. Ne znam kako si zamislio
Pa piše gore

au naturale..
Kolega
@Miso01 to bez đubriva teško da će ići, osim ako ne posadiš ili direktno u zemlju, ili u prilično veliki pot (40+ litara).
U streču, kad počne da srče najviše, neće imati šta da vuče iz zemlje, u trećoj nedelji cvetanja ti svi listovi žute, u petoj prestaje sa rastom potpuno.. nisam siguran šta postižeš, đubrivo je prilično jeftino (tipa plantela, ili bilo koje random NPK da uzmeš je bolje nego ništa).. mislim, malo je potrebno da izvučeš neki maksimum.
Gledaj to ovako , kad već ideš tim putem "sve prirodno" - u prirodi su ti THC, terpeni i sve ostalo SEKUNDARNI metabolički procesi u biljci.
Drugim rečima, manje su bitni. Osnovna funkcija biljki je da opraše/ budu oprašene, i nastave liniju. Ne da proizvode THC u ogromnim količinama.
Mi ih raznim tehnikama forsiramo da te sekundarne procese izvuku do maksimuma (tu sad genetika igra ulogu), jedna od tehnika je i precizno korišćenje đubriva, tj elemenata koji biljci pomažu da obavljaju pomenute procese lakše/bolje/brže
Tvoja biljka, tvoj grow, naravno.
Ali veruj mi, to bez đubriva, u nekom manjem potu i bez presađivanja u bogatu zemlju - ako izvučeš za "pod zub" biće dobro