdimim cigaru jednu i odo sav popišan,sa velikim uspomenama.Burazeri uživajte dok su živi i zdravi sa njima,kad odu nije dobro........peace:wave:
 

metalmaniac

Sve već piše na forumu, koristite Search. :)
16.10.2009
3.148
6.157
298
54
Uzimajte mješance a ne rasne inbreedane koji jadni ne dožive ni 10 godina. Imao sam 2 seoske džukele i poživjeli su 15 i 18 godina, bez tumora i sličnih problema. (Mješanac istarskog goniča i seoskog potkoljeničara, i mješanka između jazavčarke i poštarskog goniča(mješanac ovčara)) :D
Oboje su bili jako inteligentni, i mislim da to nema baš veze s pasminom nego s time koliko se vremena i rada posveti psu. Mješanac goniča je bio malo težeg karaktera i volio je natjeravati sitne životinje, to mu je u krvi. Kujica je bila pravi ovčarski karakter, prema lavežu smo znali ide li netko domaći, strani, ili poštar. Ljude bi pustila u kuću, ali van ne bi izašli bez nekog od domaćih. Kad bi išli ložiti u peći, znali bi iz šupe donijeti sitne letvice za potpalu.
 

Himalaya

.!. .!.
Urednik
Moderator
10.08.2012
6.667
34.969
2.598
11
Himalaya
www.vutra.org
Uzimajte mješance a ne rasne inbreedane koji jadni ne dožive ni 10 godina
Nebi se bas slozio s tim. U zivotu sam ih imo dosta i svi su bili rasni psi,debelo preko 10god si zivjeli. Prije bi reko da je to do ishrane i njege psa,treba paziti s cim se pas hrani a tako isto kad se istrcava…osim ako nije svezan na pola metra lanca,sto i nije bas rijedak slucaj za vidjeti kod nas!
C0BBDBB8-C196-4425-8505-BBBBF84D6500.jpeg