bio sam marljivo malo kopile pa sam iz pouzdanih ZNANSTVENIH izvora prikupio neke vrlo korisne informacije o ovome...
encyclopedia britannica o dimljenje sjemenki:"ako inahlirane u dimu, molekule sjemenke se integriraju na alveole u plućima te u simbiozi s njima rastu u mikro-repliku biljke cannabisa. ovisno o osvjetljenju prisutnom u plućima producira thc koji im pomaže kao špinat popaju, a zauzvrat dobivaju uglični dioksid prijeko im potreban(pharmakopoeia cannabialveosimbioze)"
erowid:"s obzirom na legendarnu informaciju o cannabialevosimbiozi popušio sam hrpu sjemenki..očekivao sam spontanu produkciju thca u plućima i napušenost 0-24 ali ostao sam razočaran. no ubrzo shvatio da je problem bio u nedovoljnoj osvjetljenosti mojih pluća...stoga sam si ugradio neonku u desno dominantno plućno krilo i nakon dva mjesaca bio napušen bez da sam unosim thc u sebe"
vutra.org(4.03.2010 rubrika:loše djelovanje): "frend mi je pročitao post od,2009 bannovanog, wannabeshamana i umro od sepse nakon što si je pokušao napravit grow box od pluća.iako je patio od šizofrenije želim reći da je wannabeshaman lažni prorok!"
nakon što sam u tripu induciranom salvijom putovao kroz vrijeme i pročitao ovaj post u budućnosti koji vam ovom prilikom prenosim
želim naglasiti da navedenim informacijama iako su znanstvene pristupite s određenim oprezom jer kao što možete vidit iz reklama na tvu znanstveno je tu da se sjebe puk.
zahvaljujem na pažnji!
p.s možda bi nešto manje opasno bilo nabit si te sjemenke u dupe pa čekat da ti izraste rep