Pozdrav dobri ljudi! 
Nakon dugo vremena pokrećem opet indoor grow i to u specifičnim uslovima pa sam odlučio da ovo ispratim jednim dnevnikom. Naime, temperatura sobe u kojoj je box je oko 0 °C i sem HPS-a ništa ne greje box pa mi je @Bizzzo ukazao na to da će biti zanimljivo videti da li i koliko dobro to funkcioniše. Hvala Bizzo na inspiraciji za dnevnik!
Box: 60x100x170cm, kućna izrada. Dobro izolovan stiroporom, stirodurom i pur penom
Vrsta uzgoja: Zemlja
Potovi: 30/35cm plastični. Oko 15 litara
Zemlja: CompoSana Qualitäts-Blumenerde u 2 pota i Bio Gemüseerde Gärtner Exclusiv u 3 pota
Seme: Purple Skunk Automatic od Sensi [Skunk #1 x Shiva Skunk x Hindu Kush Auto]
Rasveta: 400W HPS
Režim svetla: 24/0 (23/1 u zadnjih par nedelja)
Nutrijenti: Hesi
Tehnika uzgoja: Sve moguce
Ispuh: Turbina SystemAir RVK Sileo sa filterom.
Upuh: Pasivni, povezan aluflex crevom sa Cool Tube-om tako da HPS greje vazduh koji ulazi
Uskoro će mi stići još neki mali ventilator da meša vazduh unutra.
Temperatura se kreće oko 30 °C. Vlaga oko 30%. Nakon sat vremena od gašenja svetla, temperatura padne do 16 stepeni pa ću to iskoristiti u zadnjih par nedelja da dobijem malo ljubičaste boje.
Evo par sličica da vidite kako to izgleda prvi dan:
2 semenke su isklijale sinoć, 2 jutros. Ova zadnja još pokušava da izviri.
To je to za sad. Update će ići na svakih nedelju dana ako sve bude po planu.

Nakon dugo vremena pokrećem opet indoor grow i to u specifičnim uslovima pa sam odlučio da ovo ispratim jednim dnevnikom. Naime, temperatura sobe u kojoj je box je oko 0 °C i sem HPS-a ništa ne greje box pa mi je @Bizzzo ukazao na to da će biti zanimljivo videti da li i koliko dobro to funkcioniše. Hvala Bizzo na inspiraciji za dnevnik!

Box: 60x100x170cm, kućna izrada. Dobro izolovan stiroporom, stirodurom i pur penom
Vrsta uzgoja: Zemlja
Potovi: 30/35cm plastični. Oko 15 litara
Zemlja: CompoSana Qualitäts-Blumenerde u 2 pota i Bio Gemüseerde Gärtner Exclusiv u 3 pota
Seme: Purple Skunk Automatic od Sensi [Skunk #1 x Shiva Skunk x Hindu Kush Auto]
Rasveta: 400W HPS
Režim svetla: 24/0 (23/1 u zadnjih par nedelja)
Nutrijenti: Hesi
Tehnika uzgoja: Sve moguce
Ispuh: Turbina SystemAir RVK Sileo sa filterom.
Upuh: Pasivni, povezan aluflex crevom sa Cool Tube-om tako da HPS greje vazduh koji ulazi
Uskoro će mi stići još neki mali ventilator da meša vazduh unutra.
Temperatura se kreće oko 30 °C. Vlaga oko 30%. Nakon sat vremena od gašenja svetla, temperatura padne do 16 stepeni pa ću to iskoristiti u zadnjih par nedelja da dobijem malo ljubičaste boje.
Evo par sličica da vidite kako to izgleda prvi dan:

2 semenke su isklijale sinoć, 2 jutros. Ova zadnja još pokušava da izviri.
To je to za sad. Update će ići na svakih nedelju dana ako sve bude po planu.

Poslednja izmena od urednika: