pomozite molim vas
pukla je po sredini nekih 1cm a kako visite zavezo sam je sa zicom
sad se pitam jeli ovo dovoljno i izvinjavam se nisam se cestito ni predstavio a vec trazim pomoc ali vjerujte nije mi ni do mene kada skontam sta sam vremena proveo uz "Mirsadu"i kupio jos sve zajebacije koje su joj potrebne i sada je pukla ,a pukla je zato sto sam je pokusao vezati za saksiju koncem ....i da ovo je moj prvi ozbiljniji uzgoj u kojem nebih nista uradio bez pomoci bezze_sa i ere (istima sam vec poslao pm's o ovome jer sam opet kazem ocajan ) kojem sam sigurno dosadio sa pm-ovima jer nikako da nadjem pravu rijec u searchu ......a procitao sam citav forum od-do ali se ne sjecam sta da se radi osim da se veze

ljudi pls pomozite
inace ovo jre mirsada od neki dan
http://img52
tj kada sam kupio silvaniu gro lux 400w
ehh da vidim da je movirana i usput se izvinjavam sto sam je postavio tu gdje jesam al sam bio izvan sebe
btw. cuo sam se sa kokijem i on mi je objasnio da sklonim zicu i da je vezem sa kanapom sto jace tj. da se sastavi koliko moze a isto sam uradio da sam napravio omcu oko dvije glavne grane i ubacio stapic koji sam uvrtao dok se nije sastavila skroz a isti stapic je zaglavljen izmedju grana da ne popusti
jegaji ba ipak je to moj prvi uzgoj sutra se vec stavlja 10-tak novih komada
i jos jednom hvala bezze_sa !