Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Oprema za Unutrašnji uzgoj
Raspršivač svjetla
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="kiLDer" data-source="post: 111703" data-attributes="member: 9342"><p>To sam i ja trazio,ali nisam nasao... Problem ko diy varijante je sto bi morao utvrditi koliko svetlosti propustiti a koliko reflektovati gore nazad na reflektor da bi se dobio sto ujednaceniji odnos rasprostiranja svetla. Moze se uraditi,ali bi morao dosta testirati i meriti dok ne dobijes zeljene rezultate. Bez toga bolje ne pokusavaj jer sa pogresnim odnosom mozes dobrano smanjiti lumene i efikasnost lampe... Ima neki lik na ICMAG-u mislim,(probacu veceras da nadjem njegove postove pa ti pustim link),detaljno objasnjeno kako je testirao rasprostiranje svetla u razlicitim situacijama...jednostavno je,samo sto je smarajuce</p><p>Ali da je dobra fora dobra je... U idealnim situacijama moze dobitak biti kao da si presao npr sa 400w na 600w</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="kiLDer, post: 111703, member: 9342"] To sam i ja trazio,ali nisam nasao... Problem ko diy varijante je sto bi morao utvrditi koliko svetlosti propustiti a koliko reflektovati gore nazad na reflektor da bi se dobio sto ujednaceniji odnos rasprostiranja svetla. Moze se uraditi,ali bi morao dosta testirati i meriti dok ne dobijes zeljene rezultate. Bez toga bolje ne pokusavaj jer sa pogresnim odnosom mozes dobrano smanjiti lumene i efikasnost lampe... Ima neki lik na ICMAG-u mislim,(probacu veceras da nadjem njegove postove pa ti pustim link),detaljno objasnjeno kako je testirao rasprostiranje svetla u razlicitim situacijama...jednostavno je,samo sto je smarajuce Ali da je dobra fora dobra je... U idealnim situacijama moze dobitak biti kao da si presao npr sa 400w na 600w [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Oprema za Unutrašnji uzgoj
Raspršivač svjetla
Bottom