samo komentar na postove iznad...
zašto tako brzo donosite zaključke...prosudba o ikome na temelju novinskog članka mi se jednostavno ne cini kao nesto sto bi si jedna toleranta osoba slobodnog uma trebala dopustiti...a svi se olako danas takvima prozivaju..
šta sad oni što puše ponekad trebaju pljuvat po onim pothedima što puše svaki dan...oni koji uzgajaju za sebe trebaju pljuvat po onima što zarađuju time...oni što puše travu trebaju pljuvat po onima što jedu gljive ... i na kraju oni što puše cigare, piju i idu u crkvu trebaju nastavit pljuvat po svem ostalom...
nije mi jasno
naravno da zbog same činjenice da je trava ilegalna često dođe u kontakt s ljudima koji nisu baš najmoralniji ajmo tako rec...ali ne mislite mozda da prerano osuđujete?
samo zato što je neko prodavo travu ne znači da je kriminalac, isto kao što to što neko puši travu ne znači da je kriminalac.
to što se zbog prohibicije često desi da prodavanje trave (i ostalih droga) bude posao nekog pripradnika kriminalne profesije, ne znači da je svako ko prodaje travu kriminalac
ako išta drugo trebali bi se držat zajedno i suosjecat s ljudima koji zbog parsto grama il parsto kila (uopce nije vazno) pa da i na kraju ispadne da smo u biti suosjecali s obicnom kriminalcem. ako zbog ičeg drugog bar zbog toga da znamo ako mi ikad padnemo da ce neko s nama suosjecat ili mozda probat nesto ucinit da nam pomogne.
donedavno sam mislio da SVI koji puše travu skuže ta medijska izdrkavanja i ne obaziru se na te loše pokušaje kreiranja stvarnosti. mislio sam da svako kad napušen sjedne gledat vijesti skuzi koliko ljudi seru. ali sad nisam tako siguran, mnogi samoproklamirani "potheads" su jednako zadrti ko oni što kroje zakone.
što sam htio reč. nemojte pušit ako ne iskorištavate najbolje od ove biljke. a to najbolje je što vas tjera da mislite, htjeli ili ne htjeli. kako god čudno bilo razmišljat u današnjem svijetu ipak probajte razmislit sami a ne samo prihvačat mišljenja od medija. jer ako se mi "potheads" ne znamo držat zajedno, onda stvarno neznam ko može...
kako ono ide?
"prvo su došli po komuniste - šutio sam - jer nisam bio komunist. onda su došli po židove - šutio sam - jer nisam bio židov. onda su došli po sindikaliste - šutio sam - jer nisam bio sindikalist. onda su došli po katolike - šutio sam - zato što sam bio protestant. onda su došli po protestante, po mene - ali više nitko nije ostao da nešto kaže."
(to je onaj protestantski svečenik u njemačkoj - tak neš ide)
poanta svega je da prekinete srat i držite se zajedno.
jer bez obzira kakva je osoba - NITKO ne zaslužuje u zatvor zbog malo korova
(ispričavam se zbog predugog posta

)