Psicodelicia Sweet Seeds

Hesi Prodavnica Hempatia Organics Nutrients
21.12.2017
13
83
13
Sadjena indoor. Sator 80x80. Svjetlo Enfun ili tako nesto. Samsung quantum board. Maksimalno sam na 190 w isao.
Gnojio nikakvo posebno nisam koristio. Kad sam presadjivao u finalne saksije ubacio par saka glistenjaka i saku nekog bio gnojiva za paradajiz, par puta zalio s malo melase i to bi bilo to. Samo voda iz pipe.
Ispalo je od tri biljke skoro 250 grama fine trave a sator nije bio ni pun.
Problema nekih posebnih u uzgoju nije bilo sem sto sam ja par puta zaboravio ih zaliti ili bio na putu pa nisam mogao i tako ponesto sjebao. Al nista strasno.

Vrhovi su tvrdi i poveliki. Sve tri biljke su se obojale od polovine cvjetanja pa na dalje. Jedna je bila ljubicasta a druge dvije su vukle na crveno. Jedna manje a druga vise.

Miris je citrus. Naranca. Grejp.

Okus je onako.... Ok. Ne dovodi me do ludila ali kontam da ce se jos i promjeniti. U teglama je tek tri sedmice. Ukus dima vuce na narancu i jako slatko. Mozda najsladja trava koju sam ikada pusio osim jedne koja mi je u sjecanju ima 20 godina skoro. Ovi iz banke sjemena nesto pricaju o kavi i okusu kakaa ali ja to osjetim mozda tek u tragovima onako malo. Vise osjetim nesto zemljano i povremeno miris dobrog crnog hasisa.
Kad je pusim iz stakla okus slatkog postaje jos jaci.


Rad mi je isto ok. Dnevna sema. Uz malo iskustva mozes je pusiti po cijeli dan bez da se izgubis ili da te pretjerano izvoza. Drzi fino aktivno. Sve ti se da. Malo teze se pokrenes ali sve ide. Brije na koncentraciju. Aktivnost. Nema paranoje niti nesto posebno negativno.

Sve u svemu je dobra trava. Nista za cim bih poludio ali jako lijep high, cist, aktivan, bez paranoje i gubljenja. Mozda malo preaktivan na pred spavanje ali zato uz kavu ujutru majku dala.